- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Türelmes ember vagyok. Vártam eleget. Az egyik ablakban vagy 10 perce ott van megnyitva. Nem fufferel az semmit. Fekete kép és annyi.
De kérdeztem mást is. Hogyan szedem le amit feleslegesen raktam fel és honnan fogom tudni hogy mit tegyek fel amivel menne? Mert már most nem ajánl fel semmit. Ilyenkor mivan? (Asszem most jön majd a feketeablakos varázsolgalás. Ezért nem tudom tisztaszívből szeretni a linuxot. Windowson rákatt és megy. Itt meg szarakodni kell és lám, még a sokat tapasztaltaknak sem sikerül kapásból olyan tanácsot adni, amivel megoldódna a hiba. Most ezzel szarjak el egy egész napot? .

Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest