Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem kell varázsolni fekete ablakban semmit. Mielőtt leírtam volna a megoldást, előtte természetesen teszteltem, és jó volt. Más megoldást nem tudok, én így szoktam csinálni, ha Windows Media Video van beágyazva. Nekem is csak az Ubuntu Restricted Extras van fönnt, nem is kért pluszba semmit hozzá.
Sokszor le lett írva, nem kötelező Linux alapú operációs rendszert használni, ha nem kedveled, akkor ne erőltesd, ne legyél mazoista, használd a Windowst.#22338: Firefoxban a videó helyére jobbegérgomb, View Page Source, majd kikeresed a címet.
Vagy ennél egyszerűbb, ha a View Page Infót választod és a Media fülnél megtalálod, Embended típusút kell keresned.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest