Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
De hogy létezhet dupla pack? Tudtommal ilyen soha nem volt.
-
SenorGrande
senior tag
Persze, csak a webkártya éves díja jelentősen kevesebb, mint egy - ha jól értem - másik bankkártyának. A webkártya csak netes vásárlásra jó, nincs rajta se mágnescsík, se chip.
Mert ha jól értem, akkor neked kettő bankkártyád van.(#30495) Niczo:
Írtam a másik topikba. -
Alien83
senior tag
Várj félreértesz...

ha idegen kezekbe kerül, arra írtam hogy enged 1x minuszba futni, vagyis pár ezerrel elvileg meg tudnak kopasztani...D:
Legalábbis nálam 1-2 webshop-nál ment már mínuszba, igaz csak 1x ha már minuszba lép akkor stoppol...
#30495-496!
Már értem!
De mondok egy baromságot!
Mivan ha akkor kapod meg a 2. példányt ha bemész a Total War Shogun 2 store oldalára, és mintha megvennéd berakod a kosárba?
-
Niczo
senior tag
válasz
Alien83
üzenetére
Bluegift sorsolás oldala
18. hsz-be linkelt kép szerint steamen lett véve szerintem, mivel ilyen gift logoja van. sajnos a felajánló nem volt online azóta hogy megkaptam a játékot, így még nem tudtam megkérdezni hol vette. -
Alien83
senior tag
Ez ha szabad tudni honnan van?
mert érdemes ennek a weboldalon utánajárni ahol lett vásárolva, mert vagy hibás vagy kamu.
Ritkán halottam ilyet hogy 2 példány egybe van és utána válik szét. :Smindenképpen eléggé fura a dolog.
#30491:
Ez oké, csak akkor van gond ha van rajta mondjuk 200ft, és megterhelik mondjuk 10000-el, mert tudtommal akkor lemegy 9800 tartozásba, és csak utána nem enged vásárolni vele...:S
-
Иван
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az, hogy külön van kártyánk netes vásárlásokra, az azt hittem alap. Azon nem is kell többet tartani pár ezer forintnál.

-
Niczo
senior tag
Belinkelem ide is hátha találkozott valaki már ilyennel:
[link]
Nyertem Bluegiften egy Shogun 2 dupla gift-et, ami miután megkaptam a tárgytárolómba, valóban azt mutatta hogy a játék 2 példánya van a giftben (nem a játék logo-ja volt rajta, hanem a szokásos masnis steam gift logo)
Aktiválás után azonban a másik példány sehol sincs, viszont a DLC fül alatt a linkelt hsz-ben lévő kép szerint van egy Shogun 2
Rejtvény feladva
-
Mardel
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Azért ez is ritka. 5 perccel azután, hogy kirakta a Clones regiftjét, törölték a felajánlást és kitiltották a felhasználót.
(#30487) albert8: Igaz de volt olyan is akinél vagy 4-5 regift volt mégsem tiltották még ki. Most online volt a moderator.

(#30488) BirkaZoli: Igen többek közt ezért is tilos a regift.
-
Spet
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Körül belül akkor már azokat is megbüntethették volna akik a Gotham City Impostors FB oldalán hozzájutható kártyákat is felajánlják.
-
ViharVadász
őstag
Úgy imádom a SteamGift-en azt, amikor valaki több ezer kópiát ajándékoz el, és a kisebb része csak azért jelentkezik, hogy ugyanitt elajándékozhassa
Ilyenkor munkába látnak néha szegény moderátorok is az tuti 
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
vegyél új gépet

szokásos minde törlés kivéve steamapps, meg steam.exe megvót? -
Az új need for speed most wanted is lehetne arkade akkor mert bejelentették hogy száguldás közbe lehet egy gombkombinációval kereket meg motort cserélni

Ez a sorozat egyre kókányabb. -
válasz
cskamacska
üzenetére
Ha megmondanám, meg kéne, hogy öljelek.

-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Megmondom, ha segítesz az Originnel

-
SenorGrande
senior tag
Én sem azoktól a helyektől féltem a kártyaadatokat, ahol vásárolok. Nem szabad elfelejteni, hogy feltörhetetlen rendszer NINCS!
És nem, nem fogom azt a kártyát netes vásárlásra használni, amire a fizetésem jön, és a tartalékomat tartom. Persze mindenki azt csinál, amit akar.(#30469) Иван:
Miért ne segítene? Nekem nincs rajta pénz, közvetlenül a vásárlás előtt átvezetek rá annyit, amennyi kell (+1€). Ha ki is kerülnek a kártyaadatok, nem tud vele vásárolni sehol, mert kong az ürességtől. (Most pl 12 huf van rajta
)"acchoz nem kötünk kártyát" - Ahol vásárolni szoktam, mindenhol hozzá van rendelve a webkártya.
-
Иван
őstag
válasz
BigBlue69
üzenetére
LQL
Van az a vicc, két férfi beszélget:
- Ellopták a bankkártyámat, a tolvaj minden nap használja.
- Nem tesz feljelentést? Hátha megkerül.
- Dehogyis! Még így is kevésbé fogy róla a pénz, mintha a feleségemnél lenne.Bocs, a lényege ez, de az eredeti viccesebben van megfogalmazva. Rossz viccmesélő vagyok.
-
Иван
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom ez a biztonság dolog miért fontos mindenkinek, ilyen szinten borzasztó sötétség van kicsiny országunkban.
Gondolod, hogy majd a VALVe jól lenyúlja majd a kártyádról a kis összespórold forintjaidat?

Kedvencem, amikor valaki nekem azt ecsetelte, hogy azért nem rendel amazon.co.uk-ről, mert meg kell adni a kártyája adatait, és majd biztos leemelik az összes pénzét.
Mondom akkor ne rendelj b+...
Ha valaki egy kétes kókusz szigetekre bejelentett, orosz lapról akarna rolexet/viagrát venni 3 dollárért, még megértem...
danih: a te megfogalmazásod valóban pontosabb
De akkor meg minek kell az emberek fejét azzal tömni, hogy az arcade nem "teljes játék". Könyörgöm, az arcade egy zsáner... Legzközelebbe a "teljes értékű játék" meg mér FPS lesz? 
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Igen, igen, most hogy böngésztem a bankom lehetőségeit, van ilyen webkártyás dolog náluk is, és ez a dolog valamelyest biztonságosabbnak tűnik... Még1x köszönöm mindenkinek.
-
csaba951
veterán
válasz
abteam2008
üzenetére
Mondom, hogy nyertem!

Nem lelkesedek annyira a vonatszimulátorért, hogy pénzt is adjak érte, de ha ingyen van akkor már hajlandó vagyok vele játszani. Persze ettől ez még lehet a világ legjobb vonatszimulátora. Ha jól tudom, akkor egyik változatát oktatási célokra is használják. -
SenorGrande
senior tag
Uram atyám. Ki a frászt érdekel, hogy az Xbox milyen névvel lát el egy kategóriát? Ha anno azt adják neki, hogy shit, akkor ezek sz*r játékok?! Ez az Xbox (Microsoft) bar*msága, hogy már egy régen létező stílus/műfaj nevével hozott létre egy saját kategóriát, amiben - ahogy nézem - minden van.
-
csaba951
veterán
válasz
Alien83
üzenetére
>Amúgy ott van hogy Arcade Action a menübe de senkit ne zavarjon....
Ne már! Az azért van ott mert megválaszthatod a játékmenet stílusát. Ha "normális" nehézséggel akarsz vele játszani, akkor válaszd a "Story Mode"-ot. Ha meg csak "hülyéskedni" akarsz vele, mert pl. csak 10 perc szabadidőd van játszani, arra ott van az "Arcade Action".
Train Simulator 2013 pletyka
All current TS2012 users will get a free upgrade to the TS2013 core technology. TS2012 users will not receive any of the routes included in the TS2013 pack. All current DLC which you have already purchased will be unaffected. If you own TS2012 and pre-order TS2013 you will get all the routes mentioned added to your collection (including the fabulous Sherman Hill, London to Brighton, Northeast Corridor and Isle of Wight) for the price of TS2013 making a huge saving over buying them individuallyEzzel csak felhúzott a cég! Semmi baj, ha nem akarnak nekem ingyen adni egy 2013-as verziót, de ez az adok is meg nem is, ez nagyon nem tetszik.
-
Alien83
senior tag
válasz
Ilsyde
üzenetére
"Az arcade játéktípusra vonatkozik, de az XBLA-n megjelent olcsóbb, kisebb méretű (azaz nem teljesértékű) játékokat is ugyanígy hívják az egyszerűség kedvéért."
Pontossan...ki mire értelmezi az Arcade szót, van akinek a Limbo és a hasonlók meg a kocsmai street fighter, nekem meg azok amik nem teljes értékűek, vagyis...Arcade játékok, mármint a Limbo szerű játékokhoz mérten 99.9%-ban csak digitálisan léteznek, rövidek, és max 15dollár/euro
-
danih
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
Mondatod helyesen:
"I Am Alive budget játék, de nem azért mert ez a mufaja (lévén survival horror) hanem
mert az XBLA-n jelent meg."
Vagy ami PSN-es az network játék? De nem azért mert van benne multi, hanem mert PSN-en jelent meg
( #30455 ) SityiSXT : (te) nem tévedsz. Persze, mint a mellékelt ábra mutatja, lehet vannak olyanok, akik még ha szimulátorral is játszanak, az nekik akkor is arcade, ha fent van az XBLA-n

-
Ilsyde
őstag
Azért szeretem ezt a fórumot mert jókat lehet rohogni

Az arcade játéktípusra vonatkozik, de az XBLA-n megjelent olcsóbb, kisebb méretu (azaz nem teljesértéku) játékokat is ugyanígy hívják az egyszeruség kedvéért.
I Am Alive arcade játék, de nem azért mert ez a mufaja (lévén survival horror) hanem mert az XBLA-n jelent meg.
-
törölt tag
Ez ma már nagyon érdekes mert inkább a szokásos igénytelen konzol átiratokra szokták írni, hogy arcade mint, hogy a játék besorolására. Nem azért mert annak készült hanem mert az lett és nem több.
-
-
Иван
őstag
Ha nincs rajta az a biztonsági kód, akkor bukta, mert azt meg KELL adni a steames vásárlásnál. Nem tudod kikerülni. Az enyém nem tudom mikori volt, de még nem volt rajta.
SenorGrande: igen, a webkártya jó megoldás, asszem az én visa electronomhoz is ajánlották, de ha alapból elfogadják, felesleges.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, de ha kártyát csináltatsz én ajánlom, hogy kérj mellé egy webkártyát is. Ennek külön számlaszáma van, a sajátodról ingyen vezethetsz át rá pénzt webbankon keresztül, és annyit szokás rajta tartani, amennyi az esedékes vásárlás lesz kb. Ezáltal még ha valahol ki is szivárognának az adatok, gyakorlatilag nincs veszélyben pénzed.
"Normális banknál" (ilyen a világon nincs!
) vagy ingyenes, vagy minimális összegbe kerül a fenntartása.
________________________________________________________________Nem ártana tisztázni kinek mit jelent az arcade, mert nagy kerek szemekkel olvasgatok itt. . .

(#30445) danih:
Akkor nem vagyok egyedül, aki néz, mint hal a szatyorban.
-
Alien83
senior tag
Még jó hogy kicsit értek hozzá.
Nyugodtan könyvelheted el hogy ez arcade...olyannyira arcade, hogy arcade szekcióban árusítják, legelőször XBLA vagy éppen PSN-en.
Most meg Steam...ami kizárólag letölthető formában van, vagy 2gb illetve inkább annál kisebb vagy pedig árulkodó jelnek a 15 dollár/euro ár...azt jelenti hogy arcade.De kérdezősködhetsz Ubiéknál.
Az I am Alive kezdetben egy teljes értékű játék akart lenni, de közben változott a projekt és Arcade lett belőle.
Az hogy nem 2d-s grafika, az nem azt jelenti hogy nem arcade.
Ha nem arcade lenne, akkor teljes értékű játék lenne, és kb 3-4x ennyibe kerülne.
Fogadd el, mert kb ennyi köze van az arcade témához...
Mint az Alan Wake <-> Alan Wake American Nightmare.
A sima Alan Wake teljes értékű játék, az AN egy arcade játék. -
kervantas
aktív tag
-
maross
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha van netes vasarlasra alkalmas bankkartyad, akkor annak az adatai is jok. De erdemes megvarni valami akciot, steamen gyorsan jon az 50%, meg a 75 is eleg gyorsan mostanaban. Paypal-t is elfogad, vagy legvegso esetben megkersz valakit, atutalod neki a penzt, es megveszi neked.
-
törölt tag
Sziasztok! Nem nagyon használtam eddig a Steam-et, csak az AvP volt meg, meg most a Transformers Fall of Cybertron. Ez utóbbihoz jönnek nemsokára jó kis DLC-k, és ugye azt meg kell vásárolni... Szóval hogyan működik ez a Steam-es vásárlás? Addig eljutottam, hogy DLC vásárlása, aztán kosárba tesz, és ott kér adatokat. Na már most, itt hogyan kell pénzt utalni? Nekem csak folyószámlám van egy magyar pénzintézetnél, ez ugye nem jó? Akkor mit kell csinálni, mi ez a PayPal és társai?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Youri
veterán
Nemrég valaki írta hogy a STEAM szarakodik neki, vagy szarul indul vagy nem indul el, ki volt az a tag?
Valamint ha magára ismer az illető, akkor ezt kérdezném tőle:
- Kérdésem lenne, neked fent van a Sleeping Dogs vagy az új Transformers játék telepítve a gépedre?Itt nem is volt szó Steam-ről, csak, hogy fel van-e telepítve

-
Debilon
addikt
ma betalált ez a Cheeezzburger nick engem is, mondjuk mindjárt block lett és meg sem néztem az üzenetét

-
Amantius
senior tag
Visszalopták a játékot.
Gondolták tolvajtól lopni nem bűn. -
-
danih
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Te szerintem a Steames Max Payne 2-re gondolsz - ott csinálták ezt meg, és ott is megmaradt az nfo

(#30427) ( V ): félreértetted, itt arról van szó, hogy a hivatalos kiadók, amikor megjelentetnek egy játékot valamelyik rendszerben, az eredeti másolásvédelem leszedését úgy oldják meg, hogy simán leszedik a netes crack-et és azt teszik bele a disztributívba

-
Gondolom a szopkásos jóság mint amit már az Ea is csinált párszor, kiadták javitásként a netről lehalászott cracket. Sikerült még az nfo file-t is bennehagyni, jó kis botrány volt ebből.
De ezt eljátszotta már az Ubisoft is az R6: Vegas 2 -vel.
Hirtelen az ubisoftos-t cikk róla, az Ea az valamelyik need for speednél alkotta ugyanezt : [link] -
danih
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Viszont ez retail, nem steames sem origines.
-
( V )
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére

(már ha vki a retail-re vágyik
) -
int
tag
Crysis játékok megérik a pénzüket? Mármint játékidő szempontjából... Most vannak leárazva steamen.
-
jozsi252
veterán
Szerintetek amikor kijön az f1 2012 demo-ja, az elérhető lesz a steamen? Vagy majd csak a végleges játék? Mondjuk az fura hogy még mindig nemlehet előrendelni Steamen.
-
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
Szerintem ezt a verziót adják el. Ezen nincs semmilyen korlátozás. Ha tetszik a játék, és van rá ennyi pénzed, akkor vedd meg nyugodtan! Messze ez a legalacsonyabb ár amit láttam a korlátozás mentes verzióból.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyenkor munkába látnak néha szegény moderátorok is az tuti

es igen a legutolso resz szornyu volt

eami