Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rk_
aktív tag
Feltörték a Steam accountomat...
Én hülye el akartam passzolni jó áron, a csávó megkérdezte beléphet-e előtte megnézni. Mondom jól van, úgyis van Steam Guard. Adtam neki egy kódot ami jött emailben. Rá 2 percre, megváltoztatta. Steam Supportnak azonnal írtam CD kulcsokkal, személyivel, hogy gyorsan meglegyen minden.
Már csak azért imádkozom, hogy a csávó ne bannolja le addig, ugyanis ilyenkor a Steamet nem érdekli ki csinálta nem szedik le a bant.
Legalább megkaptam a leckét. Soha nem fogok Steam accountal kereskedni...

-
-
Mustármag
őstag
Most jut eszembe, nem úgy volt hogy a nexuiz csak PS3-ra fog megjelenni?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A Shattered Horizon-ra felmentem találtam 14 szervert és minden csak bot volt.Ekkora bukás a játék? -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, nem tudom, hová írjak, a support-t leszámítva, de ti itt hátha hamarabb tudtok segíteni.
A játék Mafia 2, a sima, dobozos verzió, de Steam-es.
Minden szép és jó.De a 8. fejezet első pályájánál mindig kifagy a program a szokásos üzenettel, ami ilyenkor jön. ( a mafia2.exe működése váratlanul leállt…) És appcrash természetesen.
A játékot magyarítottam, a fiam játszik vele.
Leszedtem a magyarítást, hátha az okoz gubancot. De nem, angolul is kifagy.
Kompatibilitási módok kipróbálva.A gép:
i3 2100 / 2x4Gbyte RAM
GTX550Ti
Win 7 Pro 64 bitÉn egy hsz-t találtam steam fórumban, de nem tudok vele mit kezdeni:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1425458Van esetleg valamilyen ötlet, tanács???
-
( V )
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
pedig majdnem bejött, te meg itt lelövöd a poént!

-
Rusher
őstag
F1 2012 Demo elérhető.
-
( V )
veterán
válasz
abteam2008
üzenetére
inkább várjatok ki egy akciót, utoljára kb 3,24€ - volt!

-
maross
nagyúr
válasz
abteam2008
üzenetére
Ar? Ha mindegy lenne, megvenne az ember magaban

-
-
abteam2008
tag
Torchlight II 4-packhoz (tartalmazza az első részt is) keresek 3 vállalkozó szellemű gamert!

-
csaba951
veterán
Amikor megvetted, akkor tényleg így volt. Most viszont már más a helyzet.
Sleeping Dogs RUNézelődés után ne felejtsetek el visszaváltani a magyar oldalra!
-
( V )
veterán
-
csaba951
veterán
Ez azért gond, mert a Sleeping Gift-eknél nem jeleníti meg a (RU) tagot a Steam. Tehát mondjuk cserélsz egy értékes játékot a Steam Trade-en egy Sleeping Dogs-ra, akkor semmi gyanúsat nem fogsz látni. Viszont amikor aktiválod a Libray-dba, akkor már RU-ként fogja betenni! A RU változatban viszont nem tudsz majd pl. angol nyelvet beállítani!
Ez enyhén szólva aljas húzás volt a Steam részéről! Gyakorlatilag jelenleg egyáltalán nem érdemes Sleeping Dogs-ot gift-ben elfogadni, mert könnyen lehet, hogy csak az orosz nyelvet tartalmazza. Persze az is lehet, hogy többnyelvű változat, csak sajnos ez az aktiválás előtt nem derül ki.
-
csaba951
veterán
Hoppá! A Sleeping Dogs orosz változatában csak az orosz nyelv van benne, az angol nem! Ez jelentős visszalépés a korábbi állapothoz képest.
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nagyon jó! A 10-ből 5 címre szavaztam.
Melyeket gondolod fura szerzeteknek?
-
törölt tag
válasz
DeFranco
üzenetére
A link alapján, amit küldtél, okés a dolog, a bankkártyámon szerepel a 16 jegyű kód, és hátul akkor ott a CVC ellenőrző kód. Viszont hiába, mert ezt nem lehet a steamen akkor használni
Marad újra bemenni, és kérelmezni Mastercardot, vagy Visat.Amúgy azért új nekem ez a dolog, mert eddig csak sima folyószámlán volt, új vagyok ebben netes fizetési dolgokban. Emiatt is mentem be a bankba, hogy elkezdjem.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Esetleg az lehet még, hogy ehhez a virtuális számládhoz kapod majd a virtuális kártyádat. Viszont akkor lesznek szívesek elárulni a virtuális bankkártyaszámodat, lejáratot és a ccv kódot is!
Létezik olyan konstrukció is, hogy az adott konkrét vásárláshoz gyárt mindig a bank egy virtuális kártyaszámot. Tehát minden vásárláskor más-más számod lesz. Na, az ilyet sem ajánlom, mert pár ilyen vásárlás után tutira fennakadsz majd az ellenőrző rendszereken a túlságosan gyakori kártyacsere miatt (Steam-en biztosan!). Aztán mehetsz igazolni magad, persze (általában) angol nyelvű ügyintézéssel.
Szóval olyan virtuális bankkártyára van szükséged ami Visa, MasterCard vagy American Express és állandó kártyaszámot ad.
-
djculture
félisten
maestroból mai napig adnak ki SecureCode nélkülit.. Nekem is az van idén cserélték

-
Agyzuzo
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Black Mesa az első helyen.

-
SenorGrande
senior tag
Az első kiválasztott címek Greenlight-on!
Szerk:
Vannak fura szerzetek közte. -
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Én azt javaslom, hogy tedd ezeket a dolgokat tisztába, mert ez így nagyon kavaros. A legjobb az lenne, ha bemennél a bankba a papírjaiddal, és elmagyaráztatnád mi micsoda, mert így nem fog menni.
"Kiterítve" így kell kinézni:
1: rendes bankszámla
- bankszámlaszám: 117-tel kezdődik, 2X8 vagy még inkább 3X8 jegyű
- IBAN szám: nemzetközi bankszámlaszám, annak egy jó részét vagy egészét tartalmazza (ezt nem tudom pontosan)
- bankkártya: rajta 4X4 szám XX/XX formátumban a lejárat és a hátulján egy CVC ellenőrző kód2: netes bankszámla
- bankszámlaszám: 117-tel kezdődik, 2X8 vagy még inkább 3X8 jegyű
- IBAN szám: nemzetközi bankszámlaszám, annak egy jó részét vagy egészét tartalmazza (ezt nem tudom pontosan)
- bankkártya, vagy még inkább egy annak adatait tartalmazó papír: rajta 4X4 szám XX/XX formátumban a lejárat és a hátulján egy CVC ellenőrző kódEbből mi van meg???
Plusz ajánlom a figyelmedbe ezt, főleg az alját, szó van benne a maestroval történő netes vásárlásról:[link]
És még egyszer: milyen számlacsomagod és milyen elkülönített/netes/kutyafütty számlád kártyád van?
személyes megjegyzés:
A banki dolgokat nem lehet ennyire félvállról kezelni. Ha ennyire nem érted, nem tudod, nem vagy vele tisztában, nem kérdezted meg, vagy nem figyeltél, amikor elmagyarázták, akkor sajnálom, de nem vagy érett arra, hogy önálló bankszámlád, bankkártyád legyen. Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül, pár millió ember van így még az országban, de tanuld meg, hogy ezt így nem lehet. Az összes pénzed rábízod valakire, és amikor megmondja, miként és hogyan férsz hozzá, nem is figyelsz, nem is nézel utána. Ne vedd ezt személyeskedésnek, "baráti" jótanács, de legyél ennél sokkal körültekintőbb, mert különben nagy árat fizetsz mire megtanulod. Rengeteg pénzt. -
Youri
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
A paypal-ra lehet utalni, meg paypalról lehet az összekapcsolt bankfiókunk számlájára visszautalni kártyatípustól föggetlenül, csak legyen netbankunk ahol tudunk utalni.
Hát ezt mondom
Ha rendelkezünk Visa vagy Mastercard esetleg American Express kártyával akkor hozzá tudjuk adni a kártyánkát a paypal fiókunkhoz és mikor paypal-al várásolunk akkor a paypal egyből leemeli a kívánt összeget a számlánkról.
De ez ugyanolyan mintha simán a visa vagy mastercard kártyánkkal vásároltunk volna online.
Nyilvánvaló, de mivel Maestroról volt szó, ezért ez most nem merült fel -
Mardel
őstag
Részben.
A paypal-ra lehet utalni, meg paypalról lehet az összekapcsolt bankfiókunk számlájára visszautalni kártyatípustól függetlenül, csak legyen netbankunk ahol tudunk utalni.
Ha rendelkezünk Visa vagy Mastercard esetleg American Express kártyával akkor hozzá tudjuk adni a kártyánkát a paypal fiókunkhoz és mikor paypal-al várásolunk akkor a paypal egyből leemeli a kívánt összeget a számlánkról.
De ez ugyanolyan mintha simán a visa vagy mastercard kártyánkkal vásároltunk volna online.
Talán annyival másabb, hogy a paypal többet von le általában a Ft <-> Euro konverzió és stb. költségekre mintha csak a kártyáddal vásároltál volna. -
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Nem, PayPal nem fogadja el a Maestro kártyákat!
Menj szépen vissza a bankba, és mond el, hogy neked egy virtuális bankkártyára van szükséges. A Visa, MasterCard és American Express ajánlatokat figyeld, a többivel csak a gond van. A három közül válaszd azt, ami használati szokásaidnak megfelelően a legolcsóbb. És persze legyen hozzá ccv kód.
Amit most kaptál az ég világon nem jó semmire a netes vásárlással kapcsolatban.
DeFranco
Ezzel az Amex Gold-dal könnyeket csaltál a szemembe! -
törölt tag
Nem egyszerű ez... Na még egy kérdés, ha nem baj:
Akkor OTP-s bankszámláról Maestro kártyával tudok utalni PayPalon keresztül? Regisztrálás után persze... Ha nincs más mód... -
Youri
veterán
válasz
üzenetére
Ilyet találtam csak:
10 jegyű azonosító: az OTPdirekt szerződés vezérszámlájához tartozó bankkártyájának utolsó 10 számjegye.Mardel: igen, ezt mondtam én is, de ez nem a Maestro miatt van így
Hmm... szóval mindenki az unicreditesre utal, azt hittem, hogy azért lett unicredites, mert én is az vagyok. Belegondolva jó nagy ostobaság volt részemről 
-
törölt tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Ezt hol látod? Ha belépsz, a fiókodban?
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Kártyát nem adtak hozzá, majd kiküldik az újat a folyószámlához, de ehhez külön nem jár kártya... Csak egy virtuális számlaszám, meg egy 10 jegyű bankártyaszám, de azt nem tudom, a kapni kívánt kártyához tartozik majd, vagy ehhez a virtuális számlához...
-
Youri
veterán
-
törölt tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Most hogy mondod... A bankártyaszám egy 10 jegyű szám? Mert akkor igen, kevertem, de akkor így se lesz jó...
Egyébként a Paypalos módszerhez is kell VISA, meg Mastercard? Sima Maestro nem jó oda se?
-
SenorGrande
senior tag
Szándékosan kerültem AZT a szót. Tudom ,hogy lassan egy évtizede nem lényeg. Bár én nem vagyok szakértő. . .

(#30615) DeFranco:
Leülhetek, egyes.
Eddig abban a hitben voltam, hogy azok bankkártyák, az am. ex. meg hitel. Demosmá'. . .
Most vettem az itteni bolhapiac webshopjában nem dombornyomott hullám(!)palával vadi új NDK turmixgépet, a levehető ajtósat!

(#30620) redcapsinger:
"csináltattam egy virtuális számlát is"
Most ez csak számla, vagy van hozzá kártya (vagy adat) is?(#30627) redcapsinger:
"10 jegyű bankártyaszám"
Azt nem tudom, mi lehet. De elég zavarosan hangzik. -
abteam2008
tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére

-
Mardel
őstag
válasz
üzenetére
Pedig egyszerű, ha kártyád mastercard vagy visa típusú (ha nem ilyen "papíron kapott kártya" akkor rajta van a kártyán valamelyiknek a jele) akkor tudsz vele vásárolni, ha nem akkor IJ. Vagy nyitsz paypalt és utalsz rá pénzt ami 1-3 napon belül megérkezik és paypal-al fizetsz.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Rend szerint csak szlengesen, rövidítve írják ilyenkor credit cardnak. Ugyan úgy elfogadja a credit és a debit cardokat is. A vrituális számlád mellé kaptál egy virtuális kártyát is, ugye? (Ez egy számsor, egy külön lapon, háromszor nyolc plusz egyszer négy plusz egyszer három számjeggyel)
@SenorGrande: ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a tégla nem ház... létezik mastercard/visa debit és credit kártya is, bármelyik jó, akár domború, akár nem.
@danih: netes vásárlásra csak a hullámpalára dombornyomott amex gold premium VIP világjegy jó. Minden mással csak tankolni tudsz. Abban a városban ahol kiváltottad.
#30614: maestro? Az nem valami jó hír. Régen nem voltak alkalmasak netes vásárlásra, bár ma már állítólag igen, bár én még nem láttam ilyet. Biztos, hogy maestro az a bankkártya, ami a netes (virtuális) számládhoz van rendelve? A kártyaszámon és a lejáraton kívül van hozzá három jegyű ellenőrzőkód?
szerk: (jó infó lenne, a pontosan megneveznéd milyen számlacsomagban vagy, és milyen ez a virtuális számla. Nekem mastercard virtuális kártyát adtak hozzá, ami egy számsor volt egy áttetsző papíron. Fehér lapra kellett tenni, úgy volt olvasható.
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Sima OTP-s bankkártyám van, és csináltattam egy virtuális számlát is, amiről fizetnék. A kártyára Maestro van írva, és nem "dombornyomásos"
Szóval akkor hogy tudok ezzel fizetni? Kicsit kezd már frusztrálni, hogy sehogy sem megy... -
danih
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jaj ne, csak ebbe ne folyjunk bele, meg a dombornyomott vs nem dombornyomott agymenésbe, ne írogassunk butuskaságot

-
törölt tag
Sziasztok! Ismét steam-en való vásárláshoz kérnék segítséget. Csináltattam a bankommal (OTP) virtuális számlát, amire pakoltam összeget. Viszont mennék a Steamnél a kosár után a vásárlásra, és ott akkor hogyan tudok vásárolni? Mert ott csak hitelkártyákat enged (Mastercard, Visa, American Express), bankkártyákat nem. Csak valamilyen hitelkártyával lehet akkor? Próbáltam a Click&Pay módszert is, regisztráltam, de ott is kér hitelkártya számot...
Ja, és hogy euróban van a vásárolandó összeg, az gondot okoz-e? Köszi a válaszokat előre is... -
SenorGrande
senior tag
Lista szerint nincs rajtuk Steamworks-ön kívül más védelem: Alane Wake, Duke Nukem Forever, Mafia, Portal.
Crysis, Fable III SecuROM-os, ezt az általános eltávolítót használd hozzá.
Letöltöd => kitömöríted => elindítod (rendszergazdaként) => EULA-t elfogadod => ezután kilistázza, hogy miket talált => törli, ha elfogadod.Crysis 2-nél a . . .\Crysis2\bin32 elérési úton van a "activation.exe", ezt kell elindítani, és 'Deauhtorize this license'-re kattintani. Internetkapcsolat kell hozzá.
A játék mentéseidet is mentheted a SaveGameBackup.net szoftverrel, ha akarod.
Most így hirtelen ennyit találtam.(#30606) BigBlue69:
Nem akarja uninstall-álni, hogy ne kelljen letölteni újból. -
-
tupacamaru
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
+1

-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Marad újra bemenni, és kérelmezni Mastercardot, vagy Visat.

Vannak fura szerzetek közte.

eami