- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Remélem jó helyre írom a gondomat......
Azzal kezdeném hogy eddig Xp-t használtam de pár napja feldobtam az új Win 7-est is.Külön particióra természetesen.
Boot után lehet választani hogy melyik rendszert szeretném indítani.Aztán gondoltam 1 nagyot és egy harmadik szintén különálló particióra felraktam ( Életemben először !!! ) az Ubuntu 9.04-es változatát. Szépen felment gond nélkül.....de : valami GABA loader menü fogad .....eligazodom benne mert nem nagy dolog. Az viszont zavar,hogy alapértelmezetté tette magát. Le kell jönni az alsó sorra, hogy kiválasszam a Vista Loader részt és akkor jön elő megint az XP / Win7 boot-választás lehetősége.
Azt szeretném elérni ,hogy a 3 rendszer közzül választhassak de ha nem nyúlok hozzá akko az XP induljon autómatikusan !
Próbálkoztam a EasyBCD 1.7.2-es verziójával amiben elviekben ezeket lehet beállítrani. ( Melyik rendszer az alapértelmezett ,mennyi ideig lehessen választani a rendszerek között....stb ) de sajnos nem sikerül beállítani

Tud valaki jótanáccsal szolgálni ?
Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest