- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
Akkor nem érted, jól van
Ez elvi kérdés. Persze, hogy akinek nincs mitől félnie, az nem fél. De te nem tartod ostoba és buta dolognak azt, hogy a képen látható embereket jelentette név szerint? Nincs itt kettős mérce. Olvasgass vissza. Értsd meg végre, hogy nem azzal van a baj, ha kovi jelenti recskát az ő saját uplay nevén, tegye, megvan hozzá a joga. Ami miatt kifejeztük nemtetszésünket az, hogy ő konkrétan azt írta, hogy a képen látható embereket reportolta. Nem a kép készítőjét. Erre írtam le a véleményem, hogy buta dolog. Ennyi.
Én nem ismerem Recskát, nem játszottam vele, nem tudom, hogy összehoz-e vele egyszer a sors vagy nem. Nem az fog befolyásolni, hogy játszom-e vele együtt, hogy használ nagyfejeket vagy nem. Ha együtt játszom vele és teleportálgatva mindenkit 1 lövésből lelő, akkor eldönthetem, hogy akarok-e vele játszani, vagy sem. Ha nem csinál ilyet, akkor meg miről beszélünk?
Te most azt várod el emberektől, hogy a saját barátaikat/haverjaikat dobják el, mert nagyfejet használnak?
Te egy olyan dologra használod a kettős mércét, ami abszolút nem állja meg a helyét.
Amennyiben Recska teleportálgatva god mode-ban öldös és nem hal, akkor aki ezt látja, reportolja és kész. Nincs itt kettős mérce. Te láttál ilyet? Tapasztaltál ilyet a társaságában? Mert a kettős mérce az lenne, ha így játszana veletek miközben szídjátok azokat, akik így játszanak. De te magad írtad, hogy ő nem így játszik. Használjuk már helyesen a kettős mérce fogalmát és ne másra mondjuk azt, hogy nem tud olvasni, mikor te magad nem fogod fel, hogy mi váltott ki ellenszenvet az emberekbenDe szerintem már így is egy nappal több ideje beszélünk a témáról, mint amennyit érdemel
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GoPro Chest Mount
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest