Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Most nem a személynévként való használatáról van szó. Ha nem is közvetlenül a kiadás után, de a 90-es évek elején a fantasy térhódításával hasonló ellenállásba ütköztek a fordításkor használt régi vagy réginek tűnő szavaink.
Lehet ezen vitatkozni, de ízlésekés pofonok különbözőek. -
paatrick
őstag
Eddig nem volt benne semmi szörny vagy horror. De nyilván ha mászkálnak egy elhagyatott helyen az űrben akkor tudnak félelmetes dolgokat csinálni a semmiből is. Remélem nem lesz szörny amúgy hanem megmaradnak az Interstellar szintű dolognál.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Laraxior
titán
Nem, feliratos, de szerintem nagyon jól nézhető azzal is.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Persie12
aktív tag
Mi most vagyunk túl az első évadon. Nagyon szeretem a műfajt, nekem bejött.Az első két rész az első évadból picit unalmas volt, ezért nem nagyon koncentráltam, aminek később kicsit megittam a levét. Figyelni kell az elhangzott nevekre mert a sorozat végéig előkerül sok név , és képben kell lenni hogy ki kicsoda. Na meg persze a nevek közötti kapcsolódások, hogy ki kinek a kije. Nem Trónok harca mélység, de érdemes koncentrálni.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
senior tag
Ha úgy tekintjük, hogy pl. a Vissza a jövőbe egy az egyben az A holnap határa, akkor végül is mondhatjuk, hogy igazad van. (Amúgy az A függetlenség napja (film) és az A háromtest-probléma (könyv) egyáltalán nem hasonlít egymásra. De elképzelhető, hogy a Netflix-es interpretáció hasonlít az A függetlenség napjára, de ezt gondolom majd a sorozat vége után lehet kijelenteni. (Mivel én nem fogom megnézni, ezért erre majd nem én fogok tudni válaszolni. ))
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest