- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
v.attis #18100 üzenetére
Nem is kell pont úgy kinéznie. Az egy példa. De abban biztos vagyok, hogy az oszlopok ugyan azt jelentik. Olvasd el a cikket és akkor jobban fogod érteni.
Ezekkel a grafikus beállító cuccokkal az a baj, hogy ha hibásan működnek, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Mint a te esetedben most is. Ezért érdemes eleve az fstabbal dolgozni. Egyébként ez a program amit használsz, az is az fstabot szerkesztgeti szerintem. Bár nem ismerem.
Ezek a modern egyszerű disztrók úgy vettem észre, hogy mindent automatikusan mountolnak a /media alá. De érdemes tényleg megnézni azt az fstabot, mert jobban jársz vele.
Egyébként én is 10 év windóz után kezdtem el nyúzni a linuxot. Ezzel nincs semmi baj. Viszont amikor feltelepítettem életem első disztróját, akkor már tudtam fstabot szerkeszteni.
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.
Ha meg valamit nem értesz, akkor gyere kérdezz, segítünk. Úgyhogy no offense és béke.
(#18101) sheratan:
a /media hagyományosan az eltávolítható kötetek csatolási helye. A rendszer használja automountra. A /mnt meg a kézzel csatolt dogok helye. Én inkább ez utóbbi használom. A /media meg maradjon a rendszer könyvtára.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest