Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ööööö... tudtommal 1 kódot ad a HumbliBundli... Upsz, beelőztek

-
Pedro78
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ezek szerint nem lehetetlen
en mar majdnem feladtam a probalkozast. -
hjanos1
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Egy kulcsot ad, szóval ez nem fog menni
-
lostprophet
aktív tag
Na, végre ennyi idő után nyertem Playblinken egy LA Noire-t

-
-
cskamacska
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ezzel nem értek egyet, nekünk felhasználóknak az a jó, ha minden indie játékot elérhetünk egy ponton valami olcsó csomagban. Mindenkinek más perverziója van játékok terén, ha csak a Humbli Bundli felkapottabb játékait lehetne elérni olcsón, ez erősen korlátozná a piszok olcsón elérhető indie játékok számát.

-
Zamery
senior tag
Transcripted Alienware Level Demo Giveaway: Egy újabb Steam ingyen sor!
-
Zolás
addikt
válasz
Ilsyde
üzenetére
Így jártam egy másik ilyen pakkal, és idegesít a sok szemét, amit látok. Pláne idegesít, amikor egy haver kérdezi, hogy milyen, meg miért vettem meg, stb. Eddig csak olyan játékok voltak rajta, amiket valóban használok is. Most van rajta 5 kukázható, és lesz rajta megint 5. Vagy majd később valahonnan veszek csak torchlightot.
-
Zolás
addikt
-
Mardel
őstag
1 $-t se ér meg?
Egy kódot kapsz a bundle-hez nem lehet szétszedni játékokra és egy kóddal kapod meg az 5 játékot.
(#31072) Niczo: Dustforce-hoz kapott kód így jelenik meg aktiváláskor "Humble Indie Bundle 6 Beat the Average". Ha nem kapnám meg a többit, akkor gondolom csak sima Dustforce jelenne meg és nem ez.
-
SenorGrande
senior tag
Egy kulcsot ad, nem tudja odaadni senki.
(#31075) Mardel:
Nem hiszem, hogy az ár a probléma. Van, akit zavarnak az acc-on azok a játékok, amikkel nem játszik. Sőt, van, aki törölteti azt/azokat róla.(#31076) Zolás:
Csinálj neki(k) egy kategóriát mondjuk X néven, és szépen elfér az ott legalul. -
Zolás
addikt
Van valaki, aki megveszi ezt a humblibundit, és nem kell neki a Torchlight? Azért nem venném meg, hogy a többit sose használjam, és csak az az egy játék érdekel.
Most látom, egy kulcsot adnak, tárgytalan.
-
Mardel
őstag
Értem. Szóval amíg nincs egy játék se hozzá bónuszban megjelenítve és olyankor veszed mondjuk 1$-ért, akkor utána is megkapod az egészet extrákkal együtt, ha már van legalább egy bónusz játék, akkor egy kicsivel többért kell venned mint az aktuális átlagár, hogy megkaphasd a többi bónusszal együtt.
Viszont, akkor ez meg egy "Humble Indie Bundle 6 Beat the Average" kód lesz Dustforce helyett (amiben benne van a Dustforce és majd az összes többi extra játék.).
Ha feltételezzük, hogy humble indie bundle-ből szerezte. -
ayo
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
bta hoz megkapod a plusz jatekot es a soundtracket + most 100 hogy olcsobb mint kesobb amire mindenki feleszmel.
aki bonusz elott veszi az megkapja - mindegy hogy bta v nem. aki bonusz utan akarja megvenni az csak BTA ban kapja meg a pluszokat, ami nyilvan meg dragabb is lesz addigra
-
maross
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
245X12-XRiseN85-207HYJal.16
Megfejelem egy humble-s kulccsal, hatha segit
.Osszefoglalom az eddigi segitsegeket:
0) A megfejtes 3x5 karakter.
1) A feladat evolucioja soran a megvaltozott resz mindig ugyanarra probalt ravezetni
245X12-XRiseN85-207HYJal.hx
245X12-XRiseN85-207HYJal.hexen
245X12-XRiseN85-207HYJal.162) A jateknevek tevutra visznek.
3) A szorzast " * " -gal szoktam jelolni. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezt most komolyan gondoltad?

Ugyanannyiért vehetnek 4-et, mint 3-at, tehát ugyanannyi pénzért eggyel több ember juthat a játékhoz, ha találnak valakit... és így ha összedobják, akkor 15EUR alatt jönnek ki fejenként 19 helyett. Alap matek

-
Ilsyde
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Valakinek van valami infója arról hogy miért nincs Guild Wars 2 steamen?
-
peter9228
aktív tag
[link]
Várom a véleményeket! (Jöhet negatív is, bírom a kritikát
) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
tikshow
üzenetére
Már bocsánat, hogy bele 'ofázok, de:
Ha mindhárman megveszitek: 3 x 18.99€ = 56,97€
Ha a 4-es pack-ot veszitek: 56,99€
Tehát ugyan annyi...akkor minek várni a 4. emberre? Megveszitek a 4-es packot, és van egy fölös példányotok, amit később eladhattok...hova érdemes rohanni? Nem kell rá többet költeni, ha a 4-est veszitek.

-
tikshow
addikt
Üdv!
Egy embert keresnék aki egy Torchlight II négyes packba beszállna, eddig ha minden igaz hárman vagyunk rá! Ára körülbelül 4050Ft - Euro függő. Lehetőleg még mai napon jelezze, mert egyikünk előrendelte és ha meglennénk négyen akkor visszamondaná! -
maross
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Azt mondjatok meg, hogy mi legyen ezzel, es defranco samurai pizza catses rejtvenyevel...meg a masik zavvis rejtvennyel
. Inditsunk neki egy logoutot hogy szem elott legyen, vagy tovabbi hintek, de kb mar nem lehet olyat mondani, amibol nem lesz egyertelmu. Vagy csak mondjam meg es marcangoljak szet a ninjak? Vagy hagyjuk ezeket, mert zsakutca. -
cskamacska
addikt
"ok, talán a nagyobb RPG-ket nem"
Skyrim completed in 2 hours 16 minutes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
Sandbox játékoknak mindig az volt a fő ütőkártyájuk, hogy jó időnként visszatérni hozzájuk, illetve sokat el lehet tökölni a nagy terep felfedezésével. Ha az ember végigrohan a fő küldetésszálon(ami pont nem a lényege a játénak), akkor megérdemli.
-
sith7
félisten
Biztos jó játék lehet, nem vitatom

danih
Elhiszem, lehet van aki többször végigtolja, de nem értem, hogy legalább egy coop - ot, vagy multit miért nem tesznek mellé ...
Single miatt 1 kezemen meg tudom számolni hány játékot játszottam végig többször is, de persze nem vagyunk egyformák
Doki16
Na, akkor az mégse olyan rövid ...
Az én napi átlag 2 óra játékidőmmel, az 22 nap
-
ayo
veterán
hat nincs. tenyleg hamar vegig lehet nyomni es valahogy nekem nem volt az hogy amikor vege akkor csinaljuk meg a plusz dolgokat vagy a tobbi befejezest egyszeruen letettem eleg volt. termeszetesen mokas volt meg minden de nem egy gta amit csak bekapcsolsz hogy osszeszedj par csillagot es zuzas
ettol fuggetlen sztem jo kis jatek lett....amugy picit belegondoltam milyen jo is lenne hogy hetfo kedd es pentek szombat vasarnap

-
danih
veterán
Jópofa Windows 8 stílusú skin a Steamhez. Big picture mód is támogatott, igaz még béta.
-
sith7
félisten
Értem, köszönöm a választ mindkettőtöknek, akkor majd hétvégén meglátjuk

-
danih
veterán
Saint's Row - The Third free weekend jön

-
Neptunfű
tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült nyernem a steamgiften a 200db-os Unmechanical sorsoláson, a kódot egyből megkaptan csak jelezni nem tudom, hogy a nyertesek között vagyok, legalábbis a sorsolás oldalán nincs ott a steames avatarom. Gondolom anonymousként szerepelek.
A "Won" fülben a recieved gift kipipálva. Kell egyebet tenem? -
csaba951
veterán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Vagy használd ezt! Az oldal tetején az EU2-t válaszd ki. Jobb oldalon lehet szűrni a Steam-es játékokra. Nagyjából jó listája van, de persze nem tökéles.
GTA akcióban azért vagyunk biztosan, mert az utóbbi 1 évben minden nagyobb USA ünnepnapi akcióban volt ez az akció. Max Payne nem volt üzletileg sikeres, ezért most szükségük van minden bevételre. A GTA sorozatot meg ennyiért még mindig elviszik az emberek. Lehet, hogy majd a GTA V megjelenése után változtatnak az üzletpolitikájukon.
A következő akció Halloween-kor (október 31) várható, de ekkor hagyományosan főleg zombis játékokat áraznak majd le. A követő akció Hálaadáskor várható, idén ez november 22-én lesz.
Utána pedig a holiday sale jön majd, úgy december 20-22 körül indul majd, és január 3-4-ig tart majd. Ennek a pontos indulását soha nem árulja el előre a Steam, hagy legyenek kiéhezve az akcióra az emberek.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

en mar majdnem feladtam a probalkozast.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... nem szóltam 

eami