- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Szia,
Bejoinolsz, és megkérdezed, hogy maradhatok-e.
Én őszinte szoktam lenni, és megmondom, ha most nem alkalmas, aki ezen besértődik, az nyugodtan töröljön a friend lisáról (ugye Venomka).
De az esetek 95%-ban, többnyire ez a válasz: "Persze, gyere, itt meg itt vagyunk..."
Csak nem kell megsértődni, ha nem velem akarnak játszani ott és akkor. Ennyi.Erre a csít témára még visszatérnék:
3 dolog van bennem ez ügyben:
1., Nem elég tisztának lenni, annak is kell látszani, azaz Recska, ha tiszta a dolog, akkor vigyázni kell, hogy mit tesz közre az ember, mert mindig lesz néhány túlvezérelt ember, aki az ilyet zokon veszi.
Bár téged kovimestert pont nem értelek, mert egy korábbi hozzászólásodban pont azt írtad, hogy ha nem féltenéd a Steam accountodat, akkor már te is régen csítelnél. Akkor is reagáltam erre, és most sem értem, hogy egy ilyen fajta gondolkozással ez az egész egy vihar a biliben kb. plusz a másik szemében a szálkát keresést jelenti számomra, mikor te is simán megcsinálnád, nekem úgy tűnik, csak a ban tartott vissza. Számomra az ilyen gondolkozás sem jobb, mint aki "bevállalja" a használatát.
Akkor miről beszélünk? Mert így csak arcoskodásnak tűnik az egész!
Azért írom ezt le, mert tegnap Recskával együtt játszottunk (SP kiskarakter húzás) és személyesen, azaz élő szóban is elmondtam a véleményem. Nem kivételezek, ha meg lennék győződve, hogy valaki itt csítel, akkor azonnal törölném a barát listámról, nem mintha ez bármilyen értékkel is bírna (mármint a barátlistám). Továbbra is elítélem az online játékban a csítet. Ha Recska emiatt ki lesz bannolva, mert mégiscsak nagyobb az az érvényes fejfelület, akkor csak magára vethet, mert bárki más is jelenthette volna.
De ezt be is vállalta, majd kiderül, hogy mi lett a vége.
Ja igen, én is használtam csítet, IDDQD, ha még tudja valaki, hogy ez mit jelent.Online sosem.
De ide hiába írom be, semmit sem csinál2., Jó lenne ha mindenki tisztán játszana, max kiderülne, hogy nem akkora pro mint amilyennek látszik vagy szeretne látszani. De ettől az életben még értékes ember lehet, csak lehet nem a Division-t kellene erőltetnie.
3., A csítelés pszichológiájáról jutott eszembe, hogy egyrészt elég komoly önértékelési problémákkal küszködnek az ilyenek, másrészt meg a fórumokban is jelenlévő, ez milyen ügyes meg amaz milyen pro feeling miatt sokan többnek akarnak látszani mint amennyit tudnak, de erről meg Svejk jut eszembe: "Büszke vagyok magamra, saját erőmből lettem senki!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest