Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
stopperos
üzenetére
Főleg az USB miatt kellett. De úgy emlékeztem , hogy nagyon régen még de nem volt hozzá GUI..mindegy
. AutoCAD meg ilyesmi már egy jó ideje jól kavar rajta. De most tényleg játék miatt vagyok rá kíváncsi. Szimplán csak érdekl hogyan állnak most a 3D támogatással. A haverom gépén a dx9 teszt brutál sebsséggel futott. Ezért szeretném élesben tesztelni. De örültem volna ha tudok egy fizikai procit adni a vendég rendszer részére. -
törölt tag
válasz
stopperos
üzenetére
igen, tudom, hogy van rá megoldás, meg is csináltam. és most nagyon nagyon köszönöm, hogy beírtad ide, mert időközben elfelejtettem, hoyg hogy volt, és pont az előbb egy újratelepítésnél nem kellett megint előkeresnem

Vladi: na nehogy már azt hidd, hogy csak ti kaptok a jóból

-
Kicker
őstag
válasz
stopperos
üzenetére
nem értem hogy miért nem jó, ugyanis ez a program elvileg XP-re is felteszi ezt a visual foxprot, az első telepítéskor, valószínű az ubuntu alatt ez megtörtént, de nem tud futni, valahogy felimismeri a wine ellenére is, hogy ez nem winfos... jelzem, hogyha jutok valamire.
a 9-es ubuntu miben más mint a 8-as? kb annyira lesz "hibás" mint xp után az első vista?
a 8-asban nagyon bejönnek az effektek, a logikája annyira nem tetszik, meg a testreszabhatósága is még talány előttem (egy-két dolgot leszámítva). -
simonzé
addikt
válasz
stopperos
üzenetére
Nekem a 8.04 vált be, az simán ment Unichrome-os gépen is. A 8.10-zel problémáim akadtak Nvidiás környezetben több gépen is. A driverek és a compiz engedélyezése utáni újraindításkor dosos felületen jelszót kér, ami már önmagában is furcsa. De ezután nem érzékeli a gombokat, helyettük valami fura karakterek jelennek meg, már ha egyáltalán érzékeli a gombnyomást. Ilyenkor csak a reinstall segít. A 8.04 nálam problémamentesen futott minden gépen. (Pendriveról a cégesen is, pedig ott csak user jogaim vannak.
)Mége gy apróság ami fontos lehet: a fenti probléma XP SP2-s DualBootos rendszereken volt.
Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy olvastam nem is olyan ördöngösség ( de lehet élesben más ) 
Azt most is meg lehet csinálni vagy teljesen le kel pucolni a gépet ? Hogy kell ? Program ?
. AutoCAD meg ilyesmi már egy jó ideje jól kavar rajta. De most tényleg játék miatt vagyok rá kíváncsi. Szimplán csak érdekl hogyan állnak most a 3D támogatással. A haverom gépén a dx9 teszt brutál sebsséggel futott. Ezért szeretném élesben tesztelni. De örültem volna ha tudok egy fizikai procit adni a vendég rendszer részére.