Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-24 13:50:05

LOGOUT.hu

Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9751) rekop


rekop
Topikgazda

Official release - UniFi OS - Dream Machines 1.12.30

#9749 vicze1
A hozzászólás második részére reflektálva, a store főoldaláról idéznék "Dream Machine Pro - All-in-one enterprise security gateway & network appliance for small to medium-sized businesses. The optimal experience for larger networks." Ez teljesen rendben van ebben a szövegkörnyezetben, kiemelve, hogy kis- és közepes méretű vállalkozások számara van pozicionálva az eszköz. Nálam az "enterprise" a nagyvállalati szint pl. Cisco, Juniper, Aruba, ami rendelkezik az ehhez szükséges support-al, garanciával, szolgáltatás kínálattal.
Az UniFi termékeket pedig SMB kategóriás eszközöknek tartom, ahol szerintem van létjogosultsága. De nem akarok ezzel újabb flame-et indítani, maradjunk inkább a témához kapcsolódó beszélgetéseknél, problémamegoldásoknál, mintsem egy kifejezés vagy mondat értelmezéséből generáljunk felesleges vitákat.

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

(#9752) vicze válasza rekop (#9751) üzenetére


vicze
félisten

Tehát egy Leaf SMB-nek van? :U

Az hogy a Unifi-t hova lehetne raki az elég kérdéses. Mert sok dolga van, ami nyilván jobb mint bárki más (vezérlés), de egy Cisco, Juniper, Aruba leginkább HW rendundancia és megbízhatóság szempontjából jobb, azonos áron nyilván jobb ár értéket nyújt Unifi, de a SW és a router oldal az egyre nagyobb katasztrófa minden iterácioval, lehet ezzel vitatkozbi, de elég egyértelmű hogy egyre több a panasz a fórumokon.
Az SW support jelnleg csak prozumer szinten, OK, bármilyen céges még közép szinten se ok. Főleg a routerek semmilyen formában, egy középvállalatnak nem 1db irodája van és abban a pillanaban használhatatlanná válik.

(#9753) rekop válasza vicze (#9752) üzenetére


rekop
Topikgazda

Már vártam, hogy az UDR/UDM-et fogod hozni. :DDD A Leaf nylván nem, de a data center egy új kategória lesz UniFi-ben, és még csak EA. UniFi Data Center (UDC) is a new software platform that will be independent from the mainstream UniFi OS and UniFi applications.
De miért válik használhatatlanná ha van több iroda? Mindegyik telephelyre egy Pro/SE, és az ui portal-on keresztül menedzselhető az összes. Ez miért nem megfelelő?
Őszintén szólva én az UDR-t is nyugodtan hasznlnám akár kis cégnél/irodában. Lassan egy éve vettem EA-ben, de semmi szoftveres gondom nem volt. Én úgy veszem észre, a Console-ok kapják a fejlesztéseket, új funkciókat, nem igazán látom a katasztrófát, de vitatkozni tényleg nem akarok. Garancia szempontjából is némi előrelépés lehet az UI Care, ami 5év NBD garit jelent UDM SE/Pro esetén. Persze US only egyelőre ez is, remélhetőleg bővítik majd az elérhetőségét EU-ra is.

Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

(#9754) vicze válasza rekop (#9753) üzenetére


vicze
félisten

"Mindegyik telephelyre egy Pro/SE, és az ui portal-on keresztül menedzselhető az összes. Ez miért nem megfelelő?"
Mert totál értelmetlen és nem kicsi overhead...
Ne is beszéljünk róla, hogy UID-val nem összeegyeztethető jelenleg.
Unifi-nak pont az volt a legnagyobb vonzereje, hogy nincs licence költség és nem vagy online portálhoz kötve, ettől egyre messzebb kerülünk.

Komolyan ezeket mind úgy írod, mintha nem lennének Enterprise cimkés termékek. Amiken egy használhatatlan L3 van.

A Data Centernél meg külön vicces, hogy Unifi, de konkrétan 0 köze hozzá.

Azt is értem, hogy kb. semmire nem használod, akkor nem jönnek ki a hibák, meg a jelnlegi GUI szörnyűségei.

(#9755) kisspepe


kisspepe
tag

Sziasztok!

Van az iskolánkban egy Ubiquiti Unifi wifi hálózat. Összesen 21 Wifi AP. Vannak közte régebbiek, és újabbak is. Általában jól működnek, de tegnap óta valamiért belassultak. Alig tudnak rá csatlakozni, ráadásul a letöltési sebesség ilyen 0,5 Mb/s. Nem tudom mi lehet a probléma.

A hálózat a következőképpen néz ki. Van egy Tűzfal gép, azon megy ki minden a netre. Van egy virtuális szerver windows 10-el, azon van a Unifi controller. A tűzfal gépen pFSense van egy Radius szerver, az végzi a felhasználók hitelesítését.

Az első kérdésem: Az adatforgalom keresztül megy-e Unifi controlleren, vagy egyenesen a tűzfalon keresztül megy ki az adat? Azért is kérdezem, mert az a virtuális gép amin a controller fut, valamiért szintén gyenge a net (Le: 7,84 Mb/s, fel 209,83 Mb/s)

(#9756) [Newman] válasza kisspepe (#9755) üzenetére


[Newman]
tag

Nem megy keresztül a kontrolleren semmi.

VCIX-DCV,VCIX-NV,vExpert,vExpert Pro,vExpert NSX,VMCA - newman.cloud

(#9757) Protezis válasza kisspepe (#9755) üzenetére


Protezis
őstag

Nem is értem, miért nem próbálod ki kábelen, eliminálva az AP-ket.

(#9758) kisspepe válasza Protezis (#9757) üzenetére


kisspepe
tag

Kábelen az asztali gépekkel nincs semmi gond. 616,57 Mb/s fel és 204,03 Mb/s le

(#9759) Xpod válasza kisspepe (#9755) üzenetére


Xpod
addikt

A belső hálózat sebessége rendben van? Én ara tippelek, hogy a tűzfal és a core switch között nem jó valami, vagy maga a core switch a probléma oka.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#9760) kisspepe válasza kisspepe (#9755) üzenetére


kisspepe
tag

A másik probléma ami szintén mostanában gyakran előfordul, hogy a controller elindul szépen, fut egy idejig, majd átvált Start-up failded-re. Azonban közben böngészőből elérhető a controller.

A logban a következő hibák vannak:
WARN system - cannot load native lib - ubnt_sdnotify_jni

ERROR SDNotify - failed to locate ubnt_sdnotify_jni

ERROR dev - SSH adopt failed adopt_state[2],prev_state[0],firmware[6.2.35.14043],model[U7LR],uses_default_credentials[false]

ERROR dev - SSH adopt failed adopt_state[2],prev_state[0],firmware[4.3.28.11361],model[BZ2],uses_default_credentials[false]

ERROR launcher - Server taking too long to start...

ERROR launcher - Start-up failed.

(#9761) Xpod válasza kisspepe (#9760) üzenetére


Xpod
addikt

Ez a hibaüzenet szerintem arra utal, hogy megsérülhetett a controller program fájlja.
Én csinálnék egy konfig mentést és újratelepíteném a controllert.

Ettől függetlenül a wifi lassulást szerintem nem ez okozza.

A wifi lassulás minden AP-nál jelentkezik?
Minden AP ugyanarra a switchre csatlakozik?
Szegmentált a hálózat? A wifi külön VLAN-ban van?

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#9762) BrownB


BrownB
tag

Ha valakit érdekel:

UniFi Network 7.2 [link]

"Mai videónkban a már korábban bemutatott UniFi Dream Wall segítségével kalauzolunk el titeket a várva várt új UniFi Network 7.2-ben. A frissítésben számos újdonság mellett helyet kapott a load balance funkció is melyre már régóta vágyott az Ubiquiti felhasználói közössége. Itt azonban nem állunk meg és megmutatjuk nektek azt is, hogy WireGuard VPN megoldását miként integrálhatjátok a UniFi Network 7.2-be."

(#9763) kisspepe válasza Xpod (#9761) üzenetére


kisspepe
tag

A wifi lassulás minden AP-nál jelentkezik?

4 AP-nál biztosan. 2-nél a kollégák szóltak, hogy nem műjödik rendesen. 2-nél Én mértem sebességtesztet speedtesten, és elég lassú volt. Ez a 4 AP 3 különböző switchen csatlakozik a hálózathoz. Az egyik másik épületben van, ahol már ki van építve az új WIFI hálózat cisco eszközökkel, amin 300 Mb/s-ot mértem. Az Unifi-n meg alig 1 Mb/s-et.

Mind mondtam az asztali gépek amik ugyan ezekhez a switchekhez vannak csatlakozva normálisan működnek.

Minden AP ugyanarra a switchre csatlakozik?
Nem, és ezt jelenleg nem is tudnám kivitelezni.

Szegmentált a hálózat? A wifi külön VLAN-ban van?
Nincs külön VLAN-ban. Viszont évek óta működik. Nyáron volt szervercsere, így a controller átkerült másik gépre, de azóta is két hónapig nem volt semmi gond.

Ami még gond lehet, két régi AP mindig lecsatlakozik a controllerről, egy pedig ritkábban. A jelenség azzal kezdődik, hogy hibát ír ki a STUN kommunikációra. De csak ez a 3 AP a többivel nem volt ilyen gond sose.

[ Szerkesztve ]

(#9764) bon


bon
őstag

Adott egy USW-24-PoE-EU switch, rá van dugva 2db AC-LR és 3db U6-LR, lehetséges, hogy még egy U6-LR-t már nem bír el a teljesítménye? Ugyanis ha rádugom nem hajlandó beindulni, de ha lehúzók róla egyet akkor meg megy.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#9765) DJ. Ru$y válasza bon (#9764) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Controllerben kiválasztod a switchet és látni fogsz egy ilyet:
"PoE Power Consumption / Budget 6.41W / 450.00W"
Nyilván a switchednek megfelelő teljesítmény értékekkel, ez nyújt bármilyen támpontot.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#9766) vicze válasza bon (#9764) üzenetére


vicze
félisten

95W keretbe bele kéne férjen ennyi, biztos hogy PoE portba dugod?
A kontrollerben nem ir semmi hibát az adott porton?

(#9767) bon válasza vicze (#9766) üzenetére


bon
őstag

Közbe rájöttem, hogy rossz típust írtam a switch-re, csak 16 portos és úgy néz ki teljesítmény limit lesz, jelenleg PoE Power Consumption / Budget 32.9 W/42 W-on áll. és erre jönne rá még a negyedik U6-LR. Kifogom próbálni, hogy a két AC-LR-t leveszem róla és kapnak saját poe tápot, olyanom van jó néhány, és akkor hátha benne lenne még a teljesítmény limitben, a 4. U6-LR is.
Csatlakoztatás amúgy biztos jó, mert próbál beindulni, de csak fehéren villog

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#9768) DJ. Ru$y válasza bon (#9767) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

16.5W a Max. Power Consumption az U6 LR-re, szóval óvatosan a 42W-on vele. Két AC-LR-t lekötöd róla, akkor valószínűleg a 4. U6-LR is elmegy róla jelen felállásban.

(Gondolom jelenleg nincsenek maxra csavarva teljesítmény ügyileg, ezért jöhet ki az összes AP-d 32.9W-ból.)

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#9769) vicze válasza bon (#9767) üzenetére


vicze
félisten

Igen a 16-osnak mindenképp sok amit rákötöttél, és pont azt tudod csinálni amit írtál, bár én inkább az U6-okat raknám külön tápra pusztán azért mert magasabb fogyasztók, illetve azt vedd figyelmbe, hogy mit akarsz egyszerű power cycle-lel újraindítani, persze lehet ez nem szempont.

(#9770) sutszi


sutszi
veterán

Van egy US-8-60W switchem. Aktuális legfrisebb controller és firmware.
Elég rég állítgattam már. A config részben van ez a Use global switch settings beállítás... ami most bekapcsolt állapotban van. Viszont nem találtam meg, hogy hol is van a global switch settings maga.
Tudtok segíteni merre keressem?

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#9771) user12 válasza sutszi (#9770) üzenetére


user12
őstag

Szerintem az a global settings ami a Site, Network, Services, stb oldalakon van.
Ha ezektől el akarsz térni, akkor kikapcsolod és meg tudsz adni static IP címet, egyedi snmp beállításokat, stb.
Nekem is ki van kapcsolva, már nem emlékszem miért van így (egyébként fix IP-re van állítva a switch, talán azért kapcsolta ki)

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#9772) rekop válasza user12 (#9771) üzenetére


rekop
Topikgazda

A "Global switch settings" csak az alábbi beállításokra vonatkozik:

Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

(#9773) sutszi válasza rekop (#9772) üzenetére


sutszi
veterán

Igen ez lesz az... JumboFrames...Flow control...stb...

Viszont én még a régi felületet használom, ott viszont ez már nincs meg így... Át kell térnem úgy tűnik.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#9774) bon válasza vicze (#9769) üzenetére


bon
őstag

U6-oshoz nincsen tápom, csak az AC-LR-ekhez, iskola így esélyt nem látok rá, hogy megvegyék a tápokat.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#9775) user12 válasza rekop (#9772) üzenetére


user12
őstag

Az snmp sem pl?
Ha jól emlékszem lehet megadni eszközönként külön snmp-t is

[ Szerkesztve ]

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#9776) Tikakukac


Tikakukac
titán

Haloka!

Sikeresen kiraktunk az ablakon egy vagon pénzt a KKV hálózatára, lett szép új USW24 switch, egy rakat U6 LR AP, UCK G2 Plus stb.

A gond, hogy a kijelzője a switchnek csontra van fagyva. Restart nem segít, reset nem segít, másik FW nem segít.

Azon kívül, hogy felgyújtom mit tehetek? Nem csak a kijelző a gond, esélyesen ez a gond még mást is hozott, mert vannak IP kiosztási gondjai is néha.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9777) MasterMark válasza Tikakukac (#9776) üzenetére


MasterMark
titán

RMA

Switch Tax

(#9778) Tikakukac válasza MasterMark (#9777) üzenetére


Tikakukac
titán

Gr8, reméltem, hogy nem ez lesz a válasz :B

Akkor TP-Link vissza és hadd szóljon. Főnöknek jó lesz kimagyarázni miért öntöttem el 1 misit az irodára hálózatra az tuti :P

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9779) MasterMark válasza Tikakukac (#9778) üzenetére


MasterMark
titán

Cseréltesd ki gariban és kész. Vagy most te akarod javítgatni? Nem értem.

Switch Tax

(#9780) Tikakukac válasza MasterMark (#9779) üzenetére


Tikakukac
titán

Nem, én azt szeretném, hogy ha már kiadok egy switchért egy vagyont a sima konzumerhez képest, ahhoz ne olyan FW-k jöjjenek ki, amik random dolgokat dűtenek be. Reddit is szépen meg van tömve a jelenséggel, ergo itt valami shortcutolt egyet a fejlesztésen, de elég jót.

Kívülről a controllert se érem már el egy ideje, pedig eddig ment, ergo vagy önállósítja magát egy FW, ami régen rossz vagy az is pusztul.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9781) golya87 válasza Tikakukac (#9780) üzenetére


golya87
őstag

Ez sajnos csak rossz szerencse, velem ez mindennapos. :DDD
Utána már nem lesz vele gond! ;)

(#9782) Tikakukac válasza golya87 (#9781) üzenetére


Tikakukac
titán

Az elmúlt 2 évben gyakorlatilag mindent cseréltem idebent ami IT eszköz és jobbára azért ipari(bb) dolgokat vettem.

Soha ennyit még nem gariztam :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9783) rekop válasza Tikakukac (#9776) üzenetére


rekop
Topikgazda

Én megnéznék egy log-ot, hátha lesz benne valami, talán csak LCM upgade probléma.
grep -i lcm /var/log/messages
Nem írtad melyik volt az utolsó fw, amivel próbáltad, 6.3.13-al én megnézném azért, mielőtt visszaküldöm.

Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

(#9784) MasterMark válasza Tikakukac (#9782) üzenetére


MasterMark
titán

Mennyiszer? Egyszer (se)? Mert ezt se akarod úgy tényleg nem gariztatsz... :DDD

Switch Tax

(#9785) Tikakukac válasza MasterMark (#9784) üzenetére


Tikakukac
titán

3 hét alatt 5 Latitude ment garira. Olyan apró gondokkal, hogy hullanak pölö a gombok ;]

Úgyhogy elég sokszor. És azért nem akarok garizni, ha nem muszáj, mert gondolom magad is kitalálod: minden kihúz, minden kiszed, másik be, összerak, majd ezt visszafelé ismét.

Ugye, te sem szeretsz ilyenekkel szöszölni ha mondjuk elég egy update/downgrade is? :B

rekop: .11-en van a drága, ráküldök akkor egy .13-at este.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9786) rekop válasza Tikakukac (#9785) üzenetére


rekop
Topikgazda

Ezt vedd majd figyelembe:
“Your device built-in display may turn black or unresponsive for ~10 minutes after firmware upgrades to upgrade LCM firmware.”

Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

(#9787) Tikakukac válasza rekop (#9786) üzenetére


Tikakukac
titán

10 perc ok. 10 nap nem ok:B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9788) Tikakukac válasza Tikakukac (#9787) üzenetére


Tikakukac
titán

Nos, ütöttem-vágtam a switchet, eljutottunk oda, hogy sikerült életet lehelnem a kijelzőbe, meglátjuk mit tud, mert ma már ASAP cserét kellett csinálni, mert teljesen eldobott minden AP-t a drága. Majd kiderül kell-e így is garizni.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9789) DJ. Ru$y


DJ. Ru$y
félisten

Sziasztok!

Van itt olyan, aki USG-ről és Cloud Key-ről migrált Dream Machine Pro-ra? Olvastam az Unifi oldalán leírt migrálási módszert. Tényleg annyira egyszerűen megy, hogy backup a mostani rendszerről, felsetupolni a UDM Pro-t és feltölteni rá a backupot?

Köszi :R

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#9790) bon válasza DJ. Ru$y (#9789) üzenetére


bon
őstag

Valóban ennyi, fontos, hogy az udm pro a rendszer ne legyen régebbi mint a cloud key-en lévő.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#9791) MasterMark


MasterMark
titán

Hova tűntették a rolling update-et az AP-khoz?

Switch Tax

(#9792) Hadr0n


Hadr0n
csendes tag

Sziasztok.
Vetem egy UVC-G4-PRO -t felfogató nélkül. Magyarán csak maga a golyó van meg.
A kérdésem az hogy ehhez valahol valahogy nem e lehet venni felfogatót vagy pl 3d nyomtatni ?
A másik kérdésem hogy ubiquiti rackfüleket szintúgy lehet e valahol venni mert a storeba nem találtam sehol se.

Köszönöm a válaszokat előre is.

(#9793) Rocko007 válasza DJ. Ru$y (#9789) üzenetére


Rocko007
aktív tag

csak megerositeni tudom bon kollega szavait, a verziok legyenek azonosak es a leirtak szerint mukodik.

(#9794) rekop válasza MasterMark (#9791) üzenetére


rekop
Topikgazda

Az új felületen még nincsen, de a 7.3-al fog érkezni hamarosan. (lehet a régiből is kivették már, ezt nem tudom pontosan)

Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

(#9795) tothbe válasza Hadr0n (#9792) üzenetére


tothbe
addikt

Tudtommal nincs ilyen. Van aki már 3D nyomtatott magának pont emiatt. Ubiquiti forum-okon is van rá akár még 3D model is.

[ Szerkesztve ]

By(e) Tothbe

(#9796) golya87


golya87
őstag

Sziasztok!

Noob kérdés:

Az utóbbi pár napban elkezdett dobálni Teams hívás közben az U6E AP-m. Ilyenkor az iPhone-t is ledobja (mást nem ellenőriztem), nem csak a notit (amin a Teams megy). CK G2-ben hol tudom megnézni, hogy mi történt?
A Unifi Devices/AP/History fül csak azt mutatja, hogy a kapcsolat szakadt, de okot nem.

Előre is köszönöm!

(#9797) DJ. Ru$y válasza golya87 (#9796) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Milyen FW van rajta? Nekem ismerősöm is panaszkodott ilyen miatt 6.2.35-ös FW-vel.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#9798) golya87 válasza DJ. Ru$y (#9797) üzenetére


golya87
őstag

Csinálta 6.2.16, 6.2.35 és 6.2.39-cel is. A kábelezést most fogom átnézni, mert azt is piszkáltam a napokban. :W

(#9799) golya87 válasza golya87 (#9798) üzenetére


golya87
őstag

A kérdés továbbra is áll a jövőre nézve, viszont a kiváltó ok megszűnt.
Ahogy az ősi kínai mondás is tartja, vágd le az UTP kábel végeit rövidre, hogy ne zárják az áramkört a keystone szigetelésével... :W :DDD

(#9800) Xpod válasza golya87 (#9798) üzenetére


Xpod
addikt

Nekem a 6.2.35-ös FW-vel a nanoHD folyamatosan ledobta a telefonomat 2,4GHz-en, 5GHz-en minden kapcsolat jó és stabil volt. Amint visszaraktam a 6.0.21-t egyből elmúlt a probléma. (Ezt a verziót tudtam letölteni az unifi oldaláról.)

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.