Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz kippedli #69848 üzenetére
A konkrét esetben a map pack-okat tartalmazza, a Personalization Pack-okat és a Flags of the World Calling Card Pack-okat pedig nem. Tehát mondjuk a tényleges tartalmi részek benne vannak.
COD-osok viszont panaszkodni szoktak, hogy kevesen veszik meg a dlc map-okat, így alig tudnak játszani valakivel. Javaslom, hogy a játék fórumában kérdez rá, hogy ezzel mi a helyzet. Ha kihalt, akkor nem is biztos, hogy érdemes költened a SP-ra!
-
bul07
nagyúr
Találtam elfekvőben ÆRENA - Clash of Champions (Early Access) kulcsot
Rákerestem látom ingyenes, így gondoltam nem veszítek semmit és beaktiválom
El is fogadta, viszont
Adott a raktárban egy Aerena - Clash of Champions - The Turn Based Arena Combat Game Gift-et , és a kitűzőknél is add két kártyátÉrdekes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Źşë'
addikt
az a fura h van ahol lehet (ki is választom, de mégis mind a 2-t "elcseszi" nekem), ill, van ahol nincs választási lehetőség, azaz csak balance (pl indiegalanal van folyton)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
bul07
nagyúr
válasz maross #69856 üzenetére
Értem
Segítsetek már hol találom az a lehetőséget hogy megoszthatom a játékaimat a barátaimmal vagy családdal
Már jojózik a szemem de nem találom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Tényleg nem láttam a fától az erdőt!
Csak azt nem értem, hogy ha már ajándékba megvettem és ott van még a raktáramban, miért nem törli ajándékba vásárláskor a kívánságlistáról?
Aztán azt sem értem, hogy miért nem szól az ajándékba vásárolt, de még el nem ajándékozott cuccok után, "w@zze ott vigyorog már nálad", mint pl. a Deadlight esetében, amit magamnak már megvásároltam:Szerintem simán megvehettem volna mégegyszer akár ajándékba is.
A logikát csak félig értem. Ok, egy játékot csak egyszer vehetek meg magamnak, de többször ajándékba másnak. De azért szólhatna hogy figyeljek oda, nem?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
őstag
-
eami
Topikgazda
válasz DrTechnoid #69861 üzenetére
ja, csak mint kiderült kártya adatokat kellene megadni hozzá, paypalos opciónál nem él a dolog :\
-
őstag
-
addikt
Miért kéne leszednie a kívánságlistáról ajándékvásárlásnál? Ajándékot általában oda szoktak adni az ajándékozottnak... az más kérdés hogy Steamnél van lehetőség beaktiválnia a vásárlónak is később. Ajándékból meg bármennyit vehetsz. Mondjuk igen, esetleg jelezhetné hogy a raktáradban már van x darab (Enhanched Steam nem tud ilyet?) Figyelni kell, ennyi.
Kívánságlistáról automatikusan csak az áruházból való "magamnak" vásárlás esetén törli. Külső kulcs esetén nem.
Egyébként pedig vásárlásnál szól. Zölden oda van írva, hogy neked már megvan, és ki van szürkítve a "Kinek veszem - Magamnak" rész. Meg ha be akarod aktiválni, azt se lehet.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
eami
Topikgazda
válasz DrTechnoid #69864 üzenetére
TwitchTV: videók streamelése a profiluk, arra törekednek hogy minél egyszerűbben, minél gyorsabban és jobb minőségben tudjanak az emberek streamelni.
PayPal: a biztonságos internetes fizetés a fő profiljuk. Minden vásárlásod biztosítva van.Szerinted melyiknél van nagyobb biztonságban a bankkártyád adatai?
amúgy ez a része gondolom hamarosan megoldódik, hogy az amazon megvette, jöhet majd ezek helyett az amazon payment.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mivel nem hosszabítom meg hanem 9.28-án törlöm az előfizetést, így nem tartom fontosnak. Egyébként mivel elhasználtam a kódot így nem tudom reprodukálni, de ha rákattintasz a reflinkre akkor ide irányít :
https://secure.twitch.tv/products/turbo/ticket/new?discount_code=
, ahol is egy szövegmezőben szerepel a kód, viszont ha a rádiógombot átrakom a PayPal-ra akkor a szövegmező eltűnik. De szerintem attól még aktívvá teszi az előfizetést, vagy meglepő lenne ha csak kártyaszámmal lehetséges.
Am itt is van hozzá egy tutorial, hátha
https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/202421604
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sirpi
senior tag
válasz DrTechnoid #69867 üzenetére
Miután írtál, én is beaktiváltam a kódot. És nem kell félni, hogy elfelejted, van egy tuti mód:
Katt ide. Ezek után jobb oldalt a payment info részre kattintva azt írja, hogy recurring, vagyis ismétlődő előfizetés, és itt van egy gomb, hogy ezt meg akarod szüntetni. Ezt meg is tettem, megkérdezte, hogy miért hagyom ott őket, beírtam valami rizsát, hogy nem akarok fizetni, mielőtt kipróbálnám az egy hónapot, és azóta azt írja, hogy október 3-án lejár az előfizum.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
De4d
őstag
Üdv.
A Gamersgate oldal teljesen megbízható?
Van egy játék ami érdekelne, és elég olcsó, de találtam már gyanús oldalakat, viszont túl sokat nem ismerek, nem tudom melyek azok amik megbízhatóak, eddig csak steamen vettem.Minden jó, ha a vége jó!
-
-
De4d
őstag
A kártyával rendelkező játékoknál, az is megvan határozva hogy mennyit ad a játék?
Pl van egy ahol 10-et lehet összegyűjteni, ebből 4-et ad a játék, a többit, cserével, vásárlással lehet.
De ha megkaptam mondjuk azt a 4-et akkor utána már ismétlődve se dob kártyákat?Minden jó, ha a vége jó!
-
törölt tag
Azóta eltelt 1 hét, amióta írtam nekik, de még semmi.
Megfelelő topickba küldtem mindent, Productnál azt írtam hogy Steam, tehát nem játékkal van bajom, aztán azon belül Fiók kérdések, és Felfüggesztet / korlátozott fiók.
Szerintem jó helyre írtam, de ha nem akkor javíts már ki légy szíves -
De4d
őstag
válasz budo82 #69880 üzenetére
Igen, de nem egyértelmű
"A legtöbb játék nagyjából a játék kártyaszettjének felével egyező mennyiségű kártyád ad. Például a Half-Life 2 szettben 8 kártya van, így azzal játszva 4 kártyát kaphatsz. A szett másik felét a közösség tagjaival cserélve kell összegyűjtened"
Ebben nincs az hogy, a már meglévőkből nem kaphatok újabbat, csak hogy a szett másik felét csak cserével érhetem el, de ugyanakkor azt írja hogy a nagyjából a kártyák felét kapom meg, a példánál 8/4. De hogy 4 különbözőt, vagy akár azonosakat arról nem szól a fáma.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
csaba951
veterán
válasz #97716736 #69879 üzenetére
Türelem! A legegyszerűbb kérdésre is 3-5 munkanap alatt válaszolnak. Ezzel meg ennél sokkal több munkájuk van.
Szerintem még ellenőrzik az adatokat, mert tudni akarják, nem-e fióklopással próbálkozik-e valaki a beküldött adatokkal! Tuti, hogy ilyenre is volt már példa!
#69881 De4d
Mindegyik kapott kártya lehet azonos! Egy 10/5-nél akár mind az 5 kártya. Hasonló esetben nekem 3 egyforma kártya volt a rekordom![ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz budo82 #69880 üzenetére
Nap mint nap felmerül, de sosem értettem még meg ezt a kérdést. Adott játéknál ki van írva, hogy x kártyát dob. Ezen vajon mi nem világos? Nem végtelen van odaírva, hanem egy meghatározott szám.
(#69881) De4d:
De, teljesen egyértelmű:
"A legtöbb játék nagyjából a játék kártyaszettjének felével egyező mennyiségű kártyád ad. Például a Half-Life 2 szettben 8 kártya van, így azzal játszva 4 kártyát kaphatsz. A szett másik felét a közösség tagjaival cserélve kell összegyűjtened"Három darab egyforma kártya is három darab, hiába egyforma.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
De4d
őstag
válasz SenorGrande #69883 üzenetére
Akkor az egyik emlékem is csalt, mert a Bioshock infinithez mint ha egyel több kártyát kaptam volna, és ugyanolyan volt mint ami már megvan. De akkor az volt az utolsó kapható. (Most nem tudtam megnézni, így visszaemlékezésből írtam)
Minden jó, ha a vége jó!
-
eami
Topikgazda
válasz SenorGrande #69883 üzenetére
Hogy teljesen pontosak legyünk, mindig az elérhető kártyák felét dobja, ha páratlan a max kártyaszám, akkor felfele kerekít. Azaz ha nyolc kártyás a játék akkor négyet dob. Ha kilenc kártyás a játék akkor ötöt dob.
(#69884) ollie: ez azért nem feltétlenül igaz, mert pl TF2, CS:GO, Dota2, stb korlátlan számban dobál kártyákat, feltéve, hogy az alap játék árán felül költöttél az adott játék boltjában valamit. Tipikus példa amikor CS:GO-hoz kijön egy új pakk frissítés amit ~€5 lehet megvenni, akkor a vásárlás után még dobni fog kártyát. De ez csakis ingame storeban történt vásárlásokra érvényes (marketre nem).
-
Audison
senior tag
Aktiválnék egy játékot Steamen (Borderlands), de ezt az üzenetet kapom a kód beírása után:
"Kérjük, előbb aktiváld az eredeti játékot,a megadott termékkód aktiválásához egy másik termékkel is rendelkezned kell.
Ha kiegészítőcsomagot vagy letölthető tartalmat szeretnél aktiválni,először aktiváld az eredeti játékot, és csak azután a letölthető tartalmat"
Ebben az esetben mit kell tenni?
-
fuwiradis
aktív tag
A hozzáértőket kérdezném hogy ez itthonról aktiválható és játszható problémamentesen?
Steamen megint drágább, 2,79€.
-
SenorGrande
senior tag
válasz fuwiradis #69896 üzenetére
Anno (2013. 01. 27) ezt a packot vettem meg amazonról, nem én aktiváltam belőle, de nem volt vele gond.
(#69897) htc07:
Ez az összes digitális tartalomhoz ki van írva Amazonon, ettől nem függ az aktiváció/játszhatóság lehetősége.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest