Aktív témák

• Eperfa

tag

Na, énis feltettem az ubit itthonra desktopnak, egykét tapasztalat ha érdekel valakit.
    (kubi pontosabban)

Kiváló install, igazi user-friendly minden, nem kérdez sokat, meglepően gyorsan felmegy, tetszik.
    elsőre kcisit meglepődtem az mp3 és egyéb kodekek hiányán de ez elég gyorsan orvosolható.
    most feltettem adeptel a jre-t, ez mondjuk elég vicces volt. beraktam h teygen fel pár progit köztük eztis aztán továbbáltam böngészni. visszanézem 10 perc múlva az ablakot és még mindig prepering. na ekkor kattintottam h more info és ott várt a dpkg-s kék beállítóképernyő, ilyenkor mondjuk szólhatna :)
    ntfs read support nagyonjó, bár most veszem észre h írni nem lehet rá uh megyek és ezt még orvosolom..
    szóval teljesen elégedett vagyok vele, azt hiszem egy ilyen distro már nagyon hiányzott a világnak.

ma du láttam vkinél egy sima ubuntut (gnomeal), de itthonra végül a kdeset tettem. számomra ez sokkal meggyőzőbb, arra lennék kíváncsi h miért részesítik sokan előnyben a gnomeot? csak kíváncsiság, nincs vele semmi baj amúgy, csak számomra a kde sokkal közelebbinek tűnt.

az egyetlen dolog amivel nem vagyok megelégedve (bár ennek semmi köze az ubuntuhoz, általános linux-dolog), azok a öbngészők... lehet mondani mindent, de úgy érzem h a ff és az opera is jobban teljesített win alatt. a csak IE alatt megjelenő oldalakkal meg sokat nem lehet kezdeni eheh.

happy customer

Aktív témák

Hirdetés