Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad #19100 üzenetére
parancssoros kliens kell mindenféleképpen
transmission oké lenne de még a webui sem jön be, nem lehet állítani az aktív letöltések számát
ktorrent egy csomó kde-s cumót nyomatna nekem fel amire nincs szükségem
rtorrent van webui, fut parancssorban csak nincs aktív letöltés állítási lehetőség
vuze egy nagy erőforrás igényű kliensre nincs szükségem
torrentflux minden okés, csak nem működik az aktív letöltés beállítás (bár ezzel sztem még szenvedek egy kicsit)
még megpróbálok 1-2 php alapú klienst is, hátha megtudom oldani valahogy
deluge is jó választás lehet talán, ennek még 1 kicsit utána kellene néznimiért nincs utorrent linuxra?
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad #18670 üzenetére
mindent ezen cikk alapján csináltam
abban változott a dolog h az asztali gépen simán látom a megosztásokat, míg a laptopon jelszót kér
sztem ez a HP biztonsági programja miatt lehet és nem a linux hibájaviszont az rtorrent még mostsem jó
ill. megy csak a webes felülete nem megyAtapi: amit a linken van úgy lett beállítva minden, egy darabig ment de utána már nem
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Futás, futópályák
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Lexus, Toyota topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest