Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Nekem az adsweep semmit nem csinál csak egy ilyen üzenetet írogat (csak ha engedélyezem a javascript hiba konzolt):
JavaScript
User JS compilation
Syntax error /home/body/opera js/AdSweep.js: line 142 of User JS script :
Expected statement
AdSweep is currently active (v.'+version+')</divOpera 10el próbálgatom
-
Vladi
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Azért lol, hogy az adsweep oldalán reklám van.
Vagy ez csak a propaganda, hogy a mostani szűnőmön átjut? 
Azért a chromium még elég az elején jár, én nem használnám élesnek. Olyan varázslatokat nem tud, mint belépni a ph-ra.

-
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
én is adsweepet használok, de az a baj, hogy kiszed olyan dolgokat is, amit nem kéne. például a hasznaltauto.hu-nál ha egy hirdetésre kattintasz, akkor egyáltalán nem jelenik meg az adatlap, a leírás meg az egyéb infó sem, csak a képek.
kipróbálom ezt az adblock-ot is mindjárt, hátha jobb
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
szerintem is nagyon jó, de nincs normális (=testreszabható) adblock még alá
amúgy lehet, hogy már én is áttértem volna. meg egy-két apró kényelmetlenség, mint például hogy letöltést nem tud folytatni, stb. -
csibor
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
2 ablak,1-ben 6 torr oldal.A másikban 10-14 áll lap.
-
pohár
félisten
válasz
Major Major
üzenetére
Asszem 9.4-es Linux-szal kell vagy milyennel
Köszi a segítséget!
-
Major Major
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
a kicsomagolt könyvtárat tedd be a felhasználó/.icons könyvtárba, és már ki is tudod választani a megjelenés beállításoknál
(#17787) csibor
nagyon nem normális. milyen addonok vannak telepítve? milyen oldalakon csinálja?(#17782) pohár
bejelentkezés gondolom ssh, legutóbbi bejelentkezések szerintem last, greppel rá tud keresni az ip-re, a teljes neveket meg finger segítségével tudja megnézni
mivel terminálban mindent meg lehet csinálni, ezért a háttérváltás is megoldható, persze ez attól függ, hogy milyen rendszerről van szó(#17780) szaszayanou
a gond az, hogy egyáltalán nem fut az ablakkezelő. mintha elszállt volna a videodriver, vagy ilyesmi. compizt használtál, vagy metacityt? régebbi kernellel sem jó? -
v.attis
őstag
Segítsetek már egy kicsit!
Hogyan kell ikontémát telepíteni?
Leszedtem egy egész jó témát a netről és nem boldogulok az ikonokkal. Ez lenne az:http://gnome-look.org/content/show.php/Azenis+Icons?content=107544
Valaki leszedné esetleg, ha az segítene a megoldásban..?
-
csibor
addikt
Menyire normális,hogy a Firefox 80-90% procit eszik ?A gép MSI M670 2gb ram
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Elég sokat szerkesztek videókat, ezeket néha egy mappába mentem, néha képfájlba, de mindenképp dvd formátumba. Mivel tudom ezeket megnézni még amikor a vinyón vannak?
Szeretnék egyetlen programot használni lejátszásra ha lehet, most ezt tudja win alatt a KMPlayer. -
pohár
félisten
Üdv skacok!
Egy ismerősömnek kellene egy segítség, ha tudtok segíteni, kérlek segítsetek

"Jelentkezz be a turdusra (ez egy szerver) nézd meg kik voltak utoljára bejelentkezve a
219-es teremből (10.2.19.x) a turdusra, mentsd a program kimenetét egy fájlba, az
első kettőnek tudd meg a teljes nevét, az erre megfelelő program
eredményét rakd az előző fájl végére.""Meg azt nem tudod hogy meg lehet-e változtatni a hátteret terminálból?"
Előre is köszönöm a segítséget!

-
válasz
szaszayanou
üzenetére
Inditsd újra az ablakozót: mondjuk compiz-fusion-icon, reload window manager, vagy ctrl + alt + backspace (ha vissza van állítva)
szerk.: vagy próbálj meg használni másik ablak dekor motort, ezt is a compiz-fusion-icon-ban tudod választani
-
szaszayanou
aktív tag
Az utolsó rendszerfrissítésnél elszállt valami az ablakkezelőben, mert nem lehet az ablakok között váltani. hiányzik az ablakok teteje ahol a név-teljes méret-bezárás-stb vannak. Van valakinek tippje, h mi lehet a gond?
-
-
didros
senior tag
Újrapartícionáltam a winyót, most már Ubuntu alól nyomom!! :-)))
Tudnátok ajánlani egy jó oldalt, ahol szép sorban leírják az okos dolgokat, hogy mit és hogyan érdemes telepíteni új install után? (MS-fontok, flash player, java, multimédia kodekek, 3D beállítása, stb.)
Pár évvel ezelőtt Fedorához volt egy ilyen oldal, az csúcs volt. Már nem emlékszem milyen címen volt... (egy piros kalapos kislány állt az oldal hátterén virággal a kezében.. :-) ) -
Tea'lc
csendes tag
Na kipróbáltam másik pennel is, azzal sem ment. Beírtam amit mondtál, ezt dobta ki minden esetben :
[ 30.954571] agpgart-via 0000:00:00.0: AGP 3.5 bridge
[ 30.954608] agpgart-via 0000:00:00.0: bridge is in legacy mode, falling back to 2.x
[ 30.954618] agpgart-via 0000:00:00.0: putting AGP V2 device into 0x mode
[ 30.954709] pci 0000:01:00.0: putting AGP V2 device into 0x mode
[ 31.896820] eth0: link down
[ 31.948251] NET: Registered protocol family 17
[ 62.963545] NET: Registered protocol family 10
[ 62.966475] lo: Disabled Privacy Extensions
[ 62.967831] ARCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready
[ 73.932023] ath0: no IPv6 routers presentMost mi van?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
v.attis
üzenetére
ngabor@lizard:~$ apt-cache search language-pack-kde-hu
language-pack-kde-hu-base - KDE translations for language Hungarian
language-pack-kde-hu - KDE translation updates for language Hungarianezek után nincs más hátra mint a fenti 2 csomagot feltenni.
amúgy én is úgy látom, hogy a gnome mintha több, apró, de külön-külön stabil, és együttműködő részből lenne, a kde meg megpróbál egy nagy egész lenni. régebben a kde-t használtam, most már ismét átszoktam a gnome-ra. a 4.0, 4.1 nagyon nem jött be kde-ből.
-
Major Major
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
az apt-get install kde sokkal kevesebb mindent tett fel, mint a kubuntu-desktop
most bebootolotam a teszt kde koalámat, ez eléggé magyar, néhány angol szó maradt csak itt-ott (language-pack-kde-hu fent van?)
a hálózatkezeléshez fent kell lennie a plasma-widget-networkmanagement csomagnak, és hozzá is kell adni a panelhez(#17771) didros
vindózon is érdemes külön partícióra tenni a lapozófájlt, mer az nem töredezik össze, és elvileg gyorsabb maradhat -
v.attis
őstag
Próbálgatom, telepítgetem az ubit. Múlt héten a sima verzióra nyomtam egy ilyet:
sudo apt-get install kubuntu-desktop
Minden ment is rendesen, néhány cucc nem lett magyar, de nem vészes. Viszonylag probléma mentes volt a rendszer.
Ma egy új telepítést csináltam és a kopasz rendszerre nyomtam egy ilyet:sudo apt-get install kde
Ez is végbe ment rendesen. De most nincs wifim! És még csak azt sem tudom, hogy hol kapcsoljam be! Se egy ikon, se semmi. Átjelentkezek a gnome felületre ott meg minden oké...
Mi a különbség a kettő között? Kinézetre és felépítésre semmi...Igazam van, ha azt mondom, hogy a kde felületre nincs túl nagy hangsúly fektetve? Úgyértem nekem a gnome stabilabbnak tűnik. A kde-ben még a magyar nyelv is ritka madár. Vagyis sokminden nem lett magyar még frissítés után sem.
Kíváncsi vagyok a 9.10 ben milyen lesz. Ha kijön azt ki akarom próbálni, ha nem válik be, akkor marad a gnome! Nem akarok vele sokat kínlódni, annyival nem szebb...
-
válasz
Major Major
üzenetére
semmi

-
törölt tag
attol fugg, mit szeretnel. nagy folyamatos atviteli sebesseget v rovidebb seek time-ot. meg h merrefele kolbaszol eppen a fej.
tehat pl hiaba teszed a legelejere a swap-ot, ha aztan a linux a legvegen lakik. szerintem a swap hasznalata inkabb sok rovid es osszevissza olvasas, tehat tobbet buksz azzal, mig a fej utazikmod: szoval tegyel bele sok-sok memoriat a gepbe, ne hasznalj swap-ot es hadd szoljon a filecache. ennyi

-
-
didros
senior tag
Az extended partíciónak van valamilyen hátránya primarihez képest? Úgy értem, kevésbé biztonságos talán? Egy ilyen partíción belüli vegyes filerendszerek (ntfs, ext3, stb) nem okoznak gondot?
-
törölt tag
-
válasz
didros
üzenetére
A Windows bootfájloknak mindenképpen elsődleges partíción kell lenniük, különben nem bootol.
Én a helyedben így partícionálnék:
3 primary + 1 extended
1. primary: Windows
2. primary: Linux ext[234]
3. primary: Linux swap
4. extended
- /home
- windows swap
- adatpartíciókMég az is lehet, hogy a Linux swapot inkább a lemez legvégére tenném, nem a legelejére.
-
didros
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Windowst csak elsődleges partícióra tudsz telepíteni
Ez nem teljesen igaz, hiszen már telepítettem is egy extended partíció első logikai partíciójába. Viszont ehhez valóban létre kellett hoznom egy elsődleges partíciót, ahová pár file-t "beleszemetelt" a windows. A kérdés az, hogy ezek feltétlenül szükségesek e az indulásához? (esetleg másoljam át őket a windows rendszer partíció gyökerébe is? és a grub majd megoldja a szükséges hivatkozásokat?
Ti hogyan particionálnátok egy 1TB-os merevlemezt dual-boot-os rendszerhez figyelembevéve az MS-DOS MBR korlátait? (Max 4 elsődleges partíció vagy 3+1 extended)
A probléma az, hogy szeretném ha a windows és a linux mellé is lenne legalább 1db külön partíció az adatoknak, illetve ugye a swap jó ha a HDD elején van... -
Siriusb
veterán
válasz
didros
üzenetére
Windowst csak elsődleges partícióra tudsz telepíteni. Először mindenképpen azt rakd fel.
Ezután jöhet a linux, s amikor ahhoz a lépéshez érsz, hova legyen telepítve, a manuális opciót választva szabadon tudsz garázdálkodni, pertíciókat létrehozni stb. Persze a windows partícióját ne bántsd.
A grub okosan fel fogja ismerni a jelenlévő oprendszereket és bootoláskor tudsz választani közülük. -
Particiókon fel tudom szabaditani azt az 5% helyet amit lefoglalt formázásnál? Másik, h tudom úgy formázni a vinyót, h ne vegye el az 5%ot? Felesleges, mert adat vinyó(k)
didros: Én úgy csinálom, h az xp telepítőjével lefoglalom a neki szükséges helyet, telepit. Ezután ubi telepítő, a fenmaradó helyre meg mehet a /, /home, swap izlés szerint. A végén megcsinálja a grub-ot. Igy biztos nem fog kavarodni a 2 rendszer.
-
didros
senior tag
Köszönöm az eddigi segítséget! Ismét újabb dilemmám van:
ugyanarra a merevlemezre szeretnék telepíteni xp-t és ubuntut is. live CD-ről gparted-el elkészítettem a partíciókat:1. linux swap
2. ext3
3. ext3
4. windows (extended)Először telepítettem a windowst, de a telepítés során kénytelen voltam az első partíciót ntfs-re "átformázni", mert csak oda tudta bemásolni a scsi meghajtókat. Félek tőle, hogy ha az Ubuntu telepítése során visszaformázom ezt swapra, akkor letörlődnek a windows indulásához szükséges fileok is... Szerintetek? Ez a meghajtó tartalma, nem tudom kellenek-e még:
System Volume Information
ntldr
Bootfont.bin
NTDETECT.COM
boot.ini -
törölt tag
-
didros
senior tag
A verzió frissítés abszolút problémamentesen működik Ubuntu alatt? Van egy 9.04-es telepítő lemezem és arra gondoltam, hogy nem várom meg az új verziót hanem máris telepítek és később csak telepített csomagokat frissítem így nem is kell az egész CD-t újból letöltenem... Járható út ez, vagy biztonságosabb megvárni az új kiadást?
-
válasz
Major Major
üzenetére
Nekem is tetszik, de még mindig nem az igazi. Ettől függetlenül ha a Canonical ráfeküdne még egy kicsit a felület gyúrására, javasolnám az alkalmazását, vagy a hasonló finomságú rajzolatok alkalmazását GNOME alatt.
-
Votyesz13
tag
sziasztok
most raktam fel ubuntut és olyan kérdésem lenne hogy flash player youtubhoz hogyan tudok feltenni?
üdv bolvar
-
Nkboy
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
Egyetértek! Nagyon jó! Koala-t használok. egyre kevesebb benne a bug. Már alig várom a novembert, jön a 4.4 beta.
-
-
törölt tag
válasz
body007
üzenetére
tobb megoldas is van itt, bar nem pontosan az, amit szeretnel, de hatha jo
-
A gépet sokszor otthagyom dolgozni - be van állítva az altatási idő -, h tétlenség esetén menjen aludni. De most vettem észre, h neki a tétlenség azt jelenti, h nem mozgdul az egér vagy nincs bill leütés. Ezt valahogy meg lehetne változtatni? Mármint azt, h mi is a tétlenség. A lényeg az, h otthagyom (mondjuk több száz gigát másolni) ne menjen aludni míg nem végez. Gondolok itt olyanra, h lemez/proci használatott figyelne és ha 0 (vagy egy beállított érték) akkor mehet szunyálni.
-
v.attis
őstag
Ha az Ubuntura később telepítem a KDE új csomagját, az egyenlő lesz az új Kubuntuval?
Érdekel a Kubuntu, vagyis a KDE felület, de sok negatív dolgot lehet olvasni róla.
Van aki biztonsággal használja?
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne:
Fancontrol-t használok. Ehhez minden induláskor betölti az it87 nevű modult. Fancontrol konfigurációs fájl rendben van, ventilátor szabályozás oké. De, ahonnét az "értékeket" veszi, (/sys/class/hwmon/hwmonX X=1 2 3 az minden újraindításkor máshova kerül. Tehát egyszer a hwmon1-be máskor a hwmon3-ba, vagy éppen a hwmon2-be. Természetesen ilyenkor a fancontrol nem működik.
Pl.:
nkboy@x5dc4:~$ sudo /usr/sbin/fancontrol
[sudo] password for nkboy:
Loading configuration from /etc/fancontrol ...
Common settings:
INTERVAL=10
Settings for hwmon2/device/pwm2:
Depends on hwmon2/device/temp2_input
Controls hwmon2/device/fan2_input
MINTEMP=30
MAXTEMP=60
MINSTART=60
MINSTOP=70
MINPWM=70
MAXPWM=255
Settings for hwmon2/device/pwm1:
Depends on hwmon2/device/temp1_input
Controls hwmon2/device/fan1_input
MINTEMP=30
MAXTEMP=65
MINSTART=75
MINSTOP=60
MINPWM=60
MAXPWM=255
Enabling PWM on fans...
/usr/sbin/fancontrol: line 236: hwmon2/device/pwm2: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Error enabling PWM on /sys/class/hwmon/hwmon2/device/pwm2
Aborting, restoring fans...
/usr/sbin/fancontrol: line 193: hwmon2/device/pwm2: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/usr/sbin/fancontrol: line 193: hwmon2/device/pwm1: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Verify fans have returned to full speed
nkboy@x5dc4:~$Kernel: 2.6.31-12-generic
A kérdésem az lenne, lehet e ezt fixálni valahogyan? -
Gerisz
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
lehet egyébként az ids gond, hogy 64bit-es
De avast works!
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
didros
üzenetére
guglin, ubuntuforums.org-on v a matrox.com-on, attol fuggoen h mit jelent a 'tamogatja'

-
Gerisz
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
nincs bajom a szenvedéssel, mert érdekel és meg akarom tanulni
a bla bla az fölösleges egyébként ez:
Copyright (c) 2009 AVG Technoligies CZennyi és kilép
addig megnézem ezt az avast-ot
köszönöm! -
Gerisz
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
elindul, de semmit nem csinál
AVG command line antivirus scanner
copíright bla bla bla
Egy wines vinyót szertnék megnézetni valamivel, ha tudtok ami fut azt megköszönöm -
didros
senior tag
Hol lehetne utánanézni, hogy a legújabb Ubuntu támogatja e a hardverem? Konkrétan egy Matrox Millenium P750 ami miatt aggódok... Szerintetek működni fog? (Monitor: Iiyama 19" 1280x1024)
-
rtom
senior tag
válasz
bizi990
üzenetére
A xorg-ban jól van definiálva a kimeneti eszköz?
Option "UseDisplayDevice" "CRT" #replace 'string' with either 'DFP' (Digital flat panel connected via DVI port), 'CRT' (any monitor that is connected via VGA ports), or 'TV'
vagy még ezt lehetne megpróbálni
Option "ConnectedMonitor" "DFP" vagy "CRT"
-
Major Major
senior tag
válasz
Gerisz
üzenetére
ezt írja a hogyan alatt a fórum:
Nagyon jó a leírás, csak az a baj, hogy Ubuntu 9.04 alatt nem működik. A .deb csomagból raktam fel és nincs avggui, illetve nem is tudom elindítani az avg deamont, mert nem találja. Elég gatya…szóval ezzel szöszölni kell valamit, rögtön utánanézek
-
törölt tag
válasz
Gerisz
üzenetére
ugyanaz a leiras azt is mondja h a kellekek kozott lesz

valamint agksudo avggui
beirva konzolba, terminalba, akarmibe.
a csomagkezeloben latszania kell ha sikeres volt a telepites. ha nem volt sikeres, akkor azert nem fut

szerk: az egyik kommentelo mondjuk a vegen aszongya h 9.04-en neki nem megy

-
Gerisz
addikt
Sziasztok
még nagyon tanulója vagyok az ubuntunak (rajta keresztül a linuxnak is)
feltettem az avg-t, de sehol sem találom
Hogyan tudom ezt elindítani.
ez alapján csináltam, de nem találom
9.04-es -
Tea'lc
csendes tag
Sziasztok!
Öcsém laptopjára telepítettem ubuntu 8.04-et, de gebasz van, mert a 3-ból egy usb kimenet sem működik. BIOSban megnéztem, nincsen lehetőség a portok manuális disable-enable-re. Teljesen tanácstalan vagyok, segítsetek plz!
(a gép egy fujitsu amilo kb 3-4 éves laptop. sis chipsetes, celeron, ddr1 ram...a pontos típusszámát nem tudom) -
sztikac
őstag
válasz
body007
üzenetére
sudo hdparm -S10 /dev/sdX
Idézet a man-ból:
Values from 1 to 240 specify multiples of 5 seconds, yielding timeouts from 5 seconds to 20 minutes.
50 másodpercenként aludni akarod küldeni a vinyódat
a másik:Note that some older drives may have very different interpretations of these values.
nem is biztos hogy (jól) értelmezi/megjegyzi a hdd a parancsot. De próbáld még ki az /etc/hdparm.conf-ba beírni...
-
válasz
Major Major
üzenetére
transmission terminalból

-
válasz
v.attis
üzenetére
Én a Vuze-t (Azureus) használom, elég nagy gépigényű (java-s) de jól konfigozhataó meg ha van kraft ki kell használni

más: Azt nem tudja valaki, h a vinyó altatás idejét hol tudom beállítani? A parancs megvan:
sudo hdparm -S10 /dev/sdX
de ezt mindig le kell futtatnom, h érvénybe is lépjen. Vagy csináljak egy szkriptet és azt inditsam el autómatice?
-
Major Major
senior tag
-
v.attis
őstag
Még mindíg infókat gyűjtök leedő Kubuntu rendszerem felépítéséhez.
Melyik a legjobb torrent kliens? Induljunk ki abból, hogy most utorrent (microtorrent)-et használok és nagyon szeretem, de mindenképp a lehető legkevesebb wines programot akarom majd latba vetni.
Lehet majd olyat csinálni, hogy amíg nem használja a netet semmi, addíg maxigázzal megy a torrent kliens. Viszont, ha elkezdek böngészni akkor rögtön kap a böngésző sávszélt a gyors működéshez. Mindez anélkül, hogy én bármit is tennék. Win alatt a cfosspeed-et javasolták, de nem ment, nem csinált semmit. Kábelnetem van és wifi routeren használom, egyedől egy laptoppal.
-
válasz
Major Major
üzenetére
Kipróbáltam, teljesen elment a hang.
Lényegtelen mondjuk, annyira sokat nem használnám a fülest.
Kösz mindenkinek a segítséget
-
válasz
Zirowe
üzenetére
egyszer felrakom,telepítem amit kell és már csak használni kell <-- na, Linuxban ilyen nem létezik. A kép TV-re küldése már külön tanfolyamot igényelne, a számtalan apró baromságok megoldásáról már nem is beszélve. Szerencsédre nVidia kártyád van, ezzel egy gonddal kevesebb.
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, abszolút kezdőnek milyen linuxot ajánlotok, ami könnyen kezelhető és nincs vele sok gond(egyszer felrakom,telepítem amit kell és már csak használni kell)?
Nem nekem lenne a dolog.Valamint még annyi, hogy egy elég régi gépre menne, szóval a gyorsaság is szempont lenne.
A gép paraméterei:
athlon 1.0ghz; 256mb ram, geforce 2 mx 400 64mb.
Netezés, szövegszerkesztés és videónézésre kéne, valamint a videót a tvre kiküldeni a videókártya rca kimenetén keresztül.Előre is köszi!
-
-
Hát... semmi nem történt. Terminálba kell ugye írosgatni, megcsináltam, behozott egy gedit nevű cuccot négy ablakkal, de ennyi, ezen kívül semmi. A hangrendszer újraindult, de továbbra sem jó a füles.
-
Major Major
senior tag
akkor következő lépés, ezt követjük:
sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base
végére ezt beírod
options snd-hda-intel model=acer
aztán hangrendszer újraindítás:
killall pulseaudio
sudo alsa force-reload
pulseaudio -Dlehet, hogy a killall és a pulse elé is kell sudo, meglátod majd
remélem így jó lesz
-
válasz
Major Major
üzenetére
Körülbelül hét féle hangerőszabályozó programot próbáltam ki az elmúlt pár percben, de eggyikben sem találtam sehol sem semmi olyasmit, mint ami a képen van...

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy ez csak a propaganda, hogy a mostani szűnőmön átjut? 

nem tudom importálni a FF-os adblock szűrőmet, amúgy meg hozzáadni a tiltólistához sem megy teljesen jól. és ott van az az apróság, hoyg teljesen feleslegesen kitesz egy sávot a képernyő aljára...

Akkor mégis mire fogom használni?