Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Így van, ami VPN-es nemszabad megvenni.
Én is ezt kérdeztem épp a 31792-es hsz-emben hogy a nem VPN-essel minden rendben van-e.
De AxBattler írta hogyha nem régiózáras akkor szerinte nemlehet más gond a kulccsal. Ettől félek énis hogy olyan key-t kapok hogy rossz helyről származik és kapom a banánt.
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Énis pár hsz-el elöbb fent ezt kérdeztem.
VPN-es aktiválás tiltott, és bannolhatják az egész Steames accountod szóval ne kockáztasd meg te se. Én sem szeretném mert van jó pár játékom. Illetve a VPN -es meg a nem VPN-es között árba nincsen sok különbség. pár dollár csak.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Új nekem ez a Steam, így lenne egy kérdésem.
F1 2012-őt szeretném megvenni, mely idei évtől a Live helyett a Steam-en kapott helyet.
Olvastam, hogy a kulcsot külön megvéve, valami VPN-es segítséget kell igénybe venni, nem pontosan értem, a lényeg, hogy a Steam szűri ezt és inaktiválhatják miatta a fiókot, így csak a cd-kulcs nem megvehető.
Ezt az oldalt találtam:
Ez mennyire megbízható, megvehetem-e itt a kulcsot??
Illetve mi a különbség az előző linkem és -e között?
Utóbbi valamiért olcsóbb.
Köszönöm.
-
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Kerestem ugyan egy kicsit a fórumban visszafelé, nem igazán találtam rá a hasznos megoldásra.
Görcsre futottam a Win7 és Steam újratelepítéssel. Win7 SSD-n, Steam HDD-n van és korlátozott felhasználói fiókból játszom.
Most újratelepítés után (ahol a steamet szerintem rendszergazdaként telepítettem), egy játékot elindítva, feldobja a "Felhasználói fiók felügyelete" ablakot és azt akarja, hogy jelentkezzem be rendszergazdaként.
Na de pont azért játszom korlátozott fiókból, mert nem akarok rendszergazda lenni.
Mi erre a megoldás? Adjak teljes hozzáférést a korlátozott fiókomnak a D:\Program Files (x86)\Steam komplett mappához???
Vagy valamit a telepítésnél csesztem el? Mert akkor újra lehet kezdeni..... -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van ez az oldal és szeretném megvenni ezt a játékot. Szerintetek mennyire megbízható ez az oldal? F1 2012 topicból már volt aki kapott innen F1 2012-őt és nemvolt vele gondja. De azért gondoltam hogy megkérdezem az ittlévőket is hogy mi a véleményetek róla.
28.89-ért jó áron van nagyon. Van VPN-es verzió is 22.99-ért. De természetesen nem azt akarom megvenni, nagyon nem szeretném ha az accom bannolva lenne. Még így is jól járnék mert 6 300 ft környéke lenne a játék ezen az oldalon.
Már csak az oldal megbízhatóságát kellene le informálni. Nem attól félek hogy nem kapom meg a key-t hanem hogy honnan származnak a key-ek.
-
execute93
őstag
-
kervantas
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az arcképeden Illusive Man van?

-
danih
veterán
-
Niczo
senior tag
Végül sikerült megvennem ma a Morrowind GOTY-t a Gamersgate-ről €2,78-ért.
Működik ez a megoldás hogy blue coint veszek (proxy nélkül), majd német proxy mögül coinért megveszem a játékot. 3000coin került €2.31-ba, a maradék coin már megvolt mivel vásároltam már ezen az oldalon, így még olcsóbb lett végül mintha simán paypallal fizettem volna
Az előbb feltelepítettem, elindítottam, rendes angol nyelvű verzió (angol, német, francia nyelven engedi telepíteni). A licencek között Morrowind Comp-ként dobozosként szerepel. Köszi mégegyszer, ez a blue coin dolog nagy ötlet volt 
Szerk: a serial-t az oldal csak 10 perc után mutatja meg. Ezt már nem proxy mögül néztem, hogy biztos ne csak egy német nyelvű verziót dobjon

mzoli77: engem vásárlás nélkül visszadobott a Gamersgate oldalára, üres volt a kosár is.
-
Tom6
aktív tag
Nindzsáknak: 8E0FE-34EF4-1A66A-53AA7-EE727

-
Youri
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem
Nem
Valuta eladás
Többnyire igen
Szerintem igen -
MasterMark
titán
Üdv
Pár kérdés:
A pénznemet lehet változtatni?
Forintban meg lehet jeleníteni az árakat?
Ha veszek valamit kártyával, akkor a bank váltja át? (És akkor melyiket kell nézni? [link])
Nem hivatalos magyarítást lehet felrakni a játékhoz?
Xfire-el együtt mehet a Steam? -
TazLeacher
nagyúr
Na, addig cseszegettem a supportot, míg csak ki tudtam töröltetni a nem kívánt játékokat.

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
A SteamGifts -en nem tolerálják a giveawayt, nincs ezzel baj.
-
cskamacska
addikt
"Blood Bowl will now be considered an exploited game. All Blood Bowl giveaways will be deleted and require proof of purchase."

-
DeFranco
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nagyon szivesen!
SteamGifts fóruma, aka SteamBegging.com.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Niczo
senior tag
Gamersgate-en Morrowind GOTY €2.78 német proxy segedelmével.
Ha itt veszek a fenti módszerrel egy steam kulcsot, abból lehet vmi hátrányom?
Állítólag a német Morrowind "not low violence", eddig ok.
A kérdés: régiókódos-e vagy
-
csaba951
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Ott sehol. Csak itt lehet: Steam kliens -> Steam menü -> Settings -> Change contact email address... -> töltsd ki helyesen a mezőket -> Next gomb. Fontos, hogy az új e-mail cím megadása után ne zárjuk be az ablakot! A Next megnyomása után azonnal nyisd meg az e-mail fiókod, és kattints rá a megerősítő linkre!
>kliensben miért kell még egyszer eljátszani ezt a kódos baromságot.
Mert az egy saját böngészőt használ, külön cookie tárolóval. És ebben még nem azonosítottad magad.
-
Lokids
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Játékot vettem meg tulajdonképp, nem az accot, az csak a kötelező rossz. Eddig is kibírtam steam nélkül, ezután sem akarom használni.
A honlapra már be tudtam lépni. Oda megkaptam a kódot amit elküldött a régi mailra. De a kérdésem az, hogy a honlapon hol tudom megváltoztatni, mert a profil beállításoknál nem találok erre lehetőséget.
-
krups8
tag
Hová kell írni a product key-t, hogy elkezdje letölteni a játékot?
*megvan
-
Lokids
addikt
Nem tudjátok, hogy a weboldalon hogy lehet megváltoztatni a passwordot és a hozzá tartozó mail címet?
-
csaba951
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Én pont a héten vetten észre, hogy a telepített játékaim kb. felénél ki van kapcsolva az automatikus frissítés. Egy játéknál ez jogos is volt, a többinél nem. Kézzel szépen áttettem automatára. Elfogadta. Amikor ellenőriztem, kiderült, hogy ismét kézi frissítésen van. Megpróbáltam úgy is, hogy átállítás után újraindítottam a Steam klienst. Nem segített. Végül csináltan integritás ellenőrzést. Na, ezeknél a játékoknál rögtön fel is ajánlotta az új formátumba való konvertálást. Elfogadtam, megcsinálta a konvertálást. A legtöbb játéknál nem kellett letöltenie semmit. Három játéknál valóban jelent meg frissítés. Ezeket letöltötte. Most már valóban elfogadja az automatikus frissítés beállítást.
-
Amantius
senior tag
Az már egyébként kiderült, hogy miféle szopatás ez a játék konvertálás? Hatékonyabb formátumba... Ekkora oltós dumát is rég hallottam. Így kellett volna egyből "odaadni" és nem kellene kínlódni. Nem kicsit szívatnak ezzel, hogy a tetves mobilnetemmel többször töltetik le velem a játékot. 8 giga. Kössz. Nem lehet ezt a frissítések kikapcsolásával elkerülni?
-
Ilsyde
őstag
Itt van tolem is egy:
Az alábbi mp3-ban 6 játékból vett zenerészlet található. Aki eloszor elkuldi nekem pm-ben a játékok címét az nyer.
Ennek hiányában 24 óra elteltével az kapja meg aki a leggyorsabban eltalálta a leheto legtobb játékcímet (szintén pm).
http://www.mediafire.com/?96d49eyvnmcc3gtA nyeremény egy Trine 2 Steam gift. Hajrá

-
ayo
veterán
weekend deal: thq sale van most osszesen 149 special van erdemes nezegetni
http://store.steampowered.com/search/?specials=1Youri: hat nem, nekem amugy tokre tetszene csak kar hogy olyan mint a space marine. mesz elore linearis palyan es dara. ezt meg nem szeretem. tudom hogy erre van igeny..

-
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Hat ezek a jatekok
. Egyet se ismerek. -
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Ez marha jó volt, tetszett!

-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Ez igen

Sajnos nem tudom a megfejtést, de szép munka!
-
lostprophet
aktív tag
Ha valaki unatkozik, egy kis játék, az első megfejtőnek meg ajándék

[játék] -
Tomy Yayo
senior tag
Nem tudom miért pattogsz ilyen hangnemben, amikor teljesen korrektül válaszolt a kérdésedre, és még egy megoldást is felkínált neked a kedves fórumtárs. Bár ezek alapján meg sem érdemelted...

Egyébként nem, nem nálad van a baj, tényleg a szerver túlterhelt. Ha átállítod a régiót akkor valószínűleg más szerverhez próbál majd csatlakozni, ami nem lesz túlterhelt. Akit megkérdeztél valószínűleg más szerveren nyomja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eami