Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz csaba951 #54650 üzenetére
Felmegy, elindítom a Metro-t, lefuttatna még az is egy telepítést (konfigurálást), az is lefut. De továbbra is hiányolja a PhysXLoader.dll-t (nem .exe, elírtam az előzőben).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
csaba951
veterán
válasz Mister_X #54651 üzenetére
Megvan a megoldás!
Az összes fájlt ami ebben a mappában van:
c:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common\másolj át ebbe a mappába:
c:\Windows\system\És már működik is! Első indításkor, egy hibaüzenetet ad, hogy az előző indítás sikertelen volt. Akarod safe módban indítani? Nyomj a NEM-re.
-
MoRT2195
tag
A lentebb látható kuponok vihetőek, akit érdekel valamelyik írjon!
Two World 2 - 90%
Serious Sam 2 - 75%
Revenge of the Titans - 66%
Chivalry: Medieval Warfare - 66%
Portal 2 - 50%Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
Dzsabba
aktív tag
Csaba nehogy már az eladó ne legyen felelős a bármilyen okból használhatatlan termékéért.
Most ott tartok az ügyben,hogy elég furcsa hozzáállással,de vissza adjam a pénzemet.Viszont az ő elmondása szerint nincs arra kapacitása,hogy a közeljövőben vissza adja, majd csak karácsony tájékán, ezért január 1-ig adtam neki határidőt. Tudom,hogy ez elég naivan hangzik,de egy senior tag-ról van szó. Valószínűleg őt is átverték.Így legalább marad egy kis esélyem,hogy visszakapjam a pénzem ő meg a becsületét.Végül is az is mindegy,hogy most vagy 1-én teszik ki a PH-ról. -
Mister_X
nagyúr
válasz Dzsabba #54657 üzenetére
A rang az nem jelent semmit sem. Pillanatok alatt össze lehet kalapálni akár egy őstag rangot is, utána meg garázdálkoddhat az aprón az egyén. Nem elég a rang, csekkolni kell a phmegbizhatosag.atw.hu-t és az új rendszerben is meg kell nézni az adatlapját. Ha semmi nincs róla, akkor nagyon szkeptikusan kell hozzáállni a bizniszhez - ha túl szép, hogy igaz legyen, akkor az esetek 90%-ában bukta.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
addikt
válasz Bluerainbow #54662 üzenetére
őszi akció vége dec 3 = half life 3 megerősítve.
kíváncsi vagyok valve mit lép, most biztos jól megcsappannak az eladások november végéig.
btw. a hivatalos eljárás az, hogy csv-ben küldd be a kedvezményeket? elég fapados. (meg az is érdekes, hogy Valve dönti el, hogy mik kerülnek az átmeneti külön akciókba)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Źşë'
addikt
ezt most már még a Vatikánban is tudják, kiv vok h betartják e ennek ellenére (már ha ez a levél valódi) a dátumokat, nagy esély van arra is hogy ez a levél csak kacsa
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
Remélem te is tudod , hogy ez nem igazi .
-
csaba951
veterán
válasz Dzsabba #54657 üzenetére
>Csaba nehogy már az eladó ne legyen felelős a bármilyen okból használhatatlan termékéért.
Én azt mondom, hogy nehogy már megálljon a felelősség egy vétlen eladónál. A hamis/lopott giftek kiszűrésére alkalmas eljárást a Steam szándékosan nem alkalmazza. Szerintem igenis a Steam felelőssége, hogy ilyenek egyáltalán előfordulnak a rendszerben. Nem értek egyet azzal a gyakorlattal, hogy az ebből származó károkért nem a Steam, hanem a gifttel kapcsolatba kerülő vétlen emberek fizetik meg.
>Viszont az ő elmondása szerint nincs arra kapacitása,hogy a közeljövőben
>vissza adja, majd csak karácsony tájékán,Ez most így, konkrétan elhangzott??? Hm. Én alapvetően nagyon naiv, meg jóindulatú vagyok, ezért adok rá egy esélyt, hogy ez valamilyen kommunikációs félreértés. Küldj még egy levelet az eladónak, hogy szeretnéd visszakapni a pénzed - hétfőn! Probléma volt a gifttel, és így szeretnéd inkább máshol/mástól megvenni. Kedden megjelenik a játék, és te szeretnél vele már akkor játszani.
Türelmi idő. Itt megint abból indulok ki, hogy alapvetően nagyon naiv, meg jóindulatú vagyok. Bárkinek közbejöhet egy váratlan betegség vagy utazás vagy bármi olyan dolog amiért átmenetileg nem tud foglalkozni az ügyeddel. Szerintem a mai világban 2 hét bőségesen elegendő türelmi időnek. Ennyi idő alatt már igenis rendezni lehet a problémát, már ha az illető komolyan rendezni is akarja azt.
Ezért ha 2 hét után sem jön meg a pénzed, akkor nyugodtan írd meg ide, a PH fórumokra az ügyed! Vettél egy giftet XY-ból, amivel probléma volt. Pénzvisszafizetést kértél. A pénz 2 hét után sem érkezett meg hozzád. Mindenki ennek tudatában vásároljon ezután XY-tól. Ennyi. Szerintem ez nem hitelrontás, hanem egy esetleírás. Vita esetén be tudod mutatni a levelezéseteket.
Ja, a türelmi idő eleve akkor érvényes, ha az illető a panasz után rögtön jelzi, hogy most halaszthatatlan/rajta kívül álló okok miatt nem tud foglalkozni az ügyeddel, és párnap haladékot kér.
Az elfogadhatatlan, hogy valaki november 3-án közli, hogy csak "karácsony tájékán" tud foglalkozni az ügyeddel!
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
nálatok meg a steam? Nekem azt írja ki, hogy az internet kapcsolatom nem megfelelő.
Az előbb léptem ki, most vissza akartam lépni és már nem enged. -
Rison77
senior tag
válasz Rabbitf_24 #54667 üzenetére
Nálam is ez a gond most.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csaba951 #54666 üzenetére
De szép, hogy először azt magyaraztad hogy az eladónak nincs felelőssége és te se vállalnál, most meg mar hogy ne csak neki legyen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Csak azt nem értem , ha milliókat vág zsebre a Valve , akkor miért nem akarja fejleszteni a rendszert ?
Kitűnő példa erre a most induló Call of Duty: Ghosts őrület . Ismét az utolsó pillanatban jut az eszükbe a szerverekkel foglalkozni .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maddionmax #54672 üzenetére
Most gondold el , hogy mi lesz majd a téli vásár során .
-
djculture
félisten
válasz Rabbitf_24 #54667 üzenetére
Nekem a steam meg a store megy a market döglött be , már vagy 2 napja ez megy:
SorryThe Steam Community is currently unavailable. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
Ezeket dobálja
[ Szerkesztve ]
-
-
bladegery
senior tag
válasz maddionmax #54675 üzenetére
Szerintem amit irtal az ertelmetlen. Ha tobb idejuk van letolteni es ugy is behal, akkor kevesebb ido alatt...?
gergely-szabo.com
-
djculture
félisten
-
maddionmax
senior tag
válasz bladegery #54676 üzenetére
Több idő valóban, de...amikor látták, hogy mekkora forgalmat generált az is, hogy a Ghost bekerült preorderből a listába, akkor kellett volna a hardware fejlesztő csapatot leültetni egy asztalhoz, hogy számolják ki bírni fogják-e ezt rendszerrel. Kiderült volna, hogy nem.
Erre fogták és megnyitották az előletöltést. Abszolút logikátlan lépés, ellenben mindenki mint az őrült húzza lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #54675 üzenetére
Szerinted ha mindenki 5.-én kezdi el leszedni, akkor mennyire halna le? NAGYON. Ráadásul akiknek lassú netük van.... ?
Amugy egy rendszer sosem abszolut maximum terhelésre méreteznek.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maddionmax
senior tag
válasz wwenigma #54679 üzenetére
Minden rendszert maximum terhelésre terveznek! Alulméretezés kivitelezési hiba!
Már az eladott preorderekből láthatták, hogy nem fogják bírni.Más: Nem tudom láttátok-e de én sírtam a röhögéstől a Ghost Action-Trailer-én. Aki mulatni akar nézze meg.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz maddionmax #54681 üzenetére
Ez nettó csacskaság. Ha maximum terhelésre tervezel, akkor az idő 90%-ában kihasználatlanul ott áll a vas, neked meg ott áll benne a pénzed.
Éppen ezért nem kritikus rendszereket (már pedig a steam nem kritikus rendszer) nem a maximális, hanem az átlagos terhelésre terveznek (plusz kicsi tartalék).
Ez a gazdasági racionalitás, és minden cég így is csinálja (amelyik életben kíván maradni).
-
nagyúr
Be is b@szna ha arra terveznék... világ összes ereje nem lenne elég.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Ghost Action-Trailer
Te jó ég .
-
maddionmax
senior tag
válasz DeFranco #54682 üzenetére
Ebben egyetértenék és ostobaságnak is tartanám, ha egy időszaki dologról lenne szó. De itt egy rendszerről van szó,amely nap,mint nap növeli látogatottságát és felhasználói táborát. Ami ma 20% kihasználatlanságot jelent, az egy hónap múlva már 19%. Persze számolni kell amortizációval is, de ilyen bevételek mellett, ez megtérül.
Nem mindegy, hogy vegetáló gazdasági tevékenységet végző társaság életben maradásáért is küzdeni kell a fejlesztések mellett, vagy egy dübörgő vállalkozásnak kell a megfelelő színvonalat nyújtania a fejlesztésekkel.
Persze nem kell egyetértenünk ebben, de a Valve-nél kicsit úgy tűnik, lapátolják ki a pénzt és nem szeretik visszaforgatni olyan mértékben, ahogy azt kellene. De ez az én véleményem.
-
addikt
válasz DeFranco #54682 üzenetére
ne vitatkozz vele, neki van igaz, mert jogász
de amúgy nem átlagos terhelésre terveznek kicsi plusszal, az is tévedés. az ökölszabály a nem kritikus rendszereknél, hogy a működés legalább 95%-ban ki kell bírnia a terhelést. persze ez csak olyan rendszerekre igaz, ahol nem kifejezetten szezonális a kiszolgálás, tehát pl. egy felvi.hu-t baromság lenne e szerint méretezni.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
maddionmax
senior tag
Ennek semmi köze ahhoz, hogy jogász vagyok. Ez pont olyan,mintha neked azért lenne igazad,mert Te pék vagy. (Elnézést ha az vagy, nem tudom)
Én csak üzleti modellben gondolkodom és abban racionálisan nekem mi élvezne prioritást, tehát lehetséges, hogy én tévedek. Szépen néznénk ki,ha mindenki minden gazdasági társaságot ugyanúgy vezetne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az esetleges szerverhibákra , leállásokra is gondolnak a rendszer tervezése során ?
Ha már CoD : Biztosan tele lesznek ismét a szerverek csalókkal .
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz maddionmax #54692 üzenetére
Mindenki csaló - aki letud lőni!
-
törölt tag
válasz #79621120 #54691 üzenetére
BF reszekben sincs kevesebb csalo, sot... az eger makrozas ott legalis
Ez meg legalabb egy tenyleg jo trailer: The Replacer - Official Call of Duty: Black Ops 2[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz #79621120 #54660 üzenetére
engem is erdekelne az illeto. masik meg 14 pont az kb nullat ert. a mostani rendszerben siman adhat egy eladasert valaki 5 db pontot. tehat 3 eladasbol mar meg is van a 15. mellesleg 3 eladast nem nehez osszehozni akar egy geprol is. nekem a jan1 az kicsit hosszu ido.
http://jateknaplo.blog.hu
-
DeFranco
nagyúr
A steamen is azért elég szezonális a terhelés... van kb. 10 csúcs, az kétnapos csúcsokkal számolva kb. az idő ~5%-a. Egyébként rendben megy, vagy nem a terhelés okozza a bugokat. De amúgy a számokat exhas írtam, nem vagyok informatikus. Közgazdász vagyok.
@maddionmax: lehet a joghoz értesz, nem tudom de nem is vitatom, én viszont kontrollerként fenntartom magamnak, hogy kompetens legyek a költségoptimalizálás és üzleti tervezés témakörében
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
-
Doki16
addikt
Az mitől lehet, hogy hiába küldtem be a kért adatokat a steamnek mégse szüntette meg a 200 eladásos limitet?
Erre csak ezt a levelet kaptam tőlük:
Thank you for submitting a Form W-8BEN to certify your status as a non-U.S. person. We have identified an issue with your certification that will require additional documentation to cure.
You have previously used a U.S. address in one or more purchases on Steam. Therefore, you must provide one piece of documentation indicating foreign residence along with a written explanation to substantiate foreign status. Acceptable documents include copies of the following:
Driver's license
Passport
Residence card
National identity Card
Other government issued photo-id
Birth Certificate (only acceptable for persons under the age of 18)
Please note that Valve uses a third-party validation service to receive and validate this additional documentation.Nem értem, hogy miért kérik ezt tőlem. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Mardel
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Android szakmai topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok