Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
válasz
body007
üzenetére
hmm igen metacityre átváltva működik normálisan... viszont akkor meg eltűnik alulról az AWM dockom:S (max átváltok amikor filmet nézek de mégis jobb lenne ha meglehetne valahogy oldani)
a drivert nem tudom, hogy jó HD 4850 es kártyám van és 9.4es catalyst-t raktam úgy, ahogy egyik honlapon le volt vezetve... mert magamtól nem nagyon tudtam volna
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver 
más: van egy iPod Touchom azzal mennyire bír el a linux? Olvasgattam róla és azt mondják h virtual boxxal wint kell virtuálisan futtatni és úgy oldható meg. Ha esetleg van valaki ő, hogy oldja meg a szinkronizálást?
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
Épp most akarok áttérni linuxra, winxp helyett eddig jól is ment hisz amire használom a gépet megy innen is szépen(film, zene, msn, torrent, firefox). Ezek közül csak a filmmel nem bírok boldogulni először különböző kodekeket kerestem, több kevesebb sikerrel. Ugyanis totem elkezdte játszani a formátumot de volt olyan, hogy kép nélkül csak hang. Aztán láttam, hogy van VLC is linuxra, ami win alatt is elég híres program. Fel is telepítettem minden videómat szépen viszi addig a pontig, amíg teljes képernyőre rakom... akkor 10mpes töltés után be is hozza, és a video is megy, csak se egér, se billentyü marad a restart...
szerk: megpróbáltam csak nagyobbra venni az ablakot kicsivel akkor befagyott a kép, hang ment tovább.... szóval csak úgy tudom vele nézni a filmeket ahogy eredetileg megnyitja...
Tudnátok segíteni ebben a témába? Arra gondoltam, hogy esetleg a régebben felrakott kodekek zavarnak be, esetleg compiz, vagy Mac4Lin theme?
-
Uniden
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor kiprobálom cdről aztán ha tetszik akkor felrakom
de szerintem igyis ugyis az lesz belőle mert érdekel a téma és szeretném megtanulni
köszi még 1x 
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
elkezdtem cikkeket olvasgatni a linuxról, mert eddig nálam az op rendszer csak a win volt. Egész megtetszett ugyhogy úgy döntöttem ki is probálom és láttam, hogy ubuntunál van olyan lehetőség, hogy nem kell neki külön partició, a particiónáláshoz értek csak nincs kedvem ujra osztani a vinyót, mert az se biztos h tetszeni fog. Szóval letöltöttem, felraktam winből, reboot és nekem egy sima konzol jön be vagyis mint régen DOSba semmi grafikus felület és mondja h irjam be a 'help' commandot ha érdekelnek a parancsok de hát én semmit nem tudok elvileg még istallálni a kéne nem?
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem. 
Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de grafikai hibákat tapasztalok néha a compiz működése közbe, nem tudom, hogy ez esetleg kártya hibája lehet vagy driver 
de szerintem igyis ugyis az lesz belőle mert érdekel a téma és szeretném megtanulni
köszi még 1x