Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brownage
üzenetére
Hogy miért kerülik az emberek a rogue-okat, erre van pár egyszerű válaszom:
-A rogue-ok jelentős része még most is cheaterekből tevődik össze
-A nem cheater rogue-ok nagy része pedig messze jobb gearrel rendelkezik mint a játékosok nagy része tehát ha próbálkozol akkor le leszel lőve a fenébe (az 1.1 óta szinte csak olyan rogue-okkal futottam/futottunk össze akik 210+ vagy 220+ GS-al rohangáltak miközben én a 200-at is csak alulról karcolgatom.
-Beveszik magukat olyan helyre ahonnan szinte lehetetlen kilőni őket még 2-3x túlerővel is.A számokkal egy picit tévedésben vagy, a killekért %-osan kapod az XP-t (1 killért/szintért kapsz 7%-ot a maximum az 20%) és a DZ credit jutalom sem közel sem olyan magas mint ahogy állítod, 5x szinten kevesebb mint 3000 DZ credit járt a level 1 rogue státusz túlélésért.
-
.LnB
titán
válasz
Brownage
üzenetére
Bizony, mostanra szépen kitisztult a DZ. A régi idők (nem is volt olyan rég) visszatérni látszanak.
És igen rugózni nagyon kifizetődő. Nem is nagyon szoktam gondolkodni mikor egyedül játszó játékost látok és team-ben vagyok. Csak megkérdezem, hogy mehet?! Szemétség, de kifizetődő, egyszerűen a kérdés sem merül fel bennem, hogy lelőjem e?! Aztán 90mp-ig vagy futás vagy camp.
A másik, hogy rugókat kell ölni. Ha közel vannak akkor mindig meg kell próbálni. Tegnap Sniperékkel így lett meg a 140-150k DZ credit. Mondjuk abba volt egy teljes 4fős manhunt kill is. És beszéltük is, hogy milyen jó volt. Nem csaltak, mi se csaltunk. Izgalmas harc volt.Meg is van a 204-es M1A, már csak egy balanced craft kellene, bár nem tudom érdemes e vesződni vele a nerf miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő