- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Elgondolkozom. Bizonyos értelemben nagyon is gondban vagyok, hogy jó döntés-e az áttérés. Köszönöm a tanácsaidat!
(#19384) Sweet Lou 6: Köszi, de én inkább valamiféle komplett internet security programra gondoltam.
(#19399) kw3v865: Igen, sőt szerintem kell! Hogy mit, nos azzal most én nagy gondban vagyok...
(#19400) Kendek: Írod: Vírusirtót fel lehet dobni, de az sem az Ubuntut fogja megvédeni, hanem a Windowst.
Honnan veszed te ezt a butaságot? Mert ugye ezzel nem mást jelentesz ki, mint azt, hogy a linuxon a vírusok száma pontosan nulla. Ne haragudj, de ez marhaság!(#19403) Nagytalp : A winfos az egy játékra való rendszer ergo nem is használom másra.
Nem ez az első marhaság amit ide leírsz. Sportot űzöl belőele?Naszóval, nem akarom itt felcsigázni a hangulatot, de azt látom, hogy piszkosul el vagytok ájúlva a linux felsőbbrendűségétől. Pedig nem az. Könnyen fertőzhető és könnyű rá a betörés. Az igaz, hogy a windowszra sokkal több, talán három, vagy négy nagyságrenddel több vírus, trójai és féreg létezik, munt linuxra, vagy MAC-re. De bár bocsánat, aki 2009-ben azt hiszi, hogy egyetlen egy darab sincs, az szerintem hülye !
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ingyenes űr-extraction shooter lesz a most bejelentett Star Wrath
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Objektívek topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest