Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Létezik egy natív 64 bit-es Adobe Flash Player 10.2 Beta. Már a béta fázis előtt is ezt használtam. Semmi bajom nem volt vele. Max cpu használat 7-10%.
root-ként
apt-get remove flash-player nspluginwrapper
wget http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p2_64bit_linux_092710.tar.gz
tar -xf flashplayer_square_p2*.tar.gz -C /usr/lib64/browser-plugins -
Atapi
senior tag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
volt ilyen nekem is, csak nvidia fronton. a megoldás az lett, hogy nem grafikusan kell telepíteni (én a desktop dvd-vel csináltam, azon van karakteres telepítési mód), majd recovery módban kell indítani a gépet, csökkentett grafikus módban. így nekem felállt a gép, tudtam telepíteni a vga-nak megfelelő drivert, azóta muzsikál szépen a rendszer.
-
törölt tag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
itt le van írva a menete, de az adat nem vesztés SOSEM garantál. ezért kell mindig mentést csinálni a fontos adatokról. mindenféle fájlművelet nélkül is.
-
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi