Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz -secret- #74721 üzenetére
Emberünk 3 végtagját elvesztette és fagyasztva volt, önkívületi állapotban, mozogni épphogy tudott. OK! Alig várom, hogy ezeket hogy fogják megmagyarázni a vége felé,Majd...megszállta a gonosz mónika, felült és megmondta Navarro-nak a frankót..MAJD tökéletes lassú finommozdulatokkal visszafeküdt az ágyra fekvésbe. vagy pl a kivágott nyelvet ami a konyhában volt az első részben. https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
hemaka
nagyúr
válasz -secret- #44908 üzenetére
Kedvencem az volt, amikor
Ayra az elején két oldalról kapta a zombikat, de keményen gyakta őket kettesével, meg hármasával. Aztán a könyvtárban meg már bújócskázott 5 percen keresztül 5 zombival, mert hú de nagyon be volt szarva... [ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
vond
MODERÁTOR
válasz -secret- #44903 üzenetére
+1 (vagy inkább +1000) a Fringe-re. Nagyon patent kis sorozat volt. Sajnáltam, hogy vége lett.
Nem tudom, spoiler-e (szerintem nem igazán), de belinkelem. Ez minden idők egyik legkirályabb filmes jelenete. Kirázott a hideg századszorra is.
A SupNat-ot is elnézném még évtizedekig, de sajnos jövőre vége lesz.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
addikt
válasz -secret- #41544 üzenetére
Az ő történetük már lezárult Nyilván nekem is eddig ők a favorit, de ellentétben a kedves internet kedves népével én nem értettem mi a nagy gyűlölet a 2. évad körül. Igen, az 1. évad jobb volt, de nem tudom ez miért jelenti azt, hogy a 2. rakás szar és élvezhetetlen, ahogy a plebsz írta. Rendben volt a 2. is, Vaughn pedig mindenkit lejátszott a képernyőről.
Ha ez a 3. évad színvonalban az 1. és a 2. között lesz, akkor nekem nagyon tetszeni fog.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Janaboy
Topikgazda
válasz -secret- #36876 üzenetére
Nem tudom hogy milyen "típus" vagy de akik inkább egy irányba orientálódnak a filmeknél és nem szereti az árnyalatokat (remélem érted mire gondolok), azoknak valszeg annyira nem fog tetszeni.
Könnyedebb sori, nincsenek benne nagy mélységű dolgok, de el lehet rajtani lenni.
Janaboy
-
gyuromoj
veterán
válasz -secret- #36876 üzenetére
Második évadnál pörgött fel nálam jobban, nem hiába lett ő az avatarom.
szerk.:
Dark | Teaser [HD] | Netflix[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
válasz -secret- #33627 üzenetére
Nem valószínű, hogy a Matthew és Woody visszatérnének, az elsőt is azért vállalták el, mert csak egy évad volt. Szerintem nem is kellene visszahozni őket, az ő történetük úgy volt jó, ahogy volt, kész. Másodszor már nem biztos, hogy ütne egy újabb történet velük, így meg legalább egy szép emlék marad az az évad.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
rétisün
veterán
válasz -secret- #32891 üzenetére
szinkront nem tudom, én megnéztem felirattal.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest