Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Latom rajtatok hogy keszen alltok egy ujabb ninjagyilkos feladvanyra

hogy ne menjunk messzire, egy ugyanolyan, es megis mas:
245X12-XRiseN85-207HYJal.hx
-
KubanitoS
veterán
válasz
üzenetére
Jó a biztonsági mentés is, de egyszerűbb az egész mappát lementeni, mint ahogy te is írtad. A játékok mentései, illetve azok helye elég változó. A Steam Felhő (cloud) támogatással rendelkező játékok mentései egy központi szerveren tárolódnak, ezeket nem kell és nem is lehet lementeni. A többi játéknak viszont különféle helyeken lehet a mentése, általában a Dokumentumok mappában szoktak lenni.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Steam menüben van olyan, hogy játék biztonsági mentése... Ez pontosan mit takar? Nekem a c: meghajtón van a Steam kvt., ahol a Windows is. Ha újrarakom a Windows-t, vagy leformázom a partíciót, és kellene újra a játék, akkor arra való ez a biztonsági mentés? És mennyi helyet foglal? Annyit, mint maga a feltelepített játék? Megéri elmenteni? Vagy újra kell telepíteni ilyenkor az egész játékot? (DVD-s játékom van főleg).
A másik kérdésem, hogy a Steam kvt-on belül a Steamapps/Common/Játék neve kvt-n belül vannak a mentések, legalábbis annak a játéknak, amivel játszok (Transformers FOC). Elég erről másolatot csinálni, vagy kell még valamit kimenteni, ha netalán újra kell telepíteni a Windows-t, és ott akarom folytatni, ahol abbahagytam? Vagy a biztonsági mentés ezt is elmenti (bár ez logikusnak tűnik)?Köszi a válaszokat előre is!
-
jegenye77
addikt
Az miért lehet,hogy steam-en /MW3/ az összes baráthoz tudok csatlakozni kivéve egyet nem?
Bárki meghív tudunk mind a ketten hozzá csatlakozni és hozzám is mindenki csak egy ember nem.És vissza fele is ugyan ez a helyzet.
Nincs blokkolva a felhasználó! -
maross
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Egy nuansznyi javitas
."Persze, de kezdetnek megtenne par gyengebb is
Igy ni:F7M`C-2^6-2^1Z8A-YZ42^7-2^5.uk
ajjaj, ez nem is lett olyan konnyu ninjak elore! "F7M`C-2^6-2^1Z8A-YZ42^7-2^5-2^2.uk
szerk: Az eszet vesztett, felhaborodott tomeg valaszthat az "ajandek lonak ne nezd a fogat" es az alairasom kozott

-
a178
tag
Weekend Deal:
Deus Ex: Human Revolution™ -75% off 5,99€
Ezen belül:
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition 7,99€
Deus Ex Collection 13,74€
(Deus Ex: Game of the Year Edition, Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: Human Revolution™, Deus Ex: Human Revolution™ - Explosive Mission Pack, Deus Ex: Human Revolution™ - Tactical Enhancement Pack, Deus Ex: Human Revolution™ – The Missing Link)Sam and Max Complete Pack -66% off 14,99€
Ezen belül:
Sam & Max: Season One 9,99€
Sam & Max: Season Two 9,49€
Sam & Max: The Devil’s Playhouse 11,20€
Daily Deal:
Shatter -75% off
-
BigBlue69
őstag
Én se tudom a trinekat.. Sztem most már csak cserélhető..
Hétvégi :
Deus Ex: Human Revolution™ Ugy se volt mostanában máshol akciós.
-
Youri
veterán
No kérem, van még egy 75%-os Portal 2 kuponom, szept 14-ig jó, akinek kell az most jelentkezzen

-
kervantas
aktív tag
Ilyen bug-al találkozott már valaki Batman Arkham City-ben?
Supportnak nem írok, mert úgysem tudok semmi értelmeset mondani. Maximum elmagyarázzák hogy hülye vagyok mert nincs telepítve az XY meg nincs jól beállítva a gép. -
cskamacska
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Annyira ne sajnáld, mert nem akkora biznisz. A Dawn of War II-t és a Company of Heroes-t is a saját csomagjukban érdemes megvenni(külön drágák), a Metro, a SR2, meg a RF Guerilla meg egyébként is 2,5 eurós játékok már.
-
kervantas
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
hát igen, pedig jó lenne ha össze lehetne fogni többen, mert nekem nincs szükségem mindre.
-
kervantas
aktív tag
-
ZsZso
Közösségépítő
Saints Row: The Third 75% akció a GMGn
GMG25-1BW0K-K1A3G voucher -t használva 5.62 €. Vegyétek, vigyétek!
-
BigBlue69
őstag
Most már sima Steam bétában kell részt venni, és választhatsz hova telepíts.. Gondolom a rendesben még nincs benne.

-
Mardel
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
hmm túl egyszerű volt az összeset beírni googlebe kivéve a Cohant. Mondjuk a Cohen-nél a megfejtés csak egy "K" volt.
Mindenesetre Grat!

De ilyen se volt még, hogy ennyit kelljen várni, a kód publikálásától az aktiválásig.

Legalább nem egy ph-n nem létező ninjá vitte. -
maross
nagyúr
válasz
Ilsyde
üzenetére
En addig jutottam, hogy megneztem a jatekban hogy 4 a max player, doors legjobb tipp hogy 6 palya, cohan-ra passz volt, most google image search-el kijott hogy Kohan, hoursre meg egy x hours gameplayt vartam volna, de ilyet nem talaltam sehol
. Es nem vennek ra merget hogy akar egyet is eltalaltam
. Szoval jo eselyekkel indul mindenki
. -
Mardel
őstag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Nem a megfejtéssel van gond csak kb nulla információt árulsz el, hogy ez mégis mi?
Hogyan kezdjen az ember neki, csákánnyal, ásóval, kalapáccsal?Mivel az ABCD egy-egy karaktert helyettesít és nem valami kifejezést így akármi lehet. Talán Brute Force-olva könnyebb lenne "megfejteni".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így nem is lesz olyan aki megfejti...
Nekem az órák, a személyek és az ajtók meg a Cohan nem mondd semmit.
-
Ilsyde
őstag
Nagyon idot nem akarok vele pazarolni mert ingyen adom a kódot és nem várok cserébe semmit... de azt sem szeretném hogy bárki elsore copy&pastelhesse, minimális játékismeret és/vagy motiváció kelljen hozzá. Ennél jobban meg akartam csavarni de már ezzel is gondok vannak

Az elso része másodpercek alatt megfejtheto (ABD). A másodikhoz (C) itt a megoldás:

-
Niczo
senior tag
Build a Bundle 3 elindult!
-
maross
nagyúr
Aze' ha megfejtette valaki szoljon
.defranco: azt hittem a multkori csak valami humor, mikor meglattam a qr-t nevettem egyet es folytattam a dolgaimat

-
-
DeFranco
nagyúr
Én kitettem egyet, nem volt sikere (konkrétan nem jelentkezett rá senki) pedig volt benne vintage Samurai Pizza Cats, meg QR kód is

(nyilván elég gyatra és silány minőségű volt, egy inferior felajánlással, de pont akkor lőtték el a poént, és gyorsan fel akartam tenni valamit)
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Jaja, nekem is egyből ez jutott eszembe. nehogy már minden hülyeséggel a supporthoz kelljen futkorászni, még ha nagyon el is lett baltázva a helyzet.
Olyasmi lehetőség nincs pl. hogy az összes eddigi "guardolt" gépet kizárjuk a rendszerből?
Mondjuk én nem cserélgettem még eddig a steam jelszavam, de erős a gyanúm, hogy ott is e-mail-ben érkezik egy megerősítési kód, tehát még a jelszót sem lehetne megváltoztatni e-mail lopás nélkül.Szerk.
SenorGrande
"Szerintem az újról kell megerősíteni."He? Ezt erősítse meg valaki, mert elég nagy biztonsági rés ez itt akkor, ha igaz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SenorGrande
üzenetére
Azt meg kell erositeni a regi email cimrol. Szoval nem ertem a problemat. Meg azt sem hogy miert nem volt eleg nyilvanossa tenni privatrol az accot. Passwordot csak akkor adunk ha a penz mar nalunk van.
-
SenorGrande
senior tag
Gondolom az első dolga volt az illetőnek megváltoztatni az e-mail címet, mikor belépett.
(#30721) wwenigma:
Az újról kell megerősíteni.(#30722) AtHoS:
De lehet törölni az érvényben lévő beléptetéseket, de ahhoz is be kell jelentkezni. Ill. azzal még m indig nem kapja vissza az acc-ot.
Ezért van a Guard, hogy ne lehessen bejutni az acc-ra! Ha bent van, meg tudja változtatni az e-mail címet, utána meg a jelszót. . .
-
AtHoS
nagyúr
Egyébként ezzel a módszerrel nem tudod "visszaszerezni" a fiókod?
Regaining access to my Steam account if I do know my Steam account name
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Rag Doll Kung Fu -75% 2,49 euro
-
Wolverine
félisten
válasz
Hunork
üzenetére
Indítsd el a Steamet. Jobbklikkelj a játékra, és a menüből válaszd ki a Tulajdonságok (Properties) menüpontot. A megnyíló ablak 3 füle a helyi fájlok (Local Files); ebben a 3. gomb a Game Cache integritásának ellenőrzése (Verify Integrity of Game Cache). Rákattintasz és az letölti a frissítéseket.
No meg célszerű a 2. Frissítések (Updates) fülön beállítani, hogy mindig automatikusan frissítsen. -
m4rk_
aktív tag
Mellesleg, akinek volt már ilyen hasonló tapasztalata... Kb. mennyi idő még ilyen esetben visszír a Steam?
-
Ilsyde
őstag
-
lostprophet
aktív tag
Tudja valaki, hogy Magyarországon hol lehet Two Worlds 2: Velvet Editiont kapni dobozos változatban PC-re (vagy GOTY-t, mert mindenhol máshogy nevezik)?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

eami