Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Behuzta valamelyik szerencses?

szerk jo kis half-life 2 66% van helyette
. -
danih
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Dev írta:
There was to be no 50% off. There was to be a 25% sale for 3-days once the update is live. This sale is going on without our demand / permission and I just emailed them.
Cuki
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat:
ORION: Dino Beatdown -
csaba951
veterán
Én a helyedben legalább karácsonyig várnék a vásárlással! Nem az akció miatt. Az első 5-6 hónapban mindegyik Bohemia Interactive játék bugtenger. A kiadás után ennyi idő kell nekik, hogy elfogadható szintre hozzák a programot.
Most valószínűleg egy kicsit több idő kell majd nekik. Jelenleg minden erőforrásuk a DayZ önállóan futtatható változatán dolgozik, mert abból jön a pénz.
-
danih
veterán
-
BigBlue69
őstag
Bocsi ha már volt én még nem láttam
Facebookon ingyen Card packot adnak :
Gotham City Impostors Free to Play: Premium Card Pack 2
-
Agyzuzo
addikt
Ahh, na ezt nem akartam... Most végeztem a Walking Dead 3. részével és most rághatom a kefét, míg kijön a 4-5. rész, váááá.

Iszonyat jó amúgy, ajánlott beszerezni, vannak benne nem kicsit morális kérdések-döntések, hajaz a Heavy Rain-re néhol elég keményen. De aki jót akar várja meg, míg kijön az összes rész.
-
horush
addikt
Közben megoldottam. Itt a megoldás, ha valaki beleütközne ebbe a problémába még.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
horush
üzenetére
Itt lehet olvasni elég sok variációt a megoldásra. Van, akinek víruskergető kavart be, van akinek silverlight update, stb. Régebbi topik, de én végigmennék rajta. Egyedi hiba lehet, mert nálam is jó, és a szokásos ismerőseim is fent vannak.
Gondold végig, mi történ akkoriban a géppel. Telepítettél esetleg valami szoftvert? Esetleg frissítetted a windowst? Ha nincs megoldás, én egy rendszer visszaállítást is megpróbálnék akkora, mikor még jól működött. Sok sikert!Szerk:
A linkelt topik utolsó hsz. szerdán készült, és nála a silverlight volt a ludas. Ha frissült nálad a héten, én annak az eltávolításával kezdeném! -
Alien83
senior tag
-
Agyzuzo
addikt
Gotham City Impostors nektek megy? Felraktam, gondoltam teszek vele egy próbát, belépek Team Deathmach-be, 10 percig Searching megy, aztán nagy nehezen összejön egy csapat, indul a pálya és egyből disconnected... Mi a baja? Ilyen leterheltek a szerverek?
-
horush
addikt
Csak nálam szar a steam? 2-3 napja ezt a hibát kapom: "There was a problem with your steam installation. Please reinstall steam."
Próbáltam újrarakni, már töröltem az egész steam mappát, steamappsal együtt is, de a hiba továbbra is fennáll.
Rákerestem már a guglival is, egy tegnapi fórumposztban valami béta hibáról írogattak.
Mit lehet tenni ezzel? Azért ez mégsem állapot, hogy napokig nem lehet belépni, ergo nem is tudom semmilyen steames játékom használni. -
-
Sziasztok!
Dota 2 key-t keresek, ha valakinek van egy felesleges, megköszönném.

-
danih
veterán
Megnéztem, a háromnegyede kb.
Sőt, ahogy beleolvastam a kérdőjeles pályákba:
NOTICE: The developers will not reveal anything related to Xen until the mod release.
Lehet mégis full
-
BigBlue69
őstag
Black Mesa Source 12 nap mulva ha minden igaz végre megjelenik.
-
ayo
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
persze lassabb a fejlodes meg ilyenek de alapvetoen ugyanugymegkapod majd azokat. meghat vannak arcok mint pl en akik mar 100 oran felul voltak tehat azok majd elvernek de alt egyenlo az esely, a dlck annyira nem szamitottak eddig se meg most se max aki 6 eves es turelmetlen megveszi az osszes fegyver unlock packot mert nem bir varni a fejlodessel stb
-
ayo
veterán
válasz
DJGABI
üzenetére
mint irtam nem erdemes felmenni mert sokszor ilyen
nekem semmi bajom nem volt a fizetos valtozattal most lagol fagy stb. mivel elegge betamadtak en 50lvl 4ora
termeszetesen ha szeretnel fejlodni jol akkor gyere velem parti

-
DJGABI
addikt
Agyon optimalizálva mondjuk tuti nincs, az adatlapomon lévő géppel 1280*720, full minimumon most nagyjából okés, néha azért így is beszaggat, meg az elején baromi lassú amíg tölti a pályát. Tegnap volt egy fagyásom, egyik játékmódra rámegyek, aztán visszadobott desktopra. Amúgy tetszik, lvl18 körül vagyok már, 3 óra in-gammel.
-
Debilon
addikt
itt a megoldás:
RACE megoldás -
ayo
veterán
sajnos nem tudtam tovabb irni az elozot ezert itt folytatom:
korlatozasok: ha nincs meg az eredeti fizetos jatek akkor kulonbozo packokat lehet venni, ezek alt feloldjak azonnal a cuccokat - fegyver ruha stb. de igazabol valaszthato egy ido utan csak mint konnyites. egy ket cucc lett fizetos ami a regiben nem volt de siman jatszhato. a regieknek meg ennyi elonyuk van hogy van par plusz amit megkaptak de ez sztem ertheto.
ja es meg van egy ket ujitas a jatekban mint pl az ajandekcsomagokban skinek v kartyak is vannak tehat erdemes felszedni - eddig kb olyan volt hogy felpercig 2x sebzes stb.
en ajanlom ha vki szereti tdm fps dolgokat viszont sztem varjon vele mert neha brutal befagy:S
-
ayo
veterán
en tudok

tehat GCI F2P:
valtozasok: grafikailag picit jobb lett, mivel nincs LIVE! egy fokkal jobb minden. Az elejen nem jelentkezik be rohadt lassan. Vannak rendes acsik, konnyu az invite - liverol invite emailt kell kuldeni..halal volt. DLCket mostmar konnyebb lesz berakni ha vesz az ember - eddig 2x legalabb kifagyott vagy a jatek vagy a live kliens es persze mindig ujra fel kellett fedezni hogy hogyis kell mert nem fogadta el

Akik regen megvettek azoknak a kovetkezo sorok: mindent megkapnak ami volt v pluszba vettek es meg egy ket plusz cucc a vetaranoknak. Viszonylag konnyebb azoknak most a fejlodes emiatt is + hogy nagyon sok a kezdo is. A regihez viszonytva most elegge lagos a mostani szerver tehat pl tegnap este neha jatszhatatlan volt de pl delelott jo volt teljesen. Ez gondolom kezdeti dolog ha nem lesz siman elvezheto.
Ami ugye rossz hogy nincs migracio a live miatt. Tehat ki regen megvette az elorol kezdi - persze azert kapnak plusz dolgokat hogy ne legyen ezzel gond. Amit elertek stb az nem lesz meg viszont en kb 5-10 jatekkal 38lvl vagyok regen 170 voltam. Eloszor en is ugy voltam vele hogy ha nincs migracio es 0rol kell kezdenem + dlcket is venni akkor hagyom. De igazabol nem lesz ez igy rossz. Lettek uj dlc packok is es gondolom lesznek majd nem vesz sztem. Tuleljuk.
A jatekkal amugy regen se volt gond mindig voltak fent annyian de mindig csak TDM, mosmtar a tobbi modban is hamar talal meccset es gondolom ezen az uton mindenkinek jobb lesz... -
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Igen.. De nem tok nyilatkozni mennyire korlátozott a free.. mert én még anno megvettem..
-
BigBlue69
őstag
Gotham City Impostorhoz volt egy olyan dlc-m ami már nincs is store-ban.. Gondoltam beaktiválom.. siker.. bár adni nem adott semmit.. már a játékban sem mutatja azt a dlc-t..
Supportolni nem fogok még 100 Ft se volt.. de azért ez így érdekes. hogy miért tűnt el..
-
vzsryl
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Ha megint előjön a probléma (pub közben nem volt semmi baj most), akkor újrarakok szerintem mindent, feltéve ha van rá esély, hogy az megoldás. -
Иван
őstag
válasz
vzsryl
üzenetére
Nem hiszem. VALVe a steamen túl nem rak védelmet a játékaira (szerintem a steam eleve egy elegendő védelem).
Amúgy rákerestem, és 30 másodperc google után nem láttam erre utaló nyomot. Ja, és jobb egérklikk a játékra se ajánl fel ilyesmit (nemtom amúgy hogy kell revoke-oklni). Mindenesetre ha van valakinek erről konkrétabb infója, ossza meg.
-
vzsryl
nagyúr
CS:GO-t kell revokolni uninstall előtt, hogy végtelenszer újrarakható legyen?
Mert muszáj újraraknom legalább a GO-t, de lehet még a windowst is kell, mert ez így nem gyere be, hogy 5mp játék után ezt dobálja: [link]. -
olly
aktív tag
ez a steam teljessen fel..... már...
Délelött játszottam a race on-al. most akarom indítani, erre át akar valmit konvertálni hogy hatákonyabb legyen.. mondom oké.. erre elkezdeni előről leszedeni.. most ez normális?? oké leszedtem, utána nem indult el.. akkor indítom a race07-el.. ezt is át akarja konvertálni.. és persze előről leszedni..
Most miért nem volt jó neki azt ahogy edig játszottam?...
-
Иван
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Elképzelhető, hogy szerződésük van néhány fejlesztővel/kiadóval, átalánydíjért annyit forgalmazhatnak steamen, amennyit akarnak. Vagy ilyesmi.
Amúgy meg a játék minősége nem hiszem, hogy különösebben a steamre tartozna. Persze, valamennyire igen, de a szupermarket se tehet arról, ha mondjuk valamelyik csoki rossz minőségű.Természetesen a saját imidzsét IS rombolja vele, de alapjáraton a gyártó/fejlesztő szégyene. A felelősség sztem valahol úgy 30/70 körül van.
Aki meg 44 eurót kidob egy játékra úgy, hogy nem jár utána, annak meg sok pénze van.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: 7 Wonders: Treasures of Seven
-
SityiSXT
őstag
Én azt furcsállom, hogy már más rendszeren meglévő játékokat is ajánlgatnak, például a Gas Guzzlerst.
-
FrozeN`
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Várj. Bocs ha én voltam figyelmetlen, de nem ingyenes a játék beküldése?
Ha nem, akkor mindjárt más.
De ha az, akkor viszont mindenképp máshogy nézném. Mondjuk úgy, hogy ez legrosszabb esetben is egy remek gyűjtőoldal (mint pl a moddb a modoknak), amit most több(tíz)ezer ember nézeget. És nem egy olyan játék van, ami már kész és kapható, és a greenlightból eljut az ember a hivatalos oldalra, ahol megveheti... előtte meg lehet, hogy az életben nem hallott a játékról. Szerintem nem olyan rossz ez, főleg hogy ilyen még nem nagyon volt. A többi meg amjd idővel kiderül...
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
>Bezzeg a nagy kiadók játékait nem állítják ki ketrecharca egymás ellen,
>azok bármilyen szemetet megjelenthetnek Steamen szó nélkül!Ez előtt én is értetlenül állok! Vajon miért engedik égetni magukat ezekkel az ipari hulladékokkal? Az ok, hogy pénzért mindent, de azért itt is kellene lennie határoknak.
Itt van pl. 2012 "gyöngyszeme" a Legends of Pegasus, 44,99 €-ért. Metacrtic 33/100 és 1,9/10. És nem azért, mert nem értették meg a játék zsenialitását az emberek!
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát igen. Az alapötletből biztos ki lehetne hozni valami jót, de ilyen formában egy nagy kalap.
-
cskamacska
addikt
válasz
FrozeN`
üzenetére
Az persze, micsoda világmegváltás ez a Greenlight, mondjuk ahelyett, hogy a legtöbb említett játék egyszerűen felkerülne a Steamre, csak úgy.

Ehhez képest az indie fejlesztők jó pénzért reklámoztathatják magukat csak azért, hogy egyáltalán bekerüljenek a kínálatba, ahelyett hogy már a megvásárolható játékot reklámoznák.

Bezzeg a nagy kiadók játékait nem állítják ki ketrecharca egymás ellen, azok bármilyen szemetet megjelenthetnek Steamen szó nélkül!
-
ViharVadász
őstag
válasz
kérdező00112
üzenetére
Remélem sikerül, sok sikert!

-
kérdező00112
csendes tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszönöm BirkaZoli

-
albert8
veterán
válasz
kérdező00112
üzenetére
Itt ne offolj, ez nem a te topikod![link] Ezen kívül , próbálj helyesen írni és használd a válasz gombot.
-
ViharVadász
őstag
válasz
kérdező00112
üzenetére
Nekem is úgy van meg Steam-es, de nekem se működik a multi szinte. Elsőnek én úgy csináltam múltkor, hogy vártam míg a szerver kereső felmegy 150 ping fölé, aztán kb 2-3 percet még várok. Lelépek és újra elkezdek keresni szervert, akkor már talál. De itt van a megfelelő topic hozzá: [link]
-
kérdező00112
csendes tag
ez mit jelent hogy nem is fogok tudni multizni vagy hogy lehet?
-
albert8
veterán
válasz
kérdező00112
üzenetére
A játéknak van topikja, de azért nem tudsz belépni, mert nincsenek benne dedikált szerverek.
-
kérdező00112
csendes tag
steames a játék be is lép a multiplayerbe rendesen csak nem csatlakozik szerverhez
-
albert8
veterán
válasz
kérdező00112
üzenetére
A játéknak van topikja, de azért nem tudsz belépni, mert nincsenek benne dedikált szerverek.
-
Иван
őstag
válasz
kérdező00112
üzenetére
Steames? Csak mert ha nem, akkor nem szeletelem miért ide jöttél.
-
kérdező00112
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet cod 6 multiba belépni egy szerverre.
A játék eredetibe van meg ezért nem értem hogy miért nem rudok multizni.
-
Niczo
senior tag
Ezt a kiváló elmebeteg játékot tessék lájkolni

Ja, kötelezően![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FrozeN`
tag
Aztarohadt, hogy ez a Greenlight mekkora húzás volt a Valve részéről... ez igen.

Egyrészt ezt neked EA, másrészt szerintem pont ez kellett a PC-s játékiparnak. A crowdfunding is milyen sikeres és működik ezerrel, ez szinte ugyanazon az elven működik... Én már nem nagyon játszok, de ez az egész elképzelés, meg a már fent lévő játékok azért valamennyire visszahozták a kedvem az egészhez.
Jóó lesz ez. -
csaba951
veterán
Borderlands 2 Season Pass 10 EUR
Ugyan nem akciós, de szerintem nagyon megéri. 4 db DLC-t kapunk a pénzünkért cserébe, mindezt 1 éven belül ígérik.Ha van orosz kapcsolatod, akkor még olcsóbb, csak 150 RUB.
-
ViharVadász
őstag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Adtam mindkettőre egy-egy szavazatot

-
Csabee.
nagyúr
válasz
DeadBullet
üzenetére
Nagyon jó játékok!!
-
DeadBullet
tag
Sziasztok.
Segitségeteket szeretnem kérni, hogy greenlight-on két játék biztos bekerüljön a steam kinálatába. Két nagyon jó játék. Imádom öket. Euro Truck Simulator 2 es Scania Truck Driving Simulator.
Köszönöm mindenkinek.
-
v!ct0y
veterán
Van 3db Red Orchestra 2 vendégkártyám. Akit érdekel dobjon PÜ-t!
Most akciós is a Getgamesen [link]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi csak visszavágunk (-nánk).

meg a vegen eladtak volna belole 1 dbot de nem nekik a nagy penz kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami