Hirdetés

Aktív témák

• upszilon

őstag

válasz #40553216 #19383 üzenetére

Elgondolkozom. Bizonyos értelemben nagyon is gondban vagyok, hogy jó döntés-e az áttérés. Köszönöm a tanácsaidat!

(#19384) Sweet Lou 6: Köszi, de én inkább valamiféle komplett internet security programra gondoltam.

(#19399) kw3v865: Igen, sőt szerintem kell! Hogy mit, nos azzal most én nagy gondban vagyok...

(#19400) Kendek: Írod: Vírusirtót fel lehet dobni, de az sem az Ubuntut fogja megvédeni, hanem a Windowst.
    Honnan veszed te ezt a butaságot? Mert ugye ezzel nem mást jelentesz ki, mint azt, hogy a linuxon a vírusok száma pontosan nulla. Ne haragudj, de ez marhaság!

(#19403) Nagytalp : A winfos az egy játékra való rendszer ergo nem is használom másra.
    Nem ez az első marhaság amit ide leírsz. Sportot űzöl belőele?

Naszóval, nem akarom itt felcsigázni a hangulatot, de azt látom, hogy piszkosul el vagytok ájúlva a linux felsőbbrendűségétől. Pedig nem az. Könnyen fertőzhető és könnyű rá a betörés. Az igaz, hogy a windowszra sokkal több, talán három, vagy négy nagyságrenddel több vírus, trójai és féreg létezik, munt linuxra, vagy MAC-re. De bár bocsánat, aki 2009-ben azt hiszi, hogy egyetlen egy darab sincs, az szerintem hülye !

Aktív témák