Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
Évek óta húzom a Firefly sorit, most nemrég megint említették itt.
Na belekezdtem. Az 5.résznél járok, de ez egy kínszenvedés nekem. Lesz itt valami katarzis?Szerintem!
-
lemmy9
őstag
A Netflixes Cowboy Bepopot, mint homofób, kerüljem? Olvastam, hogy van benne valami melegség. Vagy áttekerhető a jelenet?
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
válasz Rigormortiis #78344 üzenetére
Én is belekezdtem, de annyira gagyi, és az a két bambaarcú nullakvalitású főszereplő srác.... Jajj.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
válasz NeoPampalini #77462 üzenetére
Egy évad, 38 résszel. A kínaiak nem apróznak, bírom őket.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
A régi Sógun megállja a helyét manapság? Szívem szerint azt választanám. Vagy gáz?
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
Srácok!
Ez az új Avatar sori, való a 7-8 éves korosztálynak?Szerintem!
-
lemmy9
őstag
válasz Pro Koryak #75266 üzenetére
Ja, ok.
Szerintem jó az így is. A gyerek nézi a léghajlítót, de én is ottragadok elötte. Szerintem zseniális rajzfilm, ráadásul jó humorral.[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Pl számomra az Üvegtigris nézhetetlen, a ripacskodásával együtt. A környezetem meg véresre csapkodja a térdét rajta, és nem értenek.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Azt olvasom a Carnival Row kaszálva lett. Le lett zárva rendesen? Vagy kielégítetlen maradok?
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
"eyecandy, support, cringe, low-budget, end credits, That's it, and that's all"
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
A Barack Obama sorozatban Charlize Theron fogja játszani a főszerepet. Ha szabad ilyet. Ja, nem.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Uh, ez a Bosch berántott.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
"Voltam már én is olyan részeg hogy teleportáltam"
Jáj mekkora duma. És tényleg.[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Mijaza CW?
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
A farkas gyermekei kérdés.
Befejeztem az első évadot, elkezdtem a másodikat, de letaglózott, hogy leellett egy óriásgilisztát az android. Átmegy ez ilyen baromságba? Szerintem!
-
lemmy9
őstag
válasz bagyulajuve #58701 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek.
A Shadowsban az az akcentus, meg az energiavámpír, óriási az egész.[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Lenyomtunk három részt az Invázió sorozatból, de a torkunkon akadt.
Kb ötször aludtam bele. Borzasztó lassú, érdektelen szereplők, érdektelen sztorik.
Ennek annyi. A Ted Lassot kivéve az Apple Tv egy nagy kula szvsz. Le is mondtam.Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
válasz dellfanboy #58347 üzenetére
Ki hiszi azt?
A saját véleményem írtam le. Tartom, hogy számomra a szétrohadt, mozgó halottak semmi újat nem hoznak a századik sorozattal sem. Az, hogy te erre gerjedsz a saját ügyed, ugyanúgy csak egy vélemény, mint Gipsz Jakabé.Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
válasz pècsimunkás #58169 üzenetére
Nagyon sok hasonló van. Utoljára amit néztem az a Peremvidék. Finn. Nekem nagyon bejön.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
Ez a Kominsky hatalmas.
KathleenTurnerrel jól elbánt az idő, nem úgy mint Jane Seymourral.Szerintem!
-
lemmy9
őstag
A Netflixet most akartam lemondani, de beszippantott a Permvidék, meg a Suburra.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
válasz RetepNyaraB #56684 üzenetére
Én is elkezdtem, de elnehezültek a szemhéjaim 20 perc után, és nem bírtam megtartani őket.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
Nem tudom, hogy ez a Shameless mit tud 11évadon át, de így a 01e9-nél elengedem, a
vonal miatt.túltolt meleg/leszbi/alkesz
Tudom az a fő irány, de sok ez, és rühellem aalkesz gyenge fos embereket. Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Tudja valaki mikor lesz elérhető a Babylon 5 remaster? Nem igazán találtam infót.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
válasz Komplikato #55525 üzenetére
Ha a rejtélyhez hasonló (állítólag) az is lassan adagolta a sztorit az elején.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
Ha az értesüléseim nem csalnak, felújítják a Babylon 5 sorit. Lehet, hogy már kész is. 4:3 marad a képarány, mert a CGI erre készült, és nem akarják megvágni 16:9-re mint a DVD kiadást.
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
A Cs. le Cs. és az E. er. gondolsz? Természetesen nem, de az Üvegtigris az nagyon a mélypont. Rettenetesen rühellem. Ráadásul van belőle 2-3-4 bőrnyúzás is asszem. Persze szerintem, de nem vagyok egyedül, és nem is akarok az röhögés/ünneprontója lenni senkinek.
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Ok, ott a Csapd le csacsi! , Egészséges erotika... Vannak gyöngyszemek, de a korona szerintem a bakterházé.
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
válasz xy.zsolt #54503 üzenetére
Bennem is! Az Üvegtigris reklámfilm ripacskodásától a hideg ráz. Az elsőt látam sajnos annó.
A kollégáim térdcsapkodva mesélnek belőle, csak nézek, hogy mi bajotok van? És ezektől a buta magyar sorozatoktól is a belem kifordul.
Csak idézni tudok: "humorban nem ismerek tréfát"[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
válasz headhunter86 #53781 üzenetére
Én az Orville űrcsatás részét kétszer néztem meg. Másodszor projival. Nálam is ritka az ilyen.
Ja, várjunk. A Fringe sorit kétszer daráltuk le.Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest