- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
ChuckyOsb #17403 üzenetére
terminalban írd be, hogy lspci, ott megtalálod az infót a hangkártyádról.
Itt ellenőrizd le, támogatott-e.
Egyébként lehet, hogy a synapticból feletelített gnome alsa mixer is megoldja a problémád.A system/preferences/sound-nál tudsz tesztelgetni a különféle kimenetek kört, esetleg azt is próbáld végig.
-
Siriusb
veterán
válasz
ChuckyOsb #17398 üzenetére
az
sudo pppoeconf
lenne, amivel tudod konfigurálni a DSL kapcsolatot, de nincs rá szükséged, mert a network managert tudod használni, amint az előbb írtam.
Egyébként érdemes használni a súgót, mert ahogy megnyitod, ott virít rögvest, miként kell az internetre kapcsolódni. -
Siriusb
veterán
válasz
ChuckyOsb #17396 üzenetére
Ha némi információval is szolgálnál, pl van-e router, adsl, wireless stb.
Egyébként a tálcán megtalálod a network manager ikonját (network manager applet ha esetleg nincs ott és hozzá akarod adni), arra jobb egérgombbal kattintva az Edit connections-nél tudsz DSL stb kapcsolatot konfigurálni.
-
qwertly
addikt
válasz
ChuckyOsb #15536 üzenetére
Szia!
Lehet megtudják itt a jobban értök is mondani de rakd fel nyugodtan a szabad partícióra,én még így nem rontottam el sosem a windows partíciót.Amikor meg felraktad akor úgy is a grub berakja a választható op az ubuntu után a windowst is.Azután megy ha elindítod a ubuntut ott már csomaglistából is feltudott tenni a grafikus grub szerkesztőt,amivel grafikusan tudott beállítani melyik op rendszer induljon elsőnek.Ha pedig nem vált be az ubuntu akor beteszed a xp teleitő cd indittod ott terminál:elsőnek fixmbr,másodjára:fixboot és csak az xp marad meg ami indul.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Búvárkodás
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest