Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszönöm válaszod! Mivel soha nem csináltam ilyet (újratelepítés) és valószínű vak vagyok, ráadásul az biztos hogy angolom gyenge, kérlek segíts.
Újra akarom telepíteni rendszerem, mert megbolondult egy win7 saját maga által kreált bizt. mentés visszaállítása után, tehát maradok a jól bevált ghost-nál. Csak hogy a ghost mentésem 2011.02 havi, azóta meg történt egy, s más (pl. Steam, Origin, GameStopApp, MS Marketplace, stb. stb telepítés)
Szóval jelenleg ilyen játékaim vannak a steamen telepítve (vásárolva sokkal több):
Mondjuk a DukeNukem dobozos, nem itt vettem.
Milyen játékot lehet / kell "revokolni"?
Persze ezek mellett még van Origin, alatta pl. Crysis2 is, azt biztosan. Na de hogyan?Kérlek segíts, mert az újratelepítés SOS.
-
DeFranco
nagyúr
-
VásRló
tag
Sziasztok !
Fontos lenne.
Van olyan, aki tudja, melyik játék játékosai fizetnének azért, ha adok nekik valamit, ami a játékukban fontos (pl. arany, fa, űrhajú, akármi) ?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Igen, nagyon érdekelt, kicsit irigyeltem a dasht az xboxosoktól.
Látványra nekem csillagos ötös, amit a Valve összehozott, kezelésre erős négyes ha első próbálkozásként értékelem, hiányoltam pár funkciót.
A gépelést külön megdicsérem, mert szokható és ha megszokod elég haladós (persze senki ne várjon még csak okostelefonos tempót sem, szükségmegoldásnak viszont ötös)
Végre van a játékoknál lapozható full screen képernyőmentés.
Az egész rendszer látványos, intuitív, nagyon tetszetős, és minden infó ami kell, frankón a helyén van. Jár a plecsni:

-
peter9228
aktív tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Vártam is. Egyébként rendesen működik, csak a big picture módban fagy le. De ráguglizva is találtam pár fórumot, ahol ugyan erről panaszkodnak. Remélem kijavítják a végleges változatban.
Szerk.: "Crashes on Windows 8 for users with AMD graphics cards,Valve only used nVidia cards when testing BPM, so they are aware of the issue. Driver version 8.97.10.6 reported to be working for AMD cards though"
[link] -
DeFranco
nagyúr
-
Rent
senior tag
Hali!
Valaki guru aki már hasonló problémába ütközött, segíthetne!
Crysis 2 -ről lenne szó.
A problémám az, hogy teljes képernyőn fix 24 fps-t produkál a game, ablakosban pedig 54-60fps.
Beállítások 1920x1080 DX11 ultra.Egy megoldást találtam már de az nvidia kártyákhoz volt. Az én vga-m ati hd7950 3gb, 42" led LG tv-n.
Vki tudna segíteni? Köszi a válaszokat előre is!
-
DeFranco
nagyúr
Ezt a kommentet mar big picture alol irom kontrollerrel.
Gyerekek ez marha jo probaljatok ki! -
csaba951
veterán
válasz
abteam2008
üzenetére
Nincs tökéletes Steam-en aktiválható játékok listája! Ha nem tudod, vagy csak lusta vagy megkeresni, akkor írd be ide, hogy melyik játékra vagy kíváncsi!
-
Mardel
őstag
válasz
LaleeeSan
üzenetére
Valami olyasmit olvastam, hogy ennek a számnak lejárt a licence szerződése, emiatt nemtudják kiadni Steamen a játékot.
Mondjuk azt se értem, hogy gameflyon meg meg lehet venni (nem steames) licence ide vagy oda.Tehát tulajdonképpen semmi akadálya nem lenne hogy felkerüljön steam-re csak ugye a jogok meg stb. Persze youtubre feltöltheti boldog boldogtalan, mondjuk az sem zavarna ha törölnéka játékból azt az egy számot és nem lenne zene azon az 1 pályán. De ez túl egyszerű lenne...
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. nyomtam mozzilám van csinálnom kelelt egy előzmény törlést (crtl shift del) ürlapok és keresőmezők törlése funkciot nem pipáltam be. most probálok bejelentkezni a steamen böngészöből elküldi emailomra a kódot beirom és csak pörög az a fehér szarság. mit lehet tenni? nagyon fel tud huzni ez a steam h nem tudok belépni akkor amikor kell..
-
m4rk_
aktív tag
Rengeteg játék 10 dollár alatt! Van pár Steam-es közöttük! [link]

-
SenorGrande
senior tag
Ezen Steam DRM lista alapján levadászod a revoke tool-okat, és lefuttatod őket (rendszergazdaként).
-
VGYke
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
újratelepítés előtt mindig revok-olni szoktam mindent, amit kell
Hogyan kell revokolni? És mi az amit újratelepítés előtt kell? -
Agyzuzo
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Fú te... Nekem ez fel se tűnt, annyira automatikusan mozgatom együtt a két analóg kart hogy mindig arra megyek és azt látom, amit akarok.
Én pont az első rész miatt vettem anno kontrollert, először bill-egérrel kezdtem nyomni, de azóta TPS-t csakis kontrollerrel. FPS-t meg csakis egér-bill kombóval.szerk: ja és az újabb Telltale játékok (Jurassic Park, The Walking Dead) is kontrollerrel jobbak, teljesen olyan, mintha mozizna az ember.
-
csaba951
veterán
Már megint felkapta a sajtó ezt a butaságot!
EA sought to buy Valve for $1 billion - Report -
csaba951
veterán
Sam & Max are 25! Celebrated Crime-Fighting Duo Hit Landmark Anniversary
Most ünnepli a 25. születésnapját a Sam & Max sorozat. Így ezen a hétvégén nagy kedvezménnyel lehet megvásárolni a sorozat újabb darabjait a Steam-en. Más platformokra (konzol, mobil) is lesz ilyen akció, akit érdekel keresse fel az oldalt a részletekért! -
-
Mardel
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Hm nemtudom mi élvezet van, abban hogy a kamerát mindig állítgatnod kell mert nem követi a mozgásod (kivétel talán lovon). PL hátad mutatja elindulsz balra és oldalra néz a kamera, nem arra amerre a karakter. Szerintem sokkal szenvedősebb kontrollerrel az AC-mint egérrel, ott legalább egérrel ahova mutatok a kamera követi és mehetek W-vel előre.
Egyedül aminél bejött eddig a kontroller az a Driver SF volt, arcade autós játékhoz jó, de szimulátorokhoz meg ott a kormány+pedál.
-
danih
veterán
Ez jutott eszembe

-
mrhitoshi
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére

A konzolok kerülnek előtérbe, és ez meglátszik a játékokon. Szinte az összes TPS-ről el lehet mondani, hogy ugyan olyan jól lehet irányítani Joy-al, mint egérrel, ha nem jobb.
Egy BF3-at viszont tilos azzal játszani, ez egyértelmű, de többségében elegendő egy joy is.
A komformitást viszont csak úgy lehet elérni maximálisan, ha nem csak a játékot irányítod joy-al, hanem mindent. Úgy hogy én örülök, hogy végre valaki kínál egy ilyen lehetőséget PC-re is most már, jó nagy piactérrel.
Hétvégén ki is próbálom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crytek
üzenetére
Pedig azon jobb. Biztos lehet egérrel is irányítani, az első részt azzal is játszottam 90%-ban, de gamepaddal szerintem egyértelműen jobb. Kényelmesebb, jobban kézreáll, és hátra lehet dőlni, élvezni a történetet, a mozgást, a várost, elpihenve, nem a gép előtt előretett kézzel görnyedve.
AC-re teljesen jó a gamepad, sőt, annak az iskolapéldája, hogy mire is jó igazán.
-
Mardel
őstag
Szerintem AC1 még kontrollerrel is irányíthatatlan. Kamerakövetést nem véltem felfedezni benne így a másik analóg karral kell bűvészkedni vele, közben meg ugrani, futni, stb...
Bill+egér kombó után probáltam ki kontrollerrel, de bill+egér jobb volt. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Joci93
üzenetére
Jónak ígérkezik. Ezt már nevezem! Mondjuk hozzáteszem, hogy FPS-hez nem előny, de mint mondjuk az AC vagy az L.A. Noire, irányíthatatlan egérrel. Múltkor ki is cuccoltam a PC-vel a TV elé, de kényelmetlen volt mindig váltogatni az egér és a joy között.
Itt van róla két cikk, vagy is inkább olyan hír féle. IGN Gamespot -
Joci93
senior tag
[Ehhez] mit szóltok?

-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát ez nagyon fura! Soha nem találkoztam még senkivel, aki félreolvasta volna. Most meg hirtelen ennyien...
-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Tenyleg betegek vagytok
. -
danih
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Kinek mi, amúgy én is, whatever...
-80%-ba jó lesz, esetleg bundliban. -
csaba951
veterán
Mensa Academy; -50%; 9,99 EUR
Kb. 6 hete jelent meg, ez az első komolyabb leárazása. -
maross
nagyúr
Steamgiftsen 100 db indiegala 8 sorsolason.
-
Hunork
veterán
Hát lehet, hogy hülye vagyok, de nem nagyon találtam. Elfelejtett email cím, meg jelszót igen.
A Steam Guard amúgy bekapcsolva, jó hírben állok, semmi probléma, csak biztonsági okokból szeretném megváltoztatni. Az új címre jött, hogy sikeres volt, hitelesítsem, megtörtént. Bejelentkezés, és belépés után azonban a régi szerepel. Nem értem...
(arra is gondoltam, hogy a változtatás idejére a Steam Guard-ot nenm kell kikapcsolni???)
öööö...és ez a Steam fő topik, nem? -
Hunork
veterán
Üdv srácok!
Az Origin kálváriámnak köszönhetően (EA Origin ), úgy gondoltam, hogy megváltoztatom a Steam-en is az email címemet. Ez meg is történt, az új címre jött is levél, hogy hitelesítsem, ez is megtörtént.
Ennek ellenére még mindig a régi email cím szerepel a fiókom beállításaiban, sőt, a böngésző általi belépés esetén szükséges kódot is a régi címre küldték.
Most akkor mi a retek van?
Az új fiókon ott van a sikeres változtatás, de a régire küldenek nekem levelet?
A bejelentkezéskor sem csinál semmit, automatikusan belépek, és a hitelesített cím még mindig a régi.
Mit kell tennem?
(az egész műveletet szombaton intéztem, tehát lassan 2 napja!)
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Lucas Kane
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem elindult minden probléma nélkül, viszont vagy nincs motorhang, vagy elektromos autót kaptam, csak madárcsicsergést hallok vezetés közben, az meg elég fura.
(Menüben be van állítva a motorhang.) -
ViharVadász
őstag
Napi Steam akció: Terraria 3,39€ -66%
Aki nem játszott vele, annak bátran ajánlom!

-
Executioner
tag
válasz
Mardel
üzenetére
Akkor megpróbálom lerendezni a supportal.
Egyébként ő az a felhasználó. Nem ajánlott fel még semmit és nem is nyert semmit, csak tőlem...
Köszönöm a segítséget!

-
Mardel
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
A felfüggesztés általában végleges, fake giveaway, regift, stb. miatt tiltják ki őket.
Írj a supportnak, hogy elküldted neki mikor még nem volt kitiltva, próbálják meg hozzáadni az értékét a fiókodhoz, mert akinek elküldted már nemtudja visszaigazolni.(#30527) BigBlue69: Meg kell nézni a kitiltott felhasználó steamgiftses profilját, ha van olyan játék amit nyert és azt felajánlotta újra , vagy vannak törölt felajánlásai, akkor nem beszólásért lett tiltva...
-
Executioner
tag
válasz
Mardel
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Sajnos már elküldtem neki 3 napja, akkor még nem volt felfüggesztve

A felfüggesztés az végleges? A rendszer meddig várja hogy visszajelezzen?
Ha nem jelez vissza hogy megkapta akkor az olyan mintha én nem küldtem volna el?BigBlue69
Ha csak nem vagy Svédországban akkor nem valószínű hogy te vagy
-
BigBlue69
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
De előtte várj.. Mert lehet én vagyok..

-
Mardel
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Nem, mert nem tud belépni.
Írj a supportnak hogy kérsz egy újrasorsolást, ha még nem küldted el neki. -
Executioner
tag
Üdv.,
Ha Steamgifts-en nyert tőlem valaki akit felfüggesztettek (Suspended), akkor az még visszatud jelezni hogy megkapta a nyereményét?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Kérdés: Anno valami probléma volt a Valve és EA között, nem is lehetett megvenni pl. a Crysis 2-t. Dobozosan megvettem, csak a játék kedvéért feltelepült az Origin.
Most meg azt látom hogy a steamen, qrva olcsón itt is meg lehet venni a Crysis2..., tehát kibékültek.
Szerintetek mi lenne ha kigyilkolnám az Origin-t (uninstall) és az eredeti dobozos Crysis2 kódját megetetném a steam-el? Működne itt? -
Alien83
senior tag
Köszönöm hülye nem vagyok, a warez téma tudom hogy tilos, de itt nem maga a játék akart lenni a lényeg, hogy még 1x megemlítsem.
Hanem hogy erről a vírusról azt olvastam hogy belepiszkál egy idő után a registry-be, és hogy a steam-et elcseszheti, és nem tudja a gazdája elindítani.
Szóval nem warez játékról kérdezgettem hogy hogy indul el, csak akartam jelezni hogy akinek netán valami gondja van előfordulhat hogy ott lesz a probléma....Ennyi. De köszönöm a figyelmeztetést.
privátba nem tudtam írni mert nem emlékeztem ki mondta régebben hogy szar a steam neki.
Ha waerzról akartam volna írkálni konkrétan akkor az elmúlt kb fél év alatt sokszor megtehettem volna. -
jozsi252
veterán
Na az jólesz akkor nagyon. Igen azt tudom hogy elöbbre jött egy picivel. Kíváncsian várom már nagyon. Demo-ba gondolom kizárt hogy lesz egy kis korlátolt multi rész mi? Csak hogy látni lehessen hogy müxik a steam-es multi rész. Jó hát mondjuk bizonyított már..
Lényeg hogy nincs GFWL
-
csaba951
veterán
válasz
warcat
üzenetére
Crysis és Crysis Warhead esetén azóta felemelték "50 machine limit"-re. Ez jó.
A Crysis Warhead-hez itt találsz revoke tool-t.
A Crysis 2-en "5 machine limit"-van. A játék mappájában lévő activation.exe-vel meg tudod nézni, hogy éppen hol tartasz. Ugyanitt revoke-olni is tudsz.
-
Иван
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem, nekem egy kártyám van.
De nem fenyeget az a veszély, hogy sokat nyúljanak le róla

"Persze, csak a webkártya éves díja jelentősen kevesebb, mint egy - ha jól értem - másik bankkártyának."
Attól függ. Ma már használható kártyát is lehet olcsón kapni pl maestrót már évi pár száz ft-os fenntartásért (és ha igaz amit írtatok, jó netre), és még fizikai kártyád is lesz.
-
warcat
veterán
Szemezek a Crysisekkel,van ezeken valami cseszegetős/bejelentkezgetős DRM a Steamen kívül?
Az 1-nél látom van Securom 5x aktiválással,gondolom azért normális használat,megfelelő uninstall mellett várhatóan nem lesz baja.A kettőről leszedték vajon amikor felkerült újra a Steam-re? -
-
csaba951
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
Azért mert, mind a két oldal orosz kulcsokat (is) árul. Természetesen haszonnal. Legfeljebb a hasonló oldalakhoz képest tűnik olcsóbbnak, de persze ők is haszonnal dolgoznak. Akiknek ilyen kell az simán talál olcsóbb boltot. A többi vásárlónak meg nem ajánlom ezeknek az oldalaknak a használatát.
Sok buktatójuk van ezeknek az oldalaknak. Nem kapja meg a kulcsot az ember, a kapott kulcs már ki van osztva, a bankkártyánk adataival visszaélnek. Persze aki vállalja a kockázatokat az csinálja, de az átlag vásárló jobb ha ezektől távol marad. Ezeket a boltokat nem nekik találták ki.
cdkeyshere.com review
Hm. Ennek egész jó híre van.cdkeysdirect.com review
Na, ezzel már kicsit több probléma van. De még mindig nagyon jónak számít ebben a műfajban. -
Mardel
őstag
Cdkeyshere.com-on és a cdkeysdirect.com-on miért olcsóbb egy-két játék, saletől eltekintve mint a többi oldalon?
Gondolom orosz kulcsokat árulnak de dollárért, nyomott árakkal? Vásárolt már valaki tőlük, mennyire megbízható?
-
Niczo
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Megnéztem a fiók részleteinél és ott így szerepel:
Holiday Sale 2011 Gift: Total War: Shogun 2
Az eredete ennél fogva egyértelmű, attól tartok 2 példányt egybe nem ajándékoztak a karácsonyi akcióban. Ez bizony bug volt. -
Lewzke
őstag
Igen, de nem mindenki jártas ebben, megtévesztő ez így. Az ember elcseréli ennek megfelelően és akkor így jár, itt senki sem hibázatható a Valve és a Shogun kiadóján kívül, főleg nem a felajánló, ő egyszerűen nem tudta, hogy nincs ilyen, ahogy én sem. Ennyivel is többet tudunk.
-
Youri
veterán
A Shogun 2 valamiért egy sort hozzáad a DLC-khez is, ugyanazon a néven, ezért lehet, hogy 2 elemet tartalmaz a gift.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- OLED TV topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Menüben be van állítva a motorhang.)

eami