Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#10532) Borosz válasza euchi (#10528) üzenetére


Borosz
senior tag

- Gondolkodni én is szoktam, bár nem tartom magam nagyra ezen a téren. :)
Gondolkodom és rábízom magamat Istenre, az Ő Szent Lelkének vezetésére és olyan emberekre, akik már sok mindenen keresztülmentek és bizonyítottan minden tekintetben helyt álltak - a barátaimra. Ez is komplex téma, de kerek tud lenni hidd el.
- Nem én hiszem igaznak. Nem attól igaz, hogy én vagy több millióan annak hiszik, de ezt már írtam. Ezt valószínűleg csak akkor tudjuk majd meg, ha túl leszünk ezen a földi életen.
- kymco magyarázatát nem veszed figyelembe és nem fogadod el, hanem a saját kútfődből merítesz, ahogy mindig. Elég bölcsnek tartod magad egymagadban ahhoz, hogy meghozd a döntéseidet. Erre csak azt tudom mondani, hogy hajrá. ;) Persze megjegyzem, hogy lópikulát sem tudtam meg rólad ebben a néhány hozzászólásban. Ítéletet nem is akarok hozni feletted. Örülök, hogy foglalkozol a témával, de nem tudom mi a célod.
- Az életét már megmentettem - elvezettem JC-hez. Ő rábízta az életét. A testi halál nem számít, bármilyen furcsán is hangzik. (Jézus szerint a Mt.10.28-ban: Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennában.)Ez nem azt jelenti, hogy fanatikusok vagyunk csak egyszerűen megtanultunk hinni és bízni abban, akitől "származunk" és rábíztuk örökkévaló sorsunkat.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.