- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Eperfa
tag
lúzerkérdés: hogy lehet (kde) a taskbarra kitenni bal alulra egy hide all windows(show desktop) ikont?
-
Eperfa
tag
Na, énis feltettem az ubit itthonra desktopnak, egykét tapasztalat ha érdekel valakit.
(kubi pontosabban)
Kiváló install, igazi user-friendly minden, nem kérdez sokat, meglepően gyorsan felmegy, tetszik.
elsőre kcisit meglepődtem az mp3 és egyéb kodekek hiányán de ez elég gyorsan orvosolható.
most feltettem adeptel a jre-t, ez mondjuk elég vicces volt. beraktam h teygen fel pár progit köztük eztis aztán továbbáltam böngészni. visszanézem 10 perc múlva az ablakot és még mindig prepering. na ekkor kattintottam h more info és ott várt a dpkg-s kék beállítóképernyő, ilyenkor mondjuk szólhatna
ntfs read support nagyonjó, bár most veszem észre h írni nem lehet rá uh megyek és ezt még orvosolom..
szóval teljesen elégedett vagyok vele, azt hiszem egy ilyen distro már nagyon hiányzott a világnak.
ma du láttam vkinél egy sima ubuntut (gnomeal), de itthonra végül a kdeset tettem. számomra ez sokkal meggyőzőbb, arra lennék kíváncsi h miért részesítik sokan előnyben a gnomeot? csak kíváncsiság, nincs vele semmi baj amúgy, csak számomra a kde sokkal közelebbinek tűnt.
az egyetlen dolog amivel nem vagyok megelégedve (bár ennek semmi köze az ubuntuhoz, általános linux-dolog), azok a öbngészők... lehet mondani mindent, de úgy érzem h a ff és az opera is jobban teljesített win alatt. a csak IE alatt megjelenő oldalakkal meg sokat nem lehet kezdeni eheh.
happy customer
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest