- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap raktam fel harmadszorra az Ubuntut. (Most már egész jól sikerült.) Működik minden hardverem, még a WIFI is pedig azt alapból nem támogatja. Leírnám néhány tapasztalatomat hátha tud vki tanácsot adni. Mivel a linuxhoz nagyon nem értek (még) ezért a multimédiás cuccokat a BUMPS szkripttel illetve az Automatix-szel telepítettem. Az Ati drivert nem tettem fel mert állítólag sok vele a probléma. Minden OK. Le is tudok játszani mindenféle filmet, de tapasztaltam egy-két igen furcsa dolgot: Az mplayer csak konzolból működik (Error opening/initializing the selected video_out(-vo) device) és a feliratoknál a hosszú ékezetes karaktereket hibásan jelenítni meg. Jó, gondoltam próbáljuk meg a gxine-t: szuper, jók a feliratok, de a film felénél elment a hang... Ja még az mplayerhez: film lejátszás közben bekapcsol a képernyőkímélő.(?)
Más: Ha bent hagyok a DVD-lejátszóban egy lemezt hosszabb ídőre, akkor egyszer csak felpörög a meghajtó és kifagy a rendszer. (Egyébként egy HPnx6325 notebookról van szó. Az XP tökéletesen fut rajta, tehát harver hiba kizárva.) Hát kb. eddig ennyi problémám volt. Ezeket leszámítva nagyon tetszik a rendszer (főleg az indulási és leállítási idő tetszik nagyon: kb a fele mint egy használt XP-é).
Ja még valami: Borzalmasan néznek ki a karakterek az Openoffice-ban, nem tudom, hogy ezen lehet-e valahogy segíteni. Monduk ez az egész rendszerre igaz, de az office-ban a legdurvább.Rendszer->Beállítások->Betűkészlet : itt átállítottam LCD-re a megjelenítést. Hát valamivel jobb, de nem az igazi. -
Blaise
veterán
üdv !
Kérdésem lenne:
Egyik ismerősöm szeretné kipróbálni az Ubuntut, de egyenlőre csak live cd-ről. Hogyan tudja beállítani az internetet ? ADSL-je van, de router osztja szét a netet -
emitter
őstag
válasz
ngabor2 #4859 üzenetére
removoltam, és töröltem az rc2.d-ből az apache-ra mutató linket, meg magát az apache-scriptet is (az init.d-ben)
Nálam viszont van 7db rc könyvtár (0-6-ig), mindben van apache-link, mindet töröljem? (bár már nem indul az apache bootoláskor, csak töröttek a linkjei)
mod: ok, indítja magát az apche2köszi!
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
OK! No problem! Indulattal reagáltam én is.
Mind a két OS-t használom jelenleg, ha kellően megismerem az Ubuntut, azt szeretném megtartani. De ha nem tudom (a megszokott grafikus módon, a piros gombbal) a PC-t kikapcsolni, kezdőként gyöngyözhet a homlokom...
Ne nézd le a kezdőket! a win.-business-től ugyanúgy borsózik a hátam, mint Neked, meg mindenkinek!
Üdv: Eastman
[Szerkesztve] -
válasz
Eastman #4890 üzenetére
msáik nemtudom miért akadtál ki annyira azon a hsz -em en. ha hiszed ha nem ezt látom.
up.: nemértelek. sajnálom, hogy berágtál meg félreértetted a stilusom. bocsi.
up2.: amit írtam nem a pofádba szántam lecseszésnek hogy takarodj innen win -t használni kecs hanem arra amit irtál, hogy minden kezdet nehét tettem egy hozzáfűzést. még 1x bocs hogy félreértetted.
[Szerkesztve] -
-
Eastman
addikt
Szevasz Öcsém!
Szóval Te lenézegeted, meg kinevetgeted azokat akik a Win-nel kerülnek először kapcsolatba. ...kb a PC-t használók 95 % -át. Ki vagy Te?
Néztem a honlapod, talán az megmondja... Ezt az oldalt nem nagyon értem: [link] Nem lehetsz egy bonyolult gyerek. Ha van egy kis időd, üljünk le egy sörre, és meséld el, hogy mi jár a fejedben! Mondjuk, ha legközelebb ''pestre'' jössz. [link]
Inkább ezt olvasd el, hogy tudd, miről beszélsz! ...hátha átjut a tűzfaladon, és megragad a fejedben valami. Ajánlom ''A névről'' bekezdést! [link]
Fasza gyerek vagy, büszke lehetsz magadra...
[Szerkesztve] -
Hasaggymeg
veterán
[I'msohappyIcan'tstopcrying]
-
3psilon
aktív tag
válasz
Hasaggymeg #4883 üzenetére
Elfogulatlan és egyértelmű válasz
Válaszd a Windowst, ha:
-nagyon új hardvered van
-szeretnél játszani
-szereted, ha a dolgok elsőre mennek, de a rendszert karban kell tartani, és ehhez több program is kell
-vállalod, hogy vírusok, trójaiak, spywarek juthatnak a gépedre
-vállalod, hogy a rendszer eleinte gyors, majd lassul, fél-egy év után haldoklik
Válassz Linuxot, ha:
-nincs semmi extra hardvered, vagy mindent támogat a Linux
-nem akarsz agyba-főbe játszani, de pár FPS, stratégia kell (lásd happypenguin.org)
-vállalod, hogy a rendszer ''belakása'' akár egy hét is lehet, amíg mindent beállítasz (programok telepítése, hardver-szoftver)
-utálod a rendszeres karbantartást, a Linux nem nagyon igényel ilyet (nemigen töredezik, softver nem szemetel - szerverekhez nem értek!)
-nem akarsz vírust stb.
-vállalod, hogy nem a megszokott wines progikat használod, vagy vesződsz a windows emulátorral (ami nem is emulátor)
-minden más elérhető ezen is: web, zene, email, multimédia stb.
Ha Linuxor választod, válassz disztribúciót. Kezdőként:
-UHU Linux: 100% magyar, minden rajtavan, cserébe ritkán frissül és nehezebben bővíthető
-SUSE: sokat tud, németchen kvalitát, néha kicsit lassú
-Ubuntu: személyes kedvenc, sok program, jó közösség (wiki, IRC), egyszerű felület
-distrowatch.com on mást is találhatsz.
Na ennyi volt az én elfogult és nem túl egyértelmű, lényegre nem törő válaszom -
ngabor2
nagyúr
válasz
én pl. azért váltottam itthon teljes mértékben linuxta (3 gép, kettőn ubuntu, egyen debian), mert egyrészt kultúráltabb a memóriakezelése, így pár naponta nem kell belassulás miatt újraindítani, másrészt mindent tud, ami nekem kell. játékra jelenleg nem az ideális platform... de nincs is időm játszani.
netezés (web, ftp, ssh, torrent, régebben dc is) tökéletesen megy, nem kell vírusírtókkal meg egyéb vackokkal kínlódni. egyszer feltelepítettem a jelenlegi gépem elődjére, aztán párszor kompletten vasat cseréltem alatta... ment tovább stabilan.
elfogulatlan választ nem fogsz kapni. ha linux topikban kérdezel, a legtöbben azt fogják mondani, hogy a linux a legjobb, válts. de ha ugyan ezt pl. a win xp, vagy a vista topikban teszed fel, egyértelműen a wint fogják ajánalni.
szerintem ha még nem merültél bele teljesen a winbe, akkor érdemes pl. az ubuntut kipróbálni. más hozzáállás, más filozófia, más rendszer. van, amiben jobb, van, amiben más, van, amiben gyengébb. a lényeg: más, de teljes értékű, legalább annyira, mint a win. -
Whaskes
senior tag
válasz
én is winxp ről váltottam ubuntura. vannak vele gondok nem tagadom. de jó érzésel tölt el ha sikerül valamit megcsinálni. előtte is volt már linuxom, suse azzal is egész jól kijöttem. szinte ugyanazt megtudod vele csinálni mint a winfosal.
[Szerkesztve] -
Hasaggymeg
veterán
Na most már felteszem a nagy kérdést!Van-e egyáltalán valami értelme kisérletezni más OS-el,a felfedezésvágy kielégítésén túl?Ez egy Intel vs.AMD típusú felállás,vagy van a kezdők(de nem feltétlenül számítógéprajongók,mondjuk heti 2-6 óra a kényelmetlen forgószékben) számára is valós és tapintható előnye egyik vagy másiknak.Ez így elég radikális de 1 gondot levennék a fejemről ha elfogulatlan egyértelmü választ kapnék.
(van ilyen egyáltalán?!)
-
válasz
Hasaggymeg #4878 üzenetére
kell uj particio. partition magic akármi ilyen progival áttod szabni. ''D'' re is feltudod tenni csak kicsit gázos lesz
. Kis tutorial. Szóval a ''D'' meghajtó az egy windózos faszság. A win ad minden ilyennek egy etüjelet. ez linuxban nincs hanem 1 2 3 vagy X akárhanyas particionak látod. Szóval fel tudod tenni D re. Hu ez kicsit tömény volt
ja és no para. feltolod megy a linux megtanulod mennifog... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #4880 üzenetére
ezek az alkalmazások alapból benne vannak. vírusírtó, spyware-írtó nem kell, tűzfal alapból van. hálóra kimenni biztonságosabb. adatcsere megoldható, bár annyira nem evidens, egymást leginkább olvasni szeretik, írni kevésbé.
de a linux abszolút kezdőknek c. topikban igen sok kérdésedre választ kapsz. [link] -
Hasaggymeg
veterán
válasz
dr_strange #4879 üzenetére
Virtuáliiiiis???Nekem még ez a valós is fejtörést okoz!Komolyra fordítva a szót,mekkora helyet foglal majd a gépen az új OS,és mennyire lassítja a gépet?512,160.Jobb-e linux-al nyitni a háló fele?Megtalálhatóak az alapXP-s alkalmazások Linux megfelelői(torrent,lemezíró+lejátszók,fájlkezelők,stb.)''ólcsón''?Ugyanúgy védi a NOD és OUTPOST? Lehet adatokat csereberélni a 2 OS között?+1000 más kérdés,de félek hogy már unod.
-
dr_strange
senior tag
válasz
Hasaggymeg #4878 üzenetére
Erősen célszerű külön partíciót létrehozni, arra tenni a Linuxot, és akkor szépen bootmenüből választhatsz, melyik induljon el.
A másik lehetőség ún. virtuális gépben futtatni a Linuxot, akkor nem kell külön partíció, de ha csak 3 hónapja van egyáltalán géped, nem biztos, hogy ez a követendő megoldás.
Még valami: sok Linux (pl. az Ubuntu is) képes Live módban működni, azaz beteszed a CD-t/DVD-t, arról bootolsz, és az egész rendszer a CDről fut, nem települ a merevlemezre. Értelemszerűen kicsit lassabb, meg nem is tudod úgy tetszésed szerint alakítani, mint a telepített rendszert, nem tehetsz rá plusz alkalmazásokat stb., de arra kiváló, hogy meglásd, egyáltalán hogy fest egy ilyen linux izé. -
Hasaggymeg
veterán
válasz
dr_strange #4877 üzenetére
Már kezdtem hülyén érezni magam a kérdésem miatt.
De most felbátorodva megkérdem,hogy kell-e külön partíciót létrehoznom vagy telepíthetem a D-re mondjuk,egyebek mellé?''Bírják''egymást a két OR?[Andhere'sanotherstupidquestion!]
-
dr_strange
senior tag
válasz
Hasaggymeg #4876 üzenetére
Ne cseréld le. Először. Tedd fel mellé (legyen az Ubuntu, vagy bármely másik Linux disztribúció). Akkor párhuzamosan próbálgathatod mindkettőt, és amit az egyikben átmenetileg nem tudsz megoldani, megteheted a másikban. Aztán, ha úgy döntesz, kizárólagosíthatod valamelyiket.
-
Hasaggymeg
veterán
WinXP-m van,kísértést érzek mondjuk UbuntuLinux-ra való lecserélésére,de mivel kb.3 hónapja van számítógépem(úgy egyáltalán),hát érthetően félek e nagy lépéstől.Kérdésem:miért ne tenném?
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Eastman #4869 üzenetére
próbáld meg a sudo /sbin/halt parancsot. ha leállítja, akkor már csak a megfelelő eseményhez kell hozzárendelni.
ha X alatt vagy, a ctrl-alt-del nem fogja leállítani, amjíg nincs úgy beállítva a gyorsbillentyűk között.
de ha x alatt vagy, akkor valahol lesz egy kikapcsolás menüpont, vagy egy piros kikapcsoló ikon. -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Pár hete bírkózom az Ubuntuval (full laikusként) és fent van még a win. is. A legújabb gondom, hogy nem tudom kikapcsolni a számítógépet. Se kikapcs gomb, se Ctrl+Alt+Del., se Power gomb... Ké'ne egy gyors megoldás...
Köszi: E. -
-
wallhack
csendes tag
Szervusztok!!
Nos az lenne a szitu, hogyen epp pesten tanulok mint technikusjelolt, es nem vagyok valami profi, linuxrol nemis beszelve, eddig vilageletembe windowst hasznaltam, es terveyem is hogy ezutan is hasznalom, node szeretnem elsajatitani a linux lehetosegeket is, ebben kernem a segitsegteteket, hogy en mint full kezdo linuxos, aki meg eletebe nem latott ilyet, kicsit vilagositsatok fel, mit lehet, mit nem, illetve ha ugy egyszerubb, valami linket adjatok ha tudtok! Ezer koszonet elore is, bar nem tudom van e ertelme ennek a forumnak, ugyanis ezen a forumon is most eloszor vagyok -
Whaskes
senior tag
itt a config: [link]
-
válasz
pitipeti #4855 üzenetére
1. jobb klikk háttérkép
2. ez ati és driver hiba ugye? win alatt eltoltam én a drivert ubiba meg jo (win alatt lehet szoftveresen linux alatt sajnos nem ati drv linux suxx)
3. telepitsd fel a szambát és megoldhato.
4. hát olyan extension ami windowsos az tuti nem megy másik meg talán kell neki valami függöség azt azért nem? -
-
pitipeti
csendes tag
Sziasztok!
Én eddig SuSE-t és Mandriva-t használtam (próbálgattam) leginkább. Néhány hete telepítettem fel az Ubuntut és egyre jobban tetszik (felismerte azt az USB-s lézer nyomatatót amit eddig egyik sem).
Én eddig csak KDE-t használtam és lenne pár kérdésem a Gnom-mal kapcsolatban:
1.) Nem találtam meg, hogy hol lehet az asztaloknak külön háttérképet megadni.
2.) El van csúszva a kép jobbra, amit SuSE alatt tök egyszerűen be lehetett állítani. Itt nem találom ezt a lehetőséget. Tudom, átállíthatom a monitort is, de akkor meg Win alatt lesz elcsúszva.
3.) A fenti nyomtatót meg szeretném osztani a windows-os hálózaton. Tudtok ehhez egy magyar nyelvű leírást valahol?
4.) Ez a kérdés mondjuk nem kifejezetten ubuntu specifiukus, de azért felteszem: a firefox sokkal gyorsabban és stabilabban fut linuxon mint windows-on (én legalábbis ezt tapasztaltam) viszont nem mindeggyik extension működik. Miért? -
dbius
veterán
válasz
Jester01 #4852 üzenetére
Uram, király vagy!
Így megy 100hz-en, és mostmár tudom, hogy mi volt a gondja, a linkelt fórumokon nem láttam, hogy ugyanazt a nevet adták a képernyő felbontás részben a xorg.confban, mint a modeline által adott név.
Viszont így egyből megvilágosodott bennem, hogy így van értelmeThx!! Hiába, mindig tanulok
dbius -
-
dbius
veterán
Ehh, sajnos nem akar összejönni...
Átnyálaztam egy rakat fórumtopicot ugyanilyen problémával kapcsolatosan, modeline-nal kapcsolatban, online modeline számolót, és egyik módszerrel sem megy 85 fölé....
de legalább sikerült kiraknom a kubuntu live-cd-t pendrive-ra, grub menüvel
dbius -
emitter
őstag
hali,
az a problémám, hogy gépinduláskor automatikusan elindul az apache. Nekem viszont az kéne, hogy ha már auto indul, akkor az apache2 induljon..
Hol tudom ezt átállítani? System->Prefs->Sessions-ben néztem, ott nincs benn..
köszi! -
GD
őstag
egyből megütötte a szemem a network manager... anno nekem a wifidriver ölte meg.. ha tudod cseréld vki másra (már ha egyre gondolunk)
meg kellene nézni egy init 2-es boot-ot is hogy legalább lehessen tudni hol milyen szinten akad meg, pl ha init 2-re jó akkor már csak az init 5 ben kell szétnézni hogy ki az aki ott új és init2őn nem indul, szóbajöhet mint kavarós tényező
jah igen és syslog... -
-
dbius
veterán
nvidia driver fent van (müxik is), xorg.confba beírtam kézzel a monitornak megfelelő képfrissítési értékeket, így állt be 85hz-re magától. de feljebb nem tudom hogyan lehetne állítani úgy, hogy a xorg.confot átírom.
amennyiben monitorként beállítom a dell p1130-at, akkor viszont 2048*15xx-ra lövi be a monitort, 60hz körüli értékreés hiába állítok be más felbontást, nem megy, azaz látszólag elfogadja, de x restart után visszalövi 2048*15xx felbontásra... ezért meghagytam monitornak az alapot.
-
sziasztok van 1 nagy problémám ami rendesen kiakaszt.
szoval mi a szart csináljak... néhány bootkor random kifagy az egész gebasz. bámulom a csikot de ottmarad. ezzel mit tudok csinálni? nem segit csak a reboot. a másik néha a network manager beszar már kezdek paranoiás lenni 2 hetes a rendszer 2 szer tettem fel a nm appletet. egy x ip hez kapcsolodik (valami 169...) és ennyi. na de most a fagyás a lényeg- köszi! -
Whaskes
senior tag
na másik nagy kérdés. Mi a parancs ha én egy winyót partícionálni akarok?
sudo fdisk /dev/hda (Az elsődleges IDE csatornán levő meghajtót akarom partícionálni.) -
Whaskes
senior tag
VGA: 7800GTX Monitor: DELL P1130 21'' Vertic: 48-170Hz Horiz: 30-130KHz
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes #4829 üzenetére
kieg.: ami próbálva lett: envy (nem ismerem, valami szkript az nvidia driver felpakolásához)
a restricted modulok és az nvidia glx felpakolása, dpkg-reconfigure xserver-xorg
disztrib: edgy
eredmény: még minidg nem engedi 100Hz-en a monitort (a pontos típust mejd beírja a gazdája), holott bírja. -
Whaskes
senior tag
sziasztok! volna egy olyan kérdésem hogy: hogyan kell a képernyő frissítést feljebb vinni 85Hz ről? fel kell rakni hozzá a vga drivert? vagy van valami más módja is?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #4827 üzenetére
az ftp az tiszta sor. ennek a 2 kt-s dolognak utánanézek. meg annak is, hogy hogyan lehet az arányt beállítani, meg miegymás.a többi már csak programozás kérdése.
-
Tele von Zsinór
őstag
-
Fawkes
őstag
securtity kérdéseim lennének.
Azureus indításánál a firestarter logjában a blokkolt kapcsolatok között érdekes dolgokat látni.
Forrás az én ip-m és az alábbi neveket látni:
-Rplay
-Gatecrasher
-Back orifice 2K
-Evilftp
Ezek és még pár hasonló.
SSDP pontosan mire való?
Nem értem miért nem megy az azureusnál a letöltés ha a megadott portok engedélyezve vannak.P2P-nél mindegyik kliens akitől töltök külön ip-vel bír így hozzájuk kell kapcsolódni, viszont ez meg kizárja a biztonságot.Jól értem? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #4824 üzenetére
kényelmetlen. persze nem nekem, hanem egyvalakinek, aki nem ismeri a linuxot.
- be kell lépni ssh-val
- futtatni a parancsot (praktikusan screen-nel, hogy vissza tudjon kapcsolódni)
- ftp és shell műveletek
mind-mind egyszerű, nekem alapból menne. de neki egy darabig magyarázni kell, míg egy webui-n sokkal egyszerűbb -
ngabor2
nagyúr
válasz
dr_strange #4822 üzenetére
köszi, de nem a gui a lényeg, hanem hogy vagy karakteres legyen (pl. rtottent), hogy egy egyszerű ssh-n keresztül is menjen, vagy webui-n keresztül távolról is lehessen zargatni (talán torrentvolve, de még nem biztos). ahol a letöltés fog menni, az se egy bivaly gép, de ahonnan az ''itányítás'' menne, az meg gyenge nettel rendelkezik. tehát emiatt nem igazán jó ötlet az XForward-os ssh-zással megoldott gui.
az mldonkey-t megnézem, régebben én is próbálgattam, asszem pont a torrent része nem nyerte el a tetszésemet. -
GD
őstag
6.10 server (i386) alap install után mennyi helyet foglal?
-
ngabor2
nagyúr
úgy tűnik, nem az generálta a forgalmat. és nem is játéxerver, hanem valami gnome-os könyvtár-zargató.
az azureus szemétkedett egy sort velem, azt mondta, hogy passzív a kapcsolat. mindent állítgattam rajta, meg a routeren, de csak passzívnak találta, mikoözben volt forgalom. próbaként elindítottam egy letöltést... egyből aktív lett, úgyhogy az se probléma tovább.
most épp a deluge-val szenvedek, illetve webes felületű torrentklienst keresek, amivel lehet távoli gépen is zargatni a klienst... és nem csinál 10-es loadot, mint a torrentflux. -
Fawkes
őstag
Gábor problémájához is kapcsolódik a dolog.
Lefuttattam a clamot legfrissebb adatbázissal, konzolból és talált 5 fertőzött file-t.Ezt a sudo clamscan -r /fajlok_vagy_mappak_helye utasítással uszítottam a rendszerre.Ekkor csak átszkenneli a megadott mappát vagy ha talál vmi akkor azt ''le is kezeli''?
Másik: Firestarter minden portot blokkol amit nem engedélyezek? -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #4809 üzenetére
clamav (apt-ban benne van clamtk a gui-s felület)
netstat, nmap
esetleg ilyen conf-file figyelő tool-ok ami szólnak változáskor, nevet nemtudok, betörés detektálásra is használják
ejnye, milyen oldalakon mászkálgatunk?
egy nagyon picike forgalom akkor is van amikor a dhcp beszélget meg ilyen broadcast dolgok, de az szinte kb-ban nem is mérhető, de azért az a game-server dolog...hááá
nem raktál fel vmi linuxos gamát? vmi multiplayer gyanus
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ma reggel rápillantottam a gépre, és valami kis forgalmat generált a hálón. logban semmi. felfele is, lefele is 2-4kB/s sebességű mozgás. top-ot néztem, ott hirtelen egy gam_server nevezetű processt láttam, ami nem volt benne a path-ban. valahonnan begyűjtöttem valami gonoszságot?
mivel lehet megnézni, hogy épp mi használja a hálót, különösen, ha van forgalom? -
válasz
ballington #4805 üzenetére
ntfs irása para. a gyártott driver nem az igazi hozzá...
-
Jester01
veterán
válasz
ballington #4802 üzenetére
ntfs alapból nem írható.
-
ballington
addikt
a sudo alatti jogváltoztatás hatására is azt írja, h csak olvasható fájlrendszer....pedig régebben 1 másoltam rá néhány kisebb fájlt a gyökérbe
-
ballington
addikt
a /dev/media/sda5 könyvtárra szeretnék teljes jogosultságot szerezni. mit kell tennem?
tulajdonképpen ez a winyóm egyik ntfs-s partíciója, amit win alatt használok. letöltöttem egy filmet linux alatt, de fel akarom másolni oda is, csak hát írja h nincs jogom hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest