- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
hunbalu
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával találtam szembe magam:
8.10-ben a frissítéskezelő javaslatára telepítettem a 9.04-et, minden meg is történ, letöltötte a megfelelő csomagokat, telepítette. Mikor kész volt, kikapcsoltam a gépet. Most, hogy szeretném megint elindítani, a következőket látom a fekete-fehér képernyőn:(EE) Not supported Linux system
Userful Multiplier doesn't currently support your Linux distribution. To install Desktop Multiplier manually, please follow the detailed installation instructions at: http://www.userful.com/products/dm-configezalatt megjelenik a kurzor, és be is tudok lépni, de a fenti címen található magyarázat alapján én nem tudom telepíteni, amit kell, sőt, még az 1-es pontban írtat sem tudom végrehajtani (hogyan nézem meg az X verzióját?).
Tudna segíteni valaki, hogy linux nyelven leírja, mit kell egymás után begépelnem, hogy működjön a dolog?
Most egyébként egy másik gépről írok.
Előre is köszi: BaluVagy gyorsan töltsem le, írjam ki CD-re, és onnan telepítsem újra az egészet?
-
dbius
veterán
Látom már, ez úgy tűnik feature lenne, de sokaknak nem tetszik, hozzám hasonlóan.
Egy megoldás, ha valaki hozzám hasonlóan nem szeretné, ha automatikusan elindulna a frissítéskezelő, ha van frissítés, csupán az értesítési területen szertné látni a kis ikont:
gconftool -s --type bool /apps/update-notifier/auto_launch false
-
dbius
veterán
Ubuntu 9.04 alatt a frissítéskezelőnek nincs az értesítési területen megjelenő ikonja, csak egyszerűen felugrik a frissítéskezelő, ha van frissítés.
Ez most bug vagy feature?? Nekem határozottan nem tetszik így...
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam ma az Ubuntu legújabb verzióját és szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani az internet csatlakozást? (Invitel a szolgáltatóm)
Idáig Xp-ét használtam, linuxot még soha.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Froclee
őstag
Hali.
Tömörítenék ki egy .tar file-t, de ezt írja ki:
tar: This does not look like a tar archive
tar: Skipping to next header
tar: Error exit delayed from previous errors.Terminálból is ugyanezt.
-
-
PuMbA
titán
Ez normális szerintetek? Van netem rendesen csak mindig van 1kb adatforgalom akkor is ha nem csinálok semmit. Semmit nem piszkáltam netbeállításoknál ,mert egyből volt netem install után.
May 13 14:36:03 ubuntu dhclient: DHCPREQUEST of 172.19.6.241 on eth0 to 255.255.255.255 port 67
May 13 14:36:03 ubuntu dhclient: DHCPACK of 172.19.6.241 from 172.19.5.16
May 13 14:36:03 ubuntu dhclient: bound to 172.19.6.241 -- renewal in 268 seconds.
May 13 14:40:31 ubuntu dhclient: DHCPREQUEST of 172.19.6.241 on eth0 to 172.19.5.16 port 67
May 13 14:41:00 ubuntu last message repeated 3 times
May 13 14:41:56 ubuntu last message repeated 5 times
May 13 14:42:59 ubuntu last message repeated 4 times
May 13 14:43:59 ubuntu last message repeated 4 times
May 13 14:44:36 ubuntu last message repeated 3 timesEz megy folyamatosan indulástól leállásig.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Major Major #15282 üzenetére
Köszöm, este majd próbálgatom.
Igen, bevallom: lusta voltam guglizni.... ;) -
fradi81
veterán
Vannak olyan szolgáltatások amikből 2-3 van, pl feladatütemező: [link] ilyenkor érdemes az egyik elől kivenni a pipát?
-
MichaelSD
őstag
Következő feladatot kellene megoldani: adva vagyon egy Linuxos gép és egy (és mégegy) NAS (QNAP-509). Azt szeretném, hogy automatikusan bemountolja loginkor a megosztott mappáimat, és jó lenne írn és olvasni is a mappákba.
Köszönöm
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Teljesen zöldfülű vagyok, ezért is kérdezem a következőket:
Laptopra szeretném feltenni a legújabb Ubuntu-t, de a géphez semmiféle linux driver nincs illetve nem találtam. Ezeket honnan lehet beszerezni, vagy hogyan lehet megoldani, hogy működésre bírjam?Előre is köszönöm válaszaitokat.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Borisz76 #15274 üzenetére
Blokad írta. Ott tudod a "gaba"-t (grubot) beállítani. Egy sima szöveg fájl. Rootként lehet szerkeszteni. A lényeg a
default 0
sor lesz. A szám jelenti azt a sort, amit automatikusan betölt. Megszámolod hányas az xp vagy amit akarsz, kivonsz egyet és beírod ebbe a sorba. Kész. -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Remélem jó helyre írom a gondomat......
Azzal kezdeném hogy eddig Xp-t használtam de pár napja feldobtam az új Win 7-est is.Külön particióra természetesen.
Boot után lehet választani hogy melyik rendszert szeretném indítani.Aztán gondoltam 1 nagyot és egy harmadik szintén különálló particióra felraktam ( Életemben először !!! ) az Ubuntu 9.04-es változatát. Szépen felment gond nélkül.....de : valami GABA loader menü fogad .....eligazodom benne mert nem nagy dolog. Az viszont zavar,hogy alapértelmezetté tette magát. Le kell jönni az alsó sorra, hogy kiválasszam a Vista Loader részt és akkor jön elő megint az XP / Win7 boot-választás lehetősége.
Azt szeretném elérni ,hogy a 3 rendszer közzül választhassak de ha nem nyúlok hozzá akko az XP induljon autómatikusan !
Próbálkoztam a EasyBCD 1.7.2-es verziójával amiben elviekben ezeket lehet beállítrani. ( Melyik rendszer az alapértelmezett ,mennyi ideig lehessen választani a rendszerek között....stb ) de sajnos nem sikerül beállítani
Tud valaki jótanáccsal szolgálni ?
-
tlac
nagyúr
válasz
#16820480 #15272 üzenetére
szerintem fel lehetne pluszba is rakni
de inkább próbáld meg ezt: linuxqq_v1.0.2-beta1_amd64.deb -
törölt tag
a scim-bridge egy bonyolultabb szövegbeviteli módokat támogató szoftver. kvázi így lehet írni ázsai nyelveken (meg egy rakás másikon, amik nem csak ékezetekben különböznek). mondjuk skype alatt sem megy...
de, pontosan ezek a függőségei, de mind fel is van telepítve. ha a 64 bites verziót teszem fel, akkor az megy, megy a scim is, csak nem villog a panelen, ha új üzenet jön. mondjuk a 64 bites egy korábbi verzió, nem ez a béta, hanem egy fél évvel korábbi kiadás. újabbat nem találtam 64 bitesben.
-
fradi81
veterán
ubuntu cd-ről lehet feltenni programokat, vagy azon nincsenek és csak netről megy a dolog?
-
dbius
veterán
válasz
Dzsekó #15263 üzenetére
Amikor stand by-ba kerül a monitor várj egy-két percet, ha nem jön vissza a kép próbáld meg kikapcsolni a monitort, majd újra be. Ritkán, de nálam is előfordult eddig az ubuntu különféle verzióiban, hogy a gép ment, de a monitor valamiért stand by-ban maradt és ez a megoldás nálam ilyenkor működik. Az okára még nem jöttem rá.
Továbbá ha nem kap továbbra sem jelet a monitor próbálj meg átváltani konzolra CTRL+ALT+F1-F4 valamelyikével, hátha bekapcsol ekkor a monitor.
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Ubuntu 9.04-et kiírtam és amikor elkezdeném telepíteni bejön az ubuntu felirat, alatta fut a csík, majd mikor ezt befejezi, eltűnik az ubuntu felirat, gondolom jönne a következő kép, de ekkor a TFT-m elmegy standby-ba. Volt ilyen gondja valakinek?
A suse meg az usb-s billentyűzetemet kezeli szarul. Tiszta röhej.
A TFT 19"-os LG, tök szabvány, nem szélesvásznú.
Üdv! -
Csakénvagyok
őstag
Ubuntu 9.04ben nem lelem a FuocoTools csomagot a synaptic managarben! A 8.10ben még benne volt
-
adalbert1
veterán
A következő lenne a kérdésem hozzátok:
Adott egy HDD 2 partícióval, az egyiken xp, a másikon linux. Ha törlöm a linuxos partíciót (mondjuk partition magic alól), akkor az xp-s még be fog bootolni? Telepítés sorrendje : xp, linux.
-
törölt tag
igen, ettől tartok én is, hogy programon belül kéne. mert ez csak egy ilyen preview kiadás (mégcsak nem is béta), ugyanis a cég nagyon nehézkesen fejleszt linuxra, és ezért kb. annyi funkció van benne, hogy tudok üzenetet írni és fogadni.
csak ugye 32 bites rendszer alatt működött rendesen, azért fura.
-
válasz
Uniden #15237 üzenetére
Nekem is 4850em van, és kis túlzással tökéletessen megy
Nem tudom, h raktad fel a drivert, de próbáld meg így újrarakni:
Szedd le a drivert, ments könnyen megtalálható helyre (ez fontos)
restart recovery mode-ban
kérsz egy root prompt-ot
keresd meg a filet éssudo sh ati-driver-installer-9-4-x86.x86_64.run
enter, enter, enter...
aticonfig --initial
restart vagy
startx
ez nem minden esetben eredményes
ha bejött a rendszer ellenörízhetedglxinfo | grep direct
ha yes, örvendés
-
MichaelSD
őstag
-
fradi81
veterán
A betűtipust firefoxban ugyanúgy állítottam mint ahogy windowsban van. Mit kellene még állítani, hogy ne legyenek ilyen hibák mint a képen? (a chat ablak sorai között elég nagy szünet van, a jobb oldali kis csetelő ablakba 'á' betűt írtam és nem egészen az jelent ott meg
)
-
BaliJack
aktív tag
Azzal néztem.
Persze, csak a saját folyamatokat mutatta.
Amikor átállítottam, hogy mindet mutassa, akkor előkerült a BOINC. Ez picit érthetetlen, hiszen elvileg nem kéne, hogy fusson, legalábbis korábban akkor futott, amikor én elindítottam terminálból.
Mindegy, ezt még kiderítem, hogy mi okozza, de a "ludas" már megvan.
Köszönöm a segítséget
.
-
törölt tag
van egy IM program, amit használok. mielőtt feltettem a 64 bites ubuntut minden jól ment benne, most meg azt csinálja, hogy új üzenetnél nem villog a panelen a programhoz tartozó csík. 64 bites verziót használom (mostmár) ebből is.
a kérdés az lenne, hogy ez valami beállítási hiba, amit gnome-ban vagy compizban tudok korrigálni, vagy a programban lehet a hiba?
-
-kdM-
senior tag
hello!
ubuntu-ek veletlenul 2 cd-t kuldtek nekem es az egyiket debrecenben szivesen odaadnam annak aki igenyli -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
luw2win
őstag
Hali!
Az új 9.04-es Ubuntuból 3 verziót lehet letölteni?
Engem csak az érdekelne, milyen különbségek vannak a Desktop és a Netbook verziók között?A hivatalos oldalon én is látom h egyiket CD-re kell irni másik Pendriveról is megy meg stb.
De a rendszer gyorsabb pl egy Netbook verzióval? Szal mik a lényeges különbségek.
Üdv Máté -
Uniden
csendes tag
válasz
body007 #15230 üzenetére
hmm igen metacityre átváltva működik normálisan... viszont akkor meg eltűnik alulról az AWM dockom:S (max átváltok amikor filmet nézek de mégis jobb lenne ha meglehetne valahogy oldani)
a drivert nem tudom, hogy jó HD 4850 es kártyám van és 9.4es catalyst-t raktam úgy, ahogy egyik honlapon le volt vezetve... mert magamtól nem nagyon tudtam volna
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver
más: van egy iPod Touchom azzal mennyire bír el a linux? Olvasgattam róla és azt mondják h virtual boxxal wint kell virtuálisan futtatni és úgy oldható meg. Ha esetleg van valaki ő, hogy oldja meg a szinkronizálást?
-
tlac
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #15222 üzenetére
a sima 1-2cd-s avi-knak mennie kellene simán
a youtube az már nem biztos, hogy menne, nekem 850-es celeron-os gépen, szintén tnt2-vel win alatt is szaggat, pedig az alatt a flash sokkal jobban megyTelepítettem a legacy 71.valami legfrissebb, márciusi verzióját, hiba nélkül felment. Aztán átírtam xorgban az nv-t nvidiára
csomagból raktad fel?
aztán persze nem ment, ilyen-olyan dolgok betöltését nem tudta megcsinálni.
pontosabban?
az nvidia readme-jét átnézhetnéd, elég jól benne van minden
be kell tölteni pár modult, némelyiket meg tiltani az xorg.conf-ban(#15231) fradi81:
erre így semmit nem lehet mondani
-
fradi81
veterán
Nálam jóval lassabb az ubuntu mint a vista, kattintások után többet kell várni hogy történjen valami, másnál?
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
Épp most akarok áttérni linuxra, winxp helyett eddig jól is ment hisz amire használom a gépet megy innen is szépen(film, zene, msn, torrent, firefox). Ezek közül csak a filmmel nem bírok boldogulni először különböző kodekeket kerestem, több kevesebb sikerrel. Ugyanis totem elkezdte játszani a formátumot de volt olyan, hogy kép nélkül csak hang. Aztán láttam, hogy van VLC is linuxra, ami win alatt is elég híres program. Fel is telepítettem minden videómat szépen viszi addig a pontig, amíg teljes képernyőre rakom... akkor 10mpes töltés után be is hozza, és a video is megy, csak se egér, se billentyü marad a restart...
szerk: megpróbáltam csak nagyobbra venni az ablakot kicsivel akkor befagyott a kép, hang ment tovább.... szóval csak úgy tudom vele nézni a filmeket ahogy eredetileg megnyitja...
Tudnátok segíteni ebben a témába? Arra gondoltam, hogy esetleg a régebben felrakott kodekek zavarnak be, esetleg compiz, vagy Mac4Lin theme?
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lezso6 #15223 üzenetére
Hmm, mondjuk az 1G-s korlátos adsl miatt (valaki mondja már meg, a leglasabb internet csomagra miért kell még forgalom korlátot is tenni???
) sok videó nem lesz megnézve, csak tapogatóztam, hogy mi lehet a gáz...
Mondjuk van még Ati rage 128 pro, meg egy Voodoo3-as karim is a célra, de korábban azt tapasztaltam, hogy nem számított melyik kari volt bent, ami meg összevág az általad írt dolgokkal. Majd lehet szerzek egy kétprocis P3 lapot, mert kettő P3-ban már azért van erő. Volt egy már, csak ott egyik proci foglalat döglött volt...
-
Hali
Egy érdekes dolgod: Ha leállítom a gépet (nem suspend) "bekapcsolva" maradnak az usb-s eszközök
Nincs sok minden - egér, bill, usb elosztó - de idegesítő (villágítanak). xp alattól leállítva, "kikapcsolnak"
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy miért megy 100% környékén a CPU-m akkor is, amikor az Ubuntu betöltött? A háttérben persze futnak olyanok, mint Screenlet (időjárásjelentés), Mail notification, és a kedvencem
az lm_sensors. Se BOINC, semmi.
Megnéztem a rendszerforrásokat, ott a folyamatok közül egyik sem megy 10% fölé, kivéve a rendszerfigyelőt, de ezt már megszoktam. Mindenki alszik, kivéve lm_sensors-t: néha megjelenik a "megszakíthatatlan" szó. Intrepid, openSuse alatt ilyet nem tapasztaltam.
A válaszokat előre is köszönöm
.
-
válasz
CPT.Pirk #15222 üzenetére
Nekem konkrétan egy 900-as cerkával (600-ról húzott, alapon diavetítés, 128kB cache) is szaggattak (~10fps) mind win, mind linux alatt a leggagyibb youtube-os videók is - egy geforce4 mx440 lassítóval - azaz itt a videokártya nem számít, s AVI-nál meg szerintem TNT2 nem tud gyorsítani. Emlékszem régen még amikor kijött a DVD, venni kellett a TNT2 mellé Realtek MPEG2 gyorsítókártyát.
Szóval szerintem ne a driverben keresd a hibát, hacsak nem Pentium 3-ról van szó (256kB cache), amivel viszont már nem ártana menni a videóknak, mert nálam egy másik 1200-as tualatinnal (512kB cache) mennek a videók - igaz teljes képernyőn már megint szaggatnak egy kicsit (15-20fps).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
nvidia-glx-legacy driverrel járt már valaki sikerrel 9.04 alatt? TNT2 M64-re szeretnék valami normális drivert tenni, mert gyanítom, hogy a sima nv driver miatt szaggatnak a youtube-os videók, mert 1,05Ghz-es P3 már csak elég egy nyomi videó lejátszásához. Avi videók is szaggatósak.
Telepítettem a legacy 71.valami legfrissebb, márciusi verzióját, hiba nélkül felment. Aztán átírtam xorgban az nv-t nvidiára, aztán persze nem ment, ilyen-olyan dolgok betöltését nem tudta megcsinálni.
Visszaraktam drivert nv-re, erre most már 3D támogatás sincsen, pedig eddig legalább volt 24Fps körüli glxgearsem.Most ez a helyzet:
glxinfo
name of display: :0.0
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Error: couldn't find RGB GLX visual or fbconfig
3 GLXFBConfigs:
visual x bf lv rg d st colorbuffer ax dp st accumbuffer ms cav
id dep cl sp sz l ci b ro r g b a bf th cl r g b a ns b eat
----------------------------------------------------------------------
Szegmens hiba -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megoldás a felbontás problémámra:
Ez a xorg.conf már tökéletesen beállította az 1024*768-at.
Section "Monitor"
Identifier "Fujitsu TE772B"
Option "VendorName" "Fujitsu"
Option "ModelName" "TE772B"
Option "DPMS" "true"
HorizSync 31.0 - 56.0
VertRefresh 56.0 - 75.0
Gamma 1
Modeline "1024x768@75" 85.52 1024 1056 1376 1408 768 782 792 807
EndSectionSection "Screen"
Monitor "Fujitsu TE772B"
Device "Videocard0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
Virtual 1024 768
Modes "1024x768"
EndSubSection
EndSectionSection "ServerLayout"
Screen 0 "Fujitsu TE772B" 0 0
EndSectionSection "Module"
Load "glx"
Load "v4l"
EndSectionSection "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"
BusID "PCI:1:0:0"EndSection
-
Vladi
nagyúr
válasz
Siriusb #15218 üzenetére
Függőségek között nincs felsorolva mi kell?
"The mcopidl command is the IDL file compiler for MCOP, the Multimedia Communication Protocol used by aRts." link
Vagyis aRts csomag fenn?
mod:
KSendFax Source 3.0.2 July 13, 2003
Egy kicsit régi. Nincs valami újabb fax program? -
Nkboy
senior tag
Elvileg ez(ek) kellenek:
libqt3-headers
Qt3 header files
This package contains all header files for libqt and libqt-mt which come
with Qt3. If you want to compile or develop programs which use Qt3, you
have to install this package.libqt4-dev
Qt 4 development files
Qt is a cross-platform C++ application framework. Qt's primary feature
is its rich set of widgets that provide standard GUI functionality.This package contains the header development files and development programs
used for building Qt 4 applications. -
Siriusb
veterán
Kubuntu 9.04 ksendfax 3.0.2 configure parancsra ezzel a hibával áll meg:
checking for Qt... configure: error: Qt (>= Qt 3.0.3) (headers and libraries) not found. Please check your installation!
Végignyálaztam a netet, feletelepítettem minden vackot, amit javasoltak, de tartja magát ez a hiba. Valaki tudna segíteni?
-
Protezis
őstag
Sziasztok!
Van egy kézzel fordított modulom, amit az alábbi módon töltök be:protezis@protezis-laptop:~$ cat /etc/modules
#...
omnibook
protezis@protezis-laptop:~$ cat /etc/modprobe.d/omnibook.conf
options omnibook ectype=12 userset=18.10-ig teljesen jól működött, azonban 9.04 alatt - bár betöltődik - nem működik megfelelően. A furcsa az, hogy indulás után ha kiadom az alábbi két parancsot, akkor helyreáll a rend:
sudo modprobe -r omnibook
sudo modprobe omnibook ectype=12 userset=1Elég kellemetlen ezt mindig megcsinálni, ráadásul ha elfelejtem, akkor a ventillátor nem pörög fel, csak olyan 80 fokos CPU-nál
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki tudja használni ezeket a játékokat ubis FF alatt? [link]
Bejelentkezés után csak egy üres ablakot kapok...
Másik kérdésem még, hogy netkapcsolat megszűnése után gyors újrakpacsolódást meg lehet csinálni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most feltettem friss 9.04-et a kis P3-ra, de a képernyő felbontást még mindig képtelen vagyok 1024*768-ra tenni. Ezt a xorg.conf-ot alkalmaztam: [link]
Ha beállítom, akkor egy 800*600-as "egérrel tologatható ablakon" keresztül látok rá az 1024*768-as asztalra.
Szóval segítséget kérnék hozzá, 8.10 alatt még meg lehetett oldani az 1024-e ezzel a monitorral, de az úgy itt már nem működik.
-
válasz
daninet #15190 üzenetére
Partition Magic-kel is le tudod vágni a szükséges helyet, de az Ubuntu telepítőjéből is megoldható.
Utóbbi megoldáskor a haladó opciót kell választanod, majd kijelölni azt a partíciót, ahová az Ubuntut szánod. Ezt a partíciót szerkeszteni kell, át kell méretezni, majd a felszabadult helyre telepíttetni az Ubuntut.
-
Siriusb
veterán
Kérhetek egy kis segítséget? Ezt szeretném telepíteni Kubuntu 9.04-en.
A cmake parancsnál sehogy nem fogadja el a .kde foldert
Assuming that you have a proper kde 4.*
development environment, run these
on the plasma-netgraph/ directory:
~$ mkdir build
~$ cd build/
~$ cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=($KDEDIR) ../
(Where $KDEDIR your kde installation directory.
e.g. mine is $HOME/kde)
~$ make
~$ make install -
Catalyst 9.4 előtti driver telepítése Ubuntu 9.04-re - régebbi ATI Radeon tulajoknak.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest