Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Sokszor le lett írva, nem kötelező Linux alapú operációs rendszert használni, ha nem kedveled, akkor ne erőltesd, ne legyél mazoista, használd a Windowst."
Használom is! Például ezt a problémát (ami a Windowsban egyetlen kattintás) már reggel 9 óta igyekszem megoldani. Most fél-egy van és ott tartok, hogy feladom. Nem tudom megoldani egyszerűen. De annyit "elértem", hogy mindenféle szart ráraktam és azokat nem is mindet tudom leszedni. Csak elcseszem a drága időt és a jól beállított linuxomat, de ezt a szar videót még mindig nem tudom lejátszani. Bizony, zöld a fejem.

-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Értsd meg, hiába klikkelek a videó helyére a jobb egérgombbal, nem történik semmi sem.
"előtte természetesen teszteltem, és jó volt"
Elhiszem neked. Sajnos nálam még mindig nem jó.

"ha Windows Media Video van beágyazva"
Mittudomén mi van beágyazva. Honnan lehetett volna ezt nekem megtudnom? És hogyan kell csinálnom most, hogy az legyen beágyazva?
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest