Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
Dzsekó
üzenetére
Volt nálam is ilyen. Nem leszek pontos, de a /boot/grub -ban a menu.lst -ben a quiet splash -t kell törölni, vagy kommentezni ahol a splashimage szó szerepel, majd újratelepíteni a grubot, sudo grub-install /dev/rendsz.lemez. Nézz utána.
Más: Mplayer nem tud lejátszani olyan .flv (flash) videókat amire azt írja 0xA audió. Megnéztem, ehhez kéne a w32codec (valami w**.dll file kéne neki ha igaz).
Nem tudja valaki, a w32codec-et csak medibuntu tárolóból lehet csak felrakni? Hozzáadtam a source.list-hez, de apt-get update jelezte, hogy nem érvényes az aláírás a medibuntu cuccaihoz. (Egyébként azzal sem tudta azt a 0xA típusú audiót megszólaltatni.)
Próbáltam külön letölteni w32codecet és berakni a /usr/lib/win32 -be, semmi hatás.
A ubuntu-restricted-extras csomagot nem próbáltam, nem tudom azt érdemes -e felrakni.(?) -
dbius
veterán
válasz
Dzsekó
üzenetére
Amikor stand by-ba kerül a monitor várj egy-két percet, ha nem jön vissza a kép próbáld meg kikapcsolni a monitort, majd újra be. Ritkán, de nálam is előfordult eddig az ubuntu különféle verzióiban, hogy a gép ment, de a monitor valamiért stand by-ban maradt és ez a megoldás nálam ilyenkor működik. Az okára még nem jöttem rá.
Továbbá ha nem kap továbbra sem jelet a monitor próbálj meg átváltani konzolra CTRL+ALT+F1-F4 valamelyikével, hátha bekapcsol ekkor a monitor.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest