- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Megint segítségetekért jöttem. Szóval van 3 winyóm, az elsőn az XP, a második adattár, a 3.on meg win7 volt telepítve. Miután töröltem a 7-est az EasyBCD-vel letiltattam a bootmanagerét és az XP jól bevált boot.ini-jét használta a gép (törölni nm engedte a 7-es loaderjét). Aztán jött az Ubuntu a winyóra, amin a 7-es volt előtte, megcsinálta a saját managerét, ami eddig szép és jó. Csakhogy én aktiváltam a szunnyadó Win7 loaderjét, ami törölte az Ubi loadert.
Szóval az EasyBCD-vel beállítottam, hogy igen a 3. lemezen Linux van és igen rakjon fel Grubot, csakhogy amikor a listából kiválasztom a Linuxot a Grub konzolja jelenik meg Dos stílusban.
Ugye a Grubot konfigurálhatom, szóval az lenne a kérdés mit állítsak be a Grub-nak, hogy a Linuxot indítsa?
-
PierNight
aktív tag
válasz
body007 #16268 üzenetére
köszi, egyébként annyira nem vok hülye h nem tom h kell print screenelni xp-n de itt hiába nyomkodom a printscreen gombot vagy ctrl-el semmi nem történik! de ez így már ok!
újabb kérdések: miért nem érzékeli a gép az usb-s cuccokat?
egér,bill ok meg webcam is de pl psp-t és mobilomat se érzékeli :S -
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedek az Ubuntuval (elsőre igen csak pozitív benyomások) de sehol sem találok Gainward 6600GT 256MB-os videokárolyhoz drivert.
(32bit)
Illetve találtam egyet de annak .run a kiterjesztése és nem jutok vele 1rőla 2-re..Előre is köszi!
-
válasz
pc-user #16287 üzenetére
Nekem onnan telepítve + repók megadva majdnem, h tökéletes. A DivX webplayer-es cuccokkal kell kicsit küzdeni
Hunter2: kimenet:
konzolba:./configure
ami itt lefut az a kimenet
Ebből kellene azt a rész idemásolni ahol megáll/hibát ír
szerk: a build-essential csomag mindenkép kellene
-
McKane
senior tag
Üdvözlet!
Egy ismerősöm azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy ha ő az Ubuntu ShipIt szolgáltatásán keresztül rendeli meg az Ubuntu Server kiadást, azt is ingyenesen küldik el a postán?
Köszi a választ elöre is!Üdvözlettel: McKane
-
válasz
pc-user #16284 üzenetére
Nem tudom mennyit számit, de friss telepítésen első dolgom az ubunt tweak felrakása. Abban szépen beállítgatom a 3. féltől származó repókat (benne van az Opera is), szépen frissít egyet, utána (még mindig au UTben) telepítem a progikat (innen van az Opera is). Ezekután már (majdnem) mindent visz
-
törölt tag
válasz
#16820480 #16261 üzenetére
közben sikerült egy (fél)megoldást találni:
Van egyszerűbb videó támogatás az Intel Poulsbo chiphez. Az alábbi lépések szükségesek a natív (1366x768) felbontás használatához (hardveres gyorsítás továbbra sincs!):
- fűzzük hozzá az /etc/apt/sources.list fájl végére a következő sort:
deb http://ppa.launchpad.net/ubuntu-mobile/ppa/ubuntu jaunty main- parancssorból futtassuk a következőket:
sudo gpg –keyserver keyserver.ubuntu.com –recv 0×99d6b21cc6598a30
sudo apt-get update
sudo apt-get install xserver-xorg-video-psb- reboot
annyi a dolog szépséghibája, hogy persze 3D nincs, compiz sem, viszont megy a natív felbontáson az Acer One 751h, ami már egész tűrhető.
illetve egy megjegyzés, hogy a fent említett paranccsal nem sikerült feltenni a megfelelő gpg kulcsot, hanem le kellett szedni kézzel az ubuntu-mobile ppa oldaláról.(forrás: [link], a kommentek közt)
-
Hunter2
addikt
válasz
pc-user #16280 üzenetére
rákerestem a témára , úgytűnik hogy elég régi keletű a téma. Jóval régebbi verzióknál is jelentkeziok a dolog.Megpróbáltam az opera plugins mappába bemásolni az FF mappájából a flash plugineket de semmi haszna nem volt.
A GRUB szerkesztést sikerült megoldani kgrubeditor-ral, most csak egy másik vinyón lévő Vista 64-et kellene beraknom a GRUB bootsorrendjébe.
Aza baj hogy nemtudom megállapítani hoghy a /dev/sdb1/ az (hd?,?) mert csak ilyeneket enged beírni. -
pc-user
senior tag
válasz
Hunter2 #16278 üzenetére
Ja, igen, az eggyel korábbi hsz-edre szerettem volna válaszolni eredetileg...
Szóval kicsit utánanéztem (mert én is használok Operát, de 8.04-en) és ezen az oldalon: [link] ugyanezt a problémát veti fel valaki, hogy Ubuntu 9.04-en, 9.64-es Opera alatt nem működik a 10-es Flash. Bele kellene olvasgatni, hogy milyen megoldásokat javasolnak ott.
-
-
Hunter2
addikt
Létezik grafikus program amivel lehet programot fordítani forráskódból?
Elolvastam vladi cikkét de csomó parancs nem jó , nem találja a telepítendő csomagot , file not found stb. Ez lehet attól van hogy régi a cikk.
egyébként egy grafikus grub szerkesztőt akarok lefordítani. -
-
válasz
Hunter2 #16272 üzenetére
1. Flash 10
2. a tömöritett dolgok legtöbbször források Vladi cikke, h mit kezdj vele
jah, ha .rpm-et telepítenél3. Audacious, ez olyan mint a winamp de xmms is megy
4. ahogy tudom 100%, de majd kijavítanak ha nem
-
Hunter2
addikt
Azt nem írta az elözőbe hogy olyan mp3 player kellene ami m3u kompatibilis és lekezeli a benne lévő netrádiókat is. Most a Rhythmbox 0.12.0-ot használom de a winamp által létrehozott m3u-ból kiolvasott tracklistből kiszedi a netrádiókat.
-
Hunter2
addikt
Most kezdtem el használni a 9.04 Desktop verzióját és eddig kellemes meglepetés a régebbi Suse és mandrake-es tapasztalataimhoz képest.
Most négy kérdésem lenne:
1.Felraktam az operát és a youtube videókat nem jeleníti meg, mit kellene telepítenem hogy menjen.2.Ha találok valami progit ami nem .deb csomagban (bz2, tar , gz) azt hogy tudom telepíteni vagy .deb csomagot csinálni belőle??
3.tudtok valami winamp klón progit ubuntu alá, régebben xmms-t használtam valamelyik disztró latt de nemtudom hogy ez megvan-e ubuntu alá.
4.Az ubuntu simán tud használni bármilyen .deb csomagot? 100% debian kompatibilis az ubuntu? (ez most lehet hogy láma kérdés
)
-
WillChi
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Asus P5GC-MX lap ill. a processzor hőmérsékletének figyelését hogyan lehet megoldani?
Ubuntu 9.04 van fent, és a Hardware Sensor Monitor telepítve van.
-
válasz
Kicsirics77 #16267 üzenetére
PierNight: vagy az Alkalmazások menü / Kellékek / Képernyőkép készítése
-
PierNight
aktív tag
sziasztok, tegnap feltettem én is az ubuntu 9.04-et! elég furcsa még de pár hét és össze barátkozunk szerintem
lesz majd pár kérdésem! remélem nem baj.
Most megyek is. holnap estefelé jövök!
sziasztok! ;)pl: itt hogy lehet printscreenelni?
-
-
csibor
addikt
IRC kellene használnom jelszókéréshez,Ubi alá mit ajánlotok?Persze hogyan kell használni,tegnapig azt sem tudtam mi az
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megint ADSL problémám van. Most otthon felraktam egy vinyóra a 9.04-et, frissítettem, felraktam pár alap dolgot, és elhoztam ide nagyszüleim gépébe, mert az itteni vinyó beteg.
Próbáltam beállítani a T-onlinos netet pppoeconfal, név, jelszó, stb. megvan. Persze restart után nincs net, megint csak úgy van, ha kihúzott lan kábellel indul a gép, és betöltés után dugom be.
A grafikus hálózatbeállító is hülye lett, ha hozzáadok egy dsl kapcsolatot, és nem jelölöm be, hogy minden felhasználó használhassa, akkor a program főablakában még látom a "dsl1" kapcsolatot, de a hálózatbeállító ikonjára kattintva már nincs a választhatók listájában.
Ha bejelölöm, hogy minden felhasználó használhassa, akkor meg már a beállító főablakában is üres marad.
Újra futtatva a pppoeconfot, az meg azt mondja, hogy már fut egy pppoe folyamat a háttérben.Vladi: majd otthon megnézem, itt most a nagyszüleim miatt marad a 3.0, mert ez magyar. Amúgy nem kellene a csomagkezelővel magától frissülnie FF-nek? Vagy erre még várnia kell kicsit?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Badman 4ever #16247 üzenetére
Valami rémlik, hogy a cube engine kressel több magon. Utána kéne nézni.
(#16258) CPT.Pirk:
És ha felrakod simán a bináris verziót? Kitömöríted valahová, és onnan indítod.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Major Major #16256 üzenetére
-
Latency
senior tag
válasz
Major Major #16256 üzenetére
Azt nem figyeltem melyik tárolóban van, mert én még korábban felraktam ppa-ból, de így pontos ez tény.
-
Major Major
senior tag
válasz
Latency #16255 üzenetére
az alap tárolókban még a preb4 verzió van fent a 3.5-ből, be kell kapcsolni az előzetesen kiadott frissítéseket (jaunty proposed) a végleges 3.5-höz
a parancsikon módosítás nem elég, mert bármilyen program ezentúl is az alap ff-et fogja meghívni
a teendő:cd /usr/bin/
sudo rm firefox
sudo ln -s firefox-3.5 firefoxvisszaállításhoz ugyanez, csak firefox-3,5 helyett 3.0
-
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #16251 üzenetére
Viszont az Open Arena simán duplakattra elindult és fut is szépen. Tehát Q3 motoros játékok mennek (szép is lenne ha nem mennének).
-
Badman 4ever
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Firefox 3.5-öt hogyan kellene előhozni 9.04-ben? Neten azt olvastam, hogy csak telepíteni kell a csomagkezelőben, ez megtörtént, frissült a xulruner is vele, meg a gnome supportot is felraktam hozzá. Viszont továbbra is a régi jön be, ha az ikonjára kattintok...
-
dbius
veterán
válasz
ha valaminek az indításával problémád van, akkor érdemes terminálból indítani, mert úgy a terminálba ki fogja írni, hogy mi a baja, legalábbis az esetek nagy részében.
Aztán ha nem boldogulsz vele, akkor a terminálból a hibákat ide beilleszted a kód mező használatával és közösen vagy kitalálunk valamit, vagy nem
-
rollins
őstag
válasz
Milyen mappái vannak a gemenak? Szokott lenne readme vagy ilyesmi. Lehet, hogy csak terminálból kell indítani. ./filenév
Ha meg nem futtatható, akkor chmod +x filenév. -
-
dbius
veterán
válasz
Badman 4ever #16245 üzenetére
Na, alakul az
Majd meglátod, ill. megszokod, hogy a Linux nagyobb odafigyelést igényel (pontosság terén), de ha megízleled és rájössz a nyitjára, akkor nem fogsz róla leszokni
-
dbius
veterán
válasz
Badman 4ever #16241 üzenetére
Ahogy Harry mondja. Azért nem találja, mert Te kis betűvel írtad az x-et. A linux a winnel ellentétben megkülönbözteti a kis és nagybetűket is a fájl, ill. könyvtárnevekben.
Pedig pont azért írtam a parancsot a kód tagek közé, hogy onnan kimásolva biztos működik.
Próbáld újra, de figyelj a részletekre...
-
harry
veterán
válasz
Badman 4ever #16239 üzenetére
Rendszerkonfig. módosításokhoz nincs is, a 'sudo' parancsot illik használni, ahogy mondták is, így pedig ott kell lennie. Az X11-et nagy X-szel írtad?
-
dbius
veterán
válasz
Badman 4ever #16239 üzenetére
És milyen jól tudja...
terminálban add ki az alábbi parancsot:
sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
-
PuMbA
titán
válasz
#16820480 #16234 üzenetére
"There is no sufficient driver support for the GMA 500. The driver wasn't developed in-house and will not work with kernels newer than 2.6.24. Newer distributions like Ubuntu 8.10 with a newer kernel will not work properly"
Ubuntu 8.04 LTS a megoldás,de 100%-os nem lesz,mivel semmilyen driver nincs.
-
törölt tag
vettünk az egyik ismerősömnek egy Acer One 751-et, amiben Intel GMA 500-as vga van. a helyzet az, hogy felment rá az ubi, működik is, csak a megjelenítéssel kapcsolatos dolgok elég lassúak sajna.
van ezzel valakinek tapasztalata, avgy valami ötelte, hoyg mit lehet kezdeni? valami olyasmit olvastam eddig, hogy a netbook remix jobban kezeli ezt a hardvert. érdemes megpróbálni? -
Latency
senior tag
válasz
Badman 4ever #16232 üzenetére
Ha nem ismeri fel, akkor hozzá kell adni egy modeline-t a /etc/X11/xorg.conf-hoz. Keress rá gugliban, van több ilyen modeline kalkulátor is.
-
Badman 4ever
őstag
Más kérdés: hogyan tudok beállítani nagyobb frissítési frequenciát a monitorra, ha az Ubuntu nem ismeri fel azt? Így csak 60 Hz-en hajlandó menni és a monitorkábel nem EDID-es és ezért nem tudja kiolvasni a monitorból annak típusát. Windows alatt is szívtam ezzel, ott a Catalyst beállításainak berhelésével tudtam rávenni a 85 vagy 100 Hz-re.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre meglett, miért nem ment a 9.04 telepítője (alternate sem) a kis P3-as gépemen. Nem működik a Voodoo3 3000 -es karimmal, bevágtam egy Rage128-at, most simán megy a telepítés.
Majd visszarakom a gépbe a Voodoo-t telepítés után.PuMbA: korábban én is kérdeztem defrag után, de olyan válaszokat kaptam, hogy ext fájlrendszernek nincs is szüksége rá.
-
harry
veterán
válasz
Badman 4ever #16227 üzenetére
Linux alatt nem sok bajod lehet. Az persze előfordulhat, hogy leszedsz valami trójait, ami bár linux alatt nem aktív, de win alatt tehet károkat. Hát, ezért nem kell a win
Illetve akkor nem feltétlenül az ubuntura kell a védelem.
-
Easy firewall Generator for iptables v 1.17
Ennél jobb tűzfalat nemigen fogsz kapni sehogyse...
-
Badman 4ever
őstag
Nekem azért kellene valamilyen védelem a gépre az Ubi 9.04-hez, mert van mellette egy WinXP, ezzel meg most ismerkedek.
-
harry
veterán
-
Noddy
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #16222 üzenetére
1. Ha nem szerver a gép és nem hurcolsz az ubis gépről bizonytalan eredetű fájlokat win-es gépre akkor nem kell vírusirtó. Tűzfal van az ubin, ami az UFW.
így tudod bekapcsolni:sudo ufw enable
2. Tudtommal nem kell defragolni.
-
PuMbA
titán
válasz
Sweet Lou 6 #16222 üzenetére
Vírusirtó nem,tűzfal van.
Ha jól tudom még nincs ext4-hez kész a defrag program...Más : Ubuntu 8.04.3 mikor jelenik meg? Feldobták a daily-buildet 9-kor és ennyi. A [HardyReleaseSchedule]-ban mára van írva a megjelenése.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.
Kevés a tapasztalatom Ubuntuval, ezért 2 alapkérdést tennék csak fel:
1. Kell-e vírusirtó/tűzfal a rendszeremhez (Ubuntu 9.04 64bit)?
2. Kell-e defragolni a rendszerpartíciót (Extended4 fájlrendszerű)? -
Noddy
senior tag
Nekem HP6735b laptopom van.
Én így oldottam meg, hogy a fejhallgatón és a beépített hangszórón is legyen hang.gksu gedit /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
---ezzel nyitod meg a conf fájlt
options snd-hda-intel model=laptop enable=1 index=0
---ezt a sort pedig szurd be legalulra -
crabi
tag
hali!
valahonnan le lehet szedni ubihoz a mafia c. játékot?
me gondolom ami winfoson fut az ubin nem! -
Friss és ropogós a rendszer, csak nem találok 2 menüpontot
Rendszer->Adminisztráció->Eszközmeghajtók és a frissítéskezelőt
Mi a parancs/csomag nevűk? -
más: most telepítek a "nagy" gépemre is egy minimal ubit (most még csak egy külön vinyóra de ha fasza lesz csinálok belöle CDt és felkerül véglegesnek). Telepítésnél van egy olyan kérdés, h szeretné e titkosítani a saját mappáját? Ezt a sima ubi telepítő nem kérdezi. Ez az egész /home-t titkosítja? Érezhető komolyabb lassúlás egy 2 magos procin 3Ghz körül?
A másik. Ha már minimalt teszek fel nem lenne jobb egy debian? Még egyáltalán nem ismerem (vagyis egy kicsit mivel az ubi is arra épül), de szívesen elszórakoznék veleAz ubi csomagjait gondolom kezeli akkor meg minden ok, vagy azért ez kicsit bonyolultabb?
-
válasz
Major Major #16212 üzenetére
értem, köszi
-
forrdításba kellene kis segitség
body@body-desktop:~/Asztal/gnome-hideseek-0.6.0$ ./configure
...
itt megáll:checking for GHIDESEEK... configure: error: Package requirements ( gtk+-2.0 >= 2.6.0 gconf-2.0 >= 2.6.0 ) were not met:
No package 'gtk+-2.0' found
No package 'gconf-2.0' foundbuild-essential csomag fent van...
-
mAtech
aktív tag
No igen. De én azzal nem szórakoztam
Tanulópénzt meg kell fizetni...
body007: Mythubuntut még nem próbáltam. Lehet benevezek rá majd egyszer ha rengeteg szabadidővel rendelkezem
Amúgy szimpatikus. Most, hogy beállt az Ubi, így nincs kedvem megint szórakozni...
Azért köszi a tippet -
vallas
őstag
Sziasztok!
van egy noti amin 8.10-s ubuntut felfrissítettem 9.04-re eddig ok, ezután csomagtelepítőben rákerestem az ati x700-ra ami a vidkarija és feltettem amit talált xorg-driver-fglrx-t , ezután újraindít, és össze vissza kép jön be, az indulási csík még jó, de utána szétesik a kép teljesen nagy felketeségre, és pár színes kockára.
Hogyan tudom úgy mond "csökkentett" módban elindítani a ubuntut hogy leszedjem a frissen telepítet csomagot?
Csak 8.10-s telepítő cd-m van
és igen, már megtaláltam ezt is csak a bibi után
-
mAtech
aktív tag
Öröm Bódottá! Beszámoló.
Sikerült az első linux alapú TV-re kivetítős számítógépet összehoznom. Kezdő lámaként... A legkönnyebb rész a linux telepítése, frissítések, nyelvi csomagok leszedése, satubbi. A szívás a TV-outos monitorkártya TV-re való kivezettetése okozta programilag. Sajnos alapból hiába volt fent az x-server és az nvidia settings (mire rájötttem, hogy ez utóbbit is telepíteni kell..., külön.... ahhh) azzal még nem oldódott meg a dolog.A kellemetlenség azzal kezdődött, hogy az x-server progi csak egyszer engedett xorg.conf fájlt módosítani (az eredetit elmentette automatikusan xorg.conf.backup néven). Utána hiába módosítottam volna a beállításokat és akartam menteni, nem engedte. Hibaüzenet (menj a rákba, mitakarszteitten!
)
Mondom kitolok vele. Xorg.conf átmásol másik helyre (opcionális hely) -> x-server megnyit -> a számomra elfogadható beállítások meghatározása -> mentésnél a módosítani kívánt xorg.conf előnézeti megtekintése -> ezt kijelöltem, majd átmásoltam a korábban elmentett xorg.conf fájlba, teljesen felülírva a benne lévőket -> formailag persze szétdobta, de ezt is rendbetettem.
Ezt követően az így kialakított conf fájlt átmásoltam az X11 könyvtárba. Ott lévő felülíródott.Persze így sem volt tökéletes a kép (fekete-fehér, és remegett).
No akkor "google-a-barátod-oszt-nézd-meg-mit-mondanak-benne" elvén végignyálaztam pár oldalt. Ebből rájöttem, hogy még hiányzik a conf fájlból két dolog. Egyik, hogy milyen a TV beállítása (PAL-B kishazánkban), a másik meg hogy milyen jelen megy ki a TV fele a számítógépből a cucc (Composite). Ezen sorok beírása után már gyönyörű szép színes képet kaptam a TV-n. CodálatoszA gép egy összerakott alkatrészekből készül PC: Valami Via KT133 chipsetű alaplap, AMD 900 MHz Athlon, 512 MB SDRAM, 40 GB vinyó, Nvidia MX440 Tv-Out 64 MB VGA. Ubuntu Linux 8.04.2 LTS. Szóval nem egy erőmű, de divx-re tökéletes. Mindösszesen a ház tápegységét kellett megvennem a többi volt. Így az egész került 4K-ba. Annyiért még DVD-játékost sem kapot
Üdv: A.
-
zolikaDB
veterán
crabi:
sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base
ez megnyit egy fájlt, a fájl végéhez illeszd be ezt:
options snd-hda-intel model=3stack probe_mask=1
mentsd el a fájlt, indítsd újra a gépet, és működni fog a hang!Innen származik a leírás:
wikipediaSzólj, ha van vmi!
Szerk: 9.04-en nem teljesen így van, de nekem 8.04-en, egy Toshiba L30-134-esen tökéletesen működött anno!
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest