Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#30300) Иван válasza sagem (#30288) üzenetére


Иван
őstag

100 dollárt beleraksz és vagy lesz belőle valami, vagy nem. Üdvözöllek a vállalkozók világában, ezt hívják befektetésnek. Vagy találkozol azzal a pénzzel, vagy nem.

Amúgy meg az kb nem is tudom mennyi? 25 ezer HUF körüli, az nem egy eget rengető összeg szerintem. Gondolom a 100 dollár egy lélektani határ, ami fölött már nem érdemes poénból jelölgetni meg szét trollkodni az egészet.

Azért azt ismerjük el, hogy valahol érhető ez a beugró összeg. Ebből nem fogja magát megszedni a VALVE. Ebből a pénzből max Newell vesz még egy sajtbureszt.

Közösségalapú bírák: egy ekkora méretű bizniszben sajnos már nem feltétlenül működik a rendszered, jogi és anyagi vonzata is súlyos lehet annak, ha a közösség rosszul működik. Azt is megértem, ha a döntést nem engedik át csak úgy a vonal másik végén egy ismeretlen névnek.

SZERK
Ja igen, és el felejtettem a HSZ végére amit Ollie írt. Ez már nem ötlet börze vagy fórum, ide már épkézláb játékok kellenek.

SZERK II
sagem (#30301): Nem félkész játékok kellenek, hanem már kész játékok.

Hobbi Hedvig pedig ha az életéből több száz órát egy játék fejlesztésére fordított, 100 dollárt meg sajnál kiadni, így járt. Mellesleg nem tudom ez mennyire Hobbi Hedvignek szól, inkább az Indie fejlesztőknek és a kezdő studióknak.

[ Szerkesztve ]

i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.