Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Eperfa
tag
Na, énis feltettem az ubit itthonra desktopnak, egykét tapasztalat ha érdekel valakit.
(kubi pontosabban)
Kiváló install, igazi user-friendly minden, nem kérdez sokat, meglepően gyorsan felmegy, tetszik.
elsőre kcisit meglepődtem az mp3 és egyéb kodekek hiányán de ez elég gyorsan orvosolható.
most feltettem adeptel a jre-t, ez mondjuk elég vicces volt. beraktam h teygen fel pár progit köztük eztis aztán továbbáltam böngészni. visszanézem 10 perc múlva az ablakot és még mindig prepering. na ekkor kattintottam h more info és ott várt a dpkg-s kék beállítóképernyő, ilyenkor mondjuk szólhatna
ntfs read support nagyonjó, bár most veszem észre h írni nem lehet rá uh megyek és ezt még orvosolom..
szóval teljesen elégedett vagyok vele, azt hiszem egy ilyen distro már nagyon hiányzott a világnak.
ma du láttam vkinél egy sima ubuntut (gnomeal), de itthonra végül a kdeset tettem. számomra ez sokkal meggyőzőbb, arra lennék kíváncsi h miért részesítik sokan előnyben a gnomeot? csak kíváncsiság, nincs vele semmi baj amúgy, csak számomra a kde sokkal közelebbinek tűnt.
az egyetlen dolog amivel nem vagyok megelégedve (bár ennek semmi köze az ubuntuhoz, általános linux-dolog), azok a öbngészők... lehet mondani mindent, de úgy érzem h a ff és az opera is jobban teljesített win alatt. a csak IE alatt megjelenő oldalakkal meg sokat nem lehet kezdeni eheh.
happy customer
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest