Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47827) Stilinski válasza SkyS1gn (#47816) üzenetére


Stilinski
aktív tag

Discordon már írtam, de ez pontot tesz a régi vita végére, hogy a TS elrontja a dolgot, mert ha megtámadnak, akkor csak szólok az orgtagoknak TS-en, odaugranak és vége, ezzel megölve a kalózkodást...

Ahham, itt két belső bolygó között volt ennyi az út.

Most elképzelem, hogy ülök Stanton felett a Polarisomon, tegyük fel, még a legénység is ott van rajta. Bejön a segélykérés félúton az ugrókaputól. Ok, elkezdünk készülődni az ugráshoz, de előtte mekkora az ellenfél ereje (azért egy Polarissal ne ugorjunk be 3 Javelin közé), pontosan hol van, mi történik, milyen típusú a támadás (hozzáteszem ezt mind úgy, hogy a támadott hajónak stressz alatt kell elmondania). Nem árt valamilyen helyzetjelzést is küldenie. Ok, megvan hogy hol vannak, indulhat az ugrás. És kb. 15-20 perc. Az arra bőven elégnek tűnik, hogy a hajót felkészítsük ugrás közben a harcra, az átszállócsapat beöltözzön, stb. De szerintem bőven 20-30 perc, mire tudunk reagálni, az meg majdnem bármire elég.

Ez persze mind csak elmélet, meg ugye minden változhat, sok játékmechanika nincs még kész, de az egész lényege, hogy nagyon király a hosszú ugrás, meg kell majd itt szervezni a dolgokat! :)

star-citizen.hu

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.