Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
nem indul el a steamem, másnál van ilyen para?
böngészőből megy
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz BlackSoft #59823 üzenetére
Amikor egy játékot aktiválsz (pl bundléből) vagy veszel steamen akkor is kapsz 1-2 xp-t. (Ezt próbáltam figyelni, volt olyan hogy 1 játékért 1 XP-t kaptam, de olyan is, hogy 2-t aktiváltam és 3 XP-t kaptam.)
illetve amikor bizonyos játékmennyiséget elérsz, azért is jár egy kitűző és némi XP.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
Ezt a levelet kaptam ma reggel elvileg a steamtől:
"Dear xxxx,
This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.
Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):
XXXXXXXXX (itt számok / betűk)
IMPORTANT: Please do not reply to this message to attempt to reset your password -- that won't work. You must enter the above information into the Steam application.
The Steam Support Team
http://www.steampowered.com"Én nem kértem password resetet, akkor meg hogyan? Vagy adathalász?
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz bladegery #64188 üzenetére
azért gondolom, hogy nem kóser valami, mert biztos ami biztos alapon, megváltoztattam a jelszavamat és akkor szintén küldött egy levelet a steam, amiben az emailemre elküldött egy kódot (ami 5 jegyű volt), hogy írjam be a jelszóváltoztató ablakba. Ez a kód amit reggel kaptam 8 jegyű volt. Az is feltűnt a reggeli levélben, hogy minek írja, hogy "ezt pontosan kell ám beírni, ezért használd a copy-paste-t!"
Ilyet én még levélben nem láttam, és a másodikban (amiben a jelszó módosításhoz küldték a kódot) nem is volt.
Ja és az első levél angol nyelvű volt a második meg magyar (én magyarul használom a steamet, így a leveleket is magyarul kapom).De lehet csak paranoiás vagyok.
-
AlexWolf
senior tag
Ti be tudtok jelentkezni a stembe? nekem folyamatosan azt írja, hogy nem lehet csatlakoznia steam hálózathoz.
Másnak is van ilyen problémája??AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
Hoi!
Keresek valamilyen foci manager játékot.
- Ne legyen túl bonyolult a kezelése/managelése
- Valós csapatok legyenek benne
- A meccseket végig lehessen izgulni
- Ne legyen túl drága (szóval ha valamilyen sorozatról van szó, akkor régebbi évjárat is jöhet)Anno régen még olyannal játszottam aminek az volt a címe, hogy Premier manager. Asszem Windows 3.1-re volt.
Létezik most is ilyen?Előre is köszi.
Üdv:
-
AlexWolf
senior tag
Másnál is beszart a steam? Áruházban franciául vannak kiírva a dolgok, ha bármire ráklikkelek akkor oroszra vált.
-
AlexWolf
senior tag
Picit szánalmasnak találom a Steamen a 2K weekendet...a Firaxis bundle fényében. Ha egy hónap múlva lenne ilyen leárazás, akkor talán lenne értelme. Mind1 ők tudják.
-
AlexWolf
senior tag
Hoi!
Segítséget szeretnék kérni. Apukámnak kéne valami olyasmi játék ami a következő paraméterekkel rendelkezik:
- legyen vonatos (ha lehet olyasmi, mint amikor az ember modellvasutat épít)
- legyen magyar nyelvű
- valami egyszerűbb, hogy tudja kezelni
- nem kell, hogy nagyon modern legyen szóval fusson el egy laptopon, ami nem olyan régi, de mégis csak laptop.Létezik ilyen game?
Üdv:
-
-
AlexWolf
senior tag
Hoi!
MA belépve a steamre kérte hogy hitelesítsem az e-mail címemet, amit amúgy évek óta használok. Másnál is volt ilyen?
Üdv:
-
AlexWolf
senior tag
Működik még az, hogy elindítom a kártyás gémet, otthagyom oszt kiesik belőle a kártya?
Mert most mintha nem akarna esni, lehet hogy többet kell várni rá?AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
Van valami olyan support e-mail címe a steamnek ahova normál e-mailt lehet írni? Steamen belüli menüs rendszeren kívül?
illetve, ha magyarul ír az ember azt értik (van magyar support) vagy angolul kell?AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
Hoi!
Na szóval, szeretnék olyan űrszimulátorral játszani, mint amilyen pl anno a Freelancer volt.
Amit keresek:
- Ne legyen az űrhajó vezetés überbonyolult, inkább arcade szerű.
- Lehessen bolygók/űrállomások közt utazni, kereskedni, esetleg frakciózni.
- Fejleszthető legyen az űrhajó
- Ne legyen Elite DangerousVan ilyen mostanság?
(#88750) edgR : Na azt már én is várom. Azon kívül nincs?
Üdv:
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Refundhoz én is hozzászólnék, mert pont most szereztem tapasztalatot benne.
14 nap ÉS 2 óra játékidő a limit, vagyis nem tudsz refundolni egy 1 hónapja megvett játékot, akkor sem, ha kevesebb mint két órát játszottál vele, és ha pl 4 órát játszottál egy játékkal, de csak 3 napja vetted meg akkor sem adják automatikusan vissza pénzedet. hacsak nem vagy kitartó.Én így jártam.
Megvettem az Elite Dangeroust. Első indításnál feldobott egy ablakot, hogy regisztráljak egy Frontier acc-ot hozzá. De mivel elindítottam a progit (igaz, hogy csak egy autentikációs ablak jött fel) el is kezdte számolni a játékidőt. Regisztráltam, nem tudtam belépni.
Írtam ticketet a frontiernek, de csak 2 nap alatt oldották meg a problémámat, én meg közben néha megpróbáltam belépni, hátha én vagyok a hülye, volt hogy ott hagytam nyitva az ablakot (na itt tényleg én voltam a hülye), de játszani azt nem tudtam. Ezzel el is qrtam 2,5-3 órát.
Mikor végre megoldódott a problémám és elkezdtem játszani, kb 1 óra alatt rájöttem, hogy ez egy "szar" (számomra - még mielőtt valaki úgy érzi, hogy beletapostam a lelkébe ).Kértem a refundot, de 3x is elutasított az automatikus rendszer, annak ellenére, hogy a megjegyzés mezőbe leírtam, hogy én biza nem játszottam 4 órát a játékkal.
Negyedszerre a steam supporton keresztül nyitottam egy "hibajegyet" és ott is leírtam, hogy mi a helyzet.Másnap írták, hogy megy a refund.
Két tanulságot vontam le:
1. Ha olyan játékkal játszol, ami külön belépést is igényel, akkor már a steam játékidőnek számolja, ha csak a login ablakot nyitod meg. Jó lesz erre figyelnie mindenkinek.2. Hiába van az automatikus refund-nál egy mező, amibe írhatsz, le sem sz*rják/nem is olvassák. Ezért problémásabb esetben egyből a steam supportnak kell írni.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz djculture #88795 üzenetére
Elvileg itt a szabály:
http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarianItt ezt írják:
"Mire vonatkozik a visszatérítésA Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam Áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál."
Valószínűleg, ha megindoklod, hogy miért kéred a visszatérítést, akkor lehet picit rugalmasabban kezelik ezt a szabályt, mint az én esetemben is. Viszont az automatikus rendszer, akkor is vissza fog utasítani. Bár gondolom egy fél éve vett játékra, akkor sem adnak visszatérítést, ha csak 1 órát játszottál vele, és anyukád életére megesküszöl, hogy soha többé nem refundolsz
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Hoi,
Amikor a Steam fiókomat csináltam véletlenül rossz hónapot adtam meg a születési dátumomnál. Most már elkezdett zavarni. Kerestem mint állat, de nem találtam meg hol lehetne kijavítani. Biztos kiszúrja a szememet, de nem találom. Valaki esetleg tud segíteni?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Minden ami hőszivattyú
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok