- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
ne haragudj, nem mosdattam senkit. en csak ezt a tipikus peldajat nem szeretem az eszetlen hulyesegnek. a nyakamat rateszem, hogy elkuldte a kepet, de RECSKA nevvel, pedig jatekban ugye nem is az a neve. plusz melle a kepen nem is latszik ki az. igy igazabol ot kerlekszepen a rosszindulat vezerelte es nem az, hogy egy csalot nyugovora kuldjon hanem "vilagitsuk at a masik 4et"
amivel racseszett mert a teambol mindenki tiszta volt azon kivul aki a kepet csinalta
Ha reportolni akarnank elmondom a ph-s kozosseg jo nagy szazalekat lehetneezek teljesen egyertelmuek ki mit csinalt, megsem kovezitek meg oket. (kovizzatok. igy helyesebb) legalabb ertekelnetek, hogy bevallalta es ugy rakta fel a kepet. 8an voltunk ott tudta, hogy a 8bol 5 legalabb eliteli a csalast de nem kamuzott, nem szarozott. az oszinteseg becsulendo.
Azért legyünk fairek Recska se vallotta be csak éppen kirakott egy képet aminek komolyabb visszhangja lett mint gondolta. Nem hinném, hogy ez tudatos lett volna, főleg olvasva az első reakcióit.
Én nem akarok senkivel se háborúzni, sem veled, sem Recskával mert egyrészt nem én reportoltam másrészt pedig nem hinném, hogy jobban fel kellene fújni az ügyet ennél DE azt tegyük hozzá, hogy te se alkalmazz kettős mércét mert nem fair. Ha neked fontos a játék tisztasága akkor az legyen mindig az és ez nem jelenti, hogy ne játssz emberekkel akikről sejted vagy tudod mert mint mindig ez mindenki maga eldöntheti, hogy kivel múlatja az időt DE mondjuk már ki egyértelműen végre, hogy Recska alkalmazott egy fajta hacket ami nem korrekt és talán az lenne a többiekkel szemben is a jogos eljárás ha továbbiakban nem csinálná bár ugye ez az ő dolga.
Kovimestert meg lehet szeretni meg nem szeretni de ha zéró tolerancia van akkor az mindenkire vonatkozik. (Teszem hozzá én se reportoltam volna de ez meg megint hozzáállás kérdése!)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- YouTube
- Windows 11
- Synology NAS
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest