Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#12139) lao ce válasza Vladi (#12138) üzenetére


lao ce
aktív tag

az elterjedt vilagnezet tanitasa. mire gondolsz, szocializmusra vagy kommunizmusra? vagy mast akarsz valasztani? miert? ami az egyiknek eletforma a masiknak agymosas.

erkolcs. no az meg a masik. nem hiszek abban hogy az emberek kitalaljak az erkolcsoket es az jo. hasonlo a problema: ami az egyiknek eletforma a masiknak kaloda. korlatolt ostobak vesszotemaja az erkolcs, ez a meggyozodesem.

mi van meg itt... "hittanoktatastol senki sem lett meg szemelyisegzavaros". mit lehet kezdeni egy ilyen kinyilatkoztatassal? amen. senki sem lesz beteg ha hulyesegeket kell tanulnia addig amig nem hiszi el es csak rohog rajta. viszont aki elhiszi annak lehetnek problemai mivel raeroltetnek valamit ami nem neki valo. nehany szerencsetlen csori meg annyira komolyan veszi hogy meg is akar annak felelni aminek nem is kellene. ez az agymosas ebben a temaban es ettol lesznek lelki betegek sokan.

az egyetemes erkolcs es vilagnezet oktatas. gondolom arctalan de atszellemult tekintetu gyerekeknek akik mind ugyan olyanok, ugyan azokkal az igenyekkel, raadasul ugyanolyan tarsadalomba kell majd szocializalodniuk. mekkora zsakutca ez a tema. kar idot pazarolni ra.

nicht kompot

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.