Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Létezik egy natív 64 bit-es Adobe Flash Player 10.2 Beta. Már a béta fázis előtt is ezt használtam. Semmi bajom nem volt vele. Max cpu használat 7-10%.
root-ként
apt-get remove flash-player nspluginwrapper
wget http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p2_64bit_linux_092710.tar.gz
tar -xf flashplayer_square_p2*.tar.gz -C /usr/lib64/browser-plugins -
Atapi
senior tag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
volt ilyen nekem is, csak nvidia fronton. a megoldás az lett, hogy nem grafikusan kell telepíteni (én a desktop dvd-vel csináltam, azon van karakteres telepítési mód), majd recovery módban kell indítani a gépet, csökkentett grafikus módban. így nekem felállt a gép, tudtam telepíteni a vga-nak megfelelő drivert, azóta muzsikál szépen a rendszer.
-
törölt tag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
itt le van írva a menete, de az adat nem vesztés SOSEM garantál. ezért kell mindig mentést csinálni a fontos adatokról. mindenféle fájlművelet nélkül is.
-
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest