Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5171) Superman


Superman
nagyúr

Én nem akarok provokálni, csak elmondok egy rövidke esetet, amely egy miskolci számtekboltban esett meg velem. Az aláírásomban szereplő gépet akartam összeállíttatni, meg még jónéhány kiegészítőt, amelyek nem fértek bele a gépleírásba az adatlapon. A lényeg az, hogy 400k fölötti összeg jött ki nekem, ismervén ennek a boltnak az árait, amely még az olcsóbb üzletek közül való. Bemegyek, elmondom mit szeretnék, sőt, még egy listát is összeírtam, hogy ne kelljen bogarászniuk.

Pultos srác unottan nézi, majd a következő beszélgetés alakul ki közöttünk:

Eladó: -Háát...ezek egyike sincs a webáruházunkban....
Sup: -Talán meg lehetne rendelni nagykerből, én sem azonnalra gondoltam...
Eladó: -Háát...mondom ezek nincsenek nekünk...
Sup: -Értem én, de épp az előbb említettem, hogy várhatok. Ha a webáruházból akartam volna rendelni, akkor azt tettem volna.

Elmegy, mutatja a kollégájának az alkatrészlistámat, ő még tanácstalabb arcot vág. Visszajön.

-Eladó: -Egy ilyen géphez legalább 2-3 hét kell. Oda kell adni a beszerző kollégáknak, ők 3 héten belül választ adnak arra, hogy mit mennyiért lehet megszerezni.
Sup:-Értem. És akkor januárban már lesz is új gépem, igaz?
Eladó:-Jaja...
Sup:-Ugye ez most csak valami vicc?
Eladó:-Ööö...nem...
Sup:-Esetleg nem lehetne megnézni, hogy azokban a nagykerekben, amelyekkel kapcsolatban álltok, mennyibe kerülnek ezek a cuccok és rögtön megrendelni őkat?

Eladó tanácstalanul bámul, erre Sup kiveszi a kezéből az alkatrészlistát és átmegy egy másik boltba, ahol 4 napon belül minden megvolt, amit kért. Tanulság: ha nem kell a pénz, nem kell erőltetni..:DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.