- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem konkrétan egy 900-as cerkával (600-ról húzott, alapon diavetítés, 128kB cache) is szaggattak (~10fps) mind win, mind linux alatt a leggagyibb youtube-os videók is - egy geforce4 mx440 lassítóval - azaz itt a videokártya nem számít, s AVI-nál meg szerintem TNT2 nem tud gyorsítani. Emlékszem régen még amikor kijött a DVD, venni kellett a TNT2 mellé Realtek MPEG2 gyorsítókártyát.
Szóval szerintem ne a driverben keresd a hibát, hacsak nem Pentium 3-ról van szó (256kB cache), amivel viszont már nem ártana menni a videóknak, mert nálam egy másik 1200-as tualatinnal (512kB cache) mennek a videók - igaz teljes képernyőn már megint szaggatnak egy kicsit (15-20fps).
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs