Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
válasz
body007
üzenetére
hmm igen metacityre átváltva működik normálisan... viszont akkor meg eltűnik alulról az AWM dockom:S (max átváltok amikor filmet nézek de mégis jobb lenne ha meglehetne valahogy oldani)
a drivert nem tudom, hogy jó HD 4850 es kártyám van és 9.4es catalyst-t raktam úgy, ahogy egyik honlapon le volt vezetve... mert magamtól nem nagyon tudtam volna
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver 
más: van egy iPod Touchom azzal mennyire bír el a linux? Olvasgattam róla és azt mondják h virtual boxxal wint kell virtuálisan futtatni és úgy oldható meg. Ha esetleg van valaki ő, hogy oldja meg a szinkronizálást?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoLTE/VoWiFi
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver