- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Eperfa
tag
Na, énis feltettem az ubit itthonra desktopnak, egykét tapasztalat ha érdekel valakit.
(kubi pontosabban)
Kiváló install, igazi user-friendly minden, nem kérdez sokat, meglepően gyorsan felmegy, tetszik.
elsőre kcisit meglepődtem az mp3 és egyéb kodekek hiányán de ez elég gyorsan orvosolható.
most feltettem adeptel a jre-t, ez mondjuk elég vicces volt. beraktam h teygen fel pár progit köztük eztis aztán továbbáltam böngészni. visszanézem 10 perc múlva az ablakot és még mindig prepering. na ekkor kattintottam h more info és ott várt a dpkg-s kék beállítóképernyő, ilyenkor mondjuk szólhatna
ntfs read support nagyonjó, bár most veszem észre h írni nem lehet rá uh megyek és ezt még orvosolom..
szóval teljesen elégedett vagyok vele, azt hiszem egy ilyen distro már nagyon hiányzott a világnak.
ma du láttam vkinél egy sima ubuntut (gnomeal), de itthonra végül a kdeset tettem. számomra ez sokkal meggyőzőbb, arra lennék kíváncsi h miért részesítik sokan előnyben a gnomeot? csak kíváncsiság, nincs vele semmi baj amúgy, csak számomra a kde sokkal közelebbinek tűnt.
az egyetlen dolog amivel nem vagyok megelégedve (bár ennek semmi köze az ubuntuhoz, általános linux-dolog), azok a öbngészők... lehet mondani mindent, de úgy érzem h a ff és az opera is jobban teljesített win alatt. a csak IE alatt megjelenő oldalakkal meg sokat nem lehet kezdeni eheh.
happy customer
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest