- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
emitter
őstag
Teljesen begagyizott a Dapperem! Betölti a gnome-ot, de a panelokon nem jelenít meg semmit sem. Az asztalon csak egy felmountolt partíció van, ennyi. Alig bírtam megnyitni a Firefoxot hogy ide írjak
Többszöri reboot után is megmaradt a probléma..
Meg olyanokat is csinált dapper úr, hogy a hálózati adaptereknél, ahol elvileg 1 wlan, és egy ethernet adapternek kéne lenni, berakott 2 ethernet adpatert, így a wlanomat nem is tudtam bekonfirgurálni.. többször újraindítottam, míg végül normálisan felismerte, h mégiscsak van egy wlan-kari a gépben, és berakta a listába
Nem tudom, mi lehet a probléma! Segítsetek!
Az baj forrása lehet, hogy a vinyó 3 részre van osztva, első partíción egy XP, másodikon a Dapper, harmadik (1GB) swap.mondjuk grub simán betölti mind2 Os-t
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest