Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad
üzenetére
parancssoros kliens kell mindenféleképpen
transmission oké lenne de még a webui sem jön be, nem lehet állítani az aktív letöltések számát
ktorrent egy csomó kde-s cumót nyomatna nekem fel amire nincs szükségem
rtorrent van webui, fut parancssorban csak nincs aktív letöltés állítási lehetőség
vuze egy nagy erőforrás igényű kliensre nincs szükségem
torrentflux minden okés, csak nem működik az aktív letöltés beállítás (bár ezzel sztem még szenvedek egy kicsit)
még megpróbálok 1-2 php alapú klienst is, hátha megtudom oldani valahogy
deluge is jó választás lehet talán, ennek még 1 kicsit utána kellene néznimiért nincs utorrent linuxra?

-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad
üzenetére
mindent ezen cikk alapján csináltam
abban változott a dolog h az asztali gépen simán látom a megosztásokat, míg a laptopon jelszót kér
sztem ez a HP biztonsági programja miatt lehet és nem a linux hibájaviszont az rtorrent még mostsem jó
ill. megy csak a webes felülete nem megy
Atapi: amit a linken van úgy lett beállítva minden, egy darabig ment de utána már nem
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- World of Warships
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest