Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#93519) [Prolixus] válasza #65675776 (#93518) üzenetére


[Prolixus]
addikt

de a magyar szövegek alapján jobb is. Azok erősen arra mutatnak, hogy a fejlesztők magyar létükre nem tudnak magyarul (és más nyelveken sem).

Biztos tudnak magyarul, de akkor sem éri meg nekik. Hiába anyanyelvi szinten toljuk, azért ahhoz idő kell, hogy egy játék szövegezését megfogalmazd logikailag mindig értelmes mondatokkal, helyesírási hibák nélkül, plusz kerülve a natív angol kifejezések idiótábbnál idiótább magyarítását. De már csak ahhoz is idő kell, hogy begépeld a magyar feliratot. Asszem a Neocore games kapcsán olvastam erről, egyesek szapulták a magyar felirat minőségét a van Helsinges játékukban, főleg így, hogy a fejlesztők is magyarok. És kb ezzel védekeztek ők is, hogy bármennyire is anyanyelvi szinten tolják, nem éri meg az az extra időt amit beleölnek, nem hoz annyival többet játék, csak mert van magyar felirat. Ezt teszi a kis piac, és az alacsony vásárlóerejű átlagkeresetek + (feltételezhetően) népszerű warez csodálatos kombinációja.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.