- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
V.mi kis vidam sorozatot keresnenk. Ted Lasso nagy kedvencunk volt. Good Doctor (Shaun Murphy) szeretjuk, de a felirat sajnos elakadt.
Most vegeztunk a Dexterrel es par durvabb sorozattal igy jo lenne v.mi kis nevetos, vidam esetleg feelgood. (a regiek kozul sokat mar nemhogy duplaztunk, de van amit triplaztunk szoval v.mi ujabbat keresnenk)Mit ajanlanatok?
Elore is koszonom!
-
-
-
S e t h
nagyúr
Bocs ha nem keresek vissza srácok, havernak mondtam 1-2 hete, hogy itt fordítják páran ezt a kisvárosi börtönös mayoros sorozatot, amiben a Hawkeye srác ügyködik.
Elküldtem neki a linket, amin keresztül elérhető volt pár rész felirata és nyaggat, hogy tudom-e lesz még felirat és hol lesz elérhető?
Köszi!szerk: bobalazs, mondhatni egyszerre
-
Hamarosan elkészül a Mayor Of Kingstown első évadjának első(!) része, és felkerül az opensubtitles.comra.
Négy ember kb 20 órájába kerül egyetlen egy felirat fordítása, időzítése, csak hogy formailag megfelelő legyen az elvárásoknak. Szóval ha valaki azt hiszi hogy ez egyszerű munka, nulla fizetség mellett, az gondolkozhat.
Minden tisztelet a feladatok készítőknek, eddig nem voltam tisztában, mekkora meló ez. -
Maxxy10
addikt
Rebelde 2. évad berendelve.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
WayneGace #60082 üzenetére
Logant azért ölte meg Dexter, mert különben lelőtte volna. Egyfajta önvédelemből. Ugyanilyen szempontból nagyon sok másik szereplő is meghalt már Dexter miatt, akinek amúgy nem kellett volna. Leginkább Rita, Debra, Harry említhető, számon is kéri Harrison miattuk Dextert, legalábbis Rita miatt biztosan. Az nem igazán számít, hogy konkrétan Dexter ölte meg őket, vagy egyértelműen a cselekedetei miatt haltak meg. Dexter is egyértelműen bűnös volt, neki is kijárt az igazságszolgáltatás. Harrison folyamatosan próbált azon moralizálni, hogy az egész kódnak az a célja, hogy minél több ártatlan meg legyen mentve. De ebben az évadban egyértelműen látszott, hogy ez a legkevésbé sem érdekelte Dextert. Az elsődleges célja az állatias ösztönei kiélésevolt, nem valamiféle segítség a világon, vagy bárkin. Ez az értékrend, ami alapján élt, nem belőle fakadt. El kellett buknia. -
Maxxy10
addikt
The Great 3. évad berendelve.
Station 19 6. évad berendelve. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
slett27 #60077 üzenetére
"Jericho-t nézte valaki ? Érdemes belevágni ? imdb-n is és a port-on is eléggé jó értékelést kapott. "
Jól indult, de végül szerintem elrontották. Egy évad után elkaszálták, azonban rajongói nyomásra (Volt egy akciójuk is, több száz kiló mogyorót vittek stúdióhoz), megrendelték a 2. szezont, amely már jócskán csökkentett büdzsével készült el. Ez pedig látszik rajta.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
WayneGace #60082 üzenetére
Dehát már az előző évadokban is megölt olyanokat, akik nem érdemelték meg vagy haltak meg miatta. Ez volt a végén a hab a tortán. Le is pergett előtte minden fontosabb karakter a sorozatból. Végtelenségig úgy sem lehet eltusolni ilyen dolgokat. Nem állt volna le, ha elmenekül se. Akkor meg ott öl meg(New Yorkba vagy hova akart szökni) "véletlenül" ártatlan embereket. Dexter a legnagyobb szemétláda. Attól, hogy az elejétől kezdve romantizálva volt a karaktere, az ilyeneknek el kell buknia, semmitől se különb, mint a többi sorozatgyilkos... Meg ahogy néhány sorozatban normálisan lezárták a hozzá hasonló antagonisták sztoriját, itt is ezért volt érdemes feléleszteni a sorozatot. Akkor lett volna még aztán nagy baromság a vége, ha megmenekül. Persze, készítsenek még 600 Dexter évadot... Persze még így is lehetne a sráccal, de az milyen gáz lenne már. -
-
paatrick
őstag
válasz
slett27 #60077 üzenetére
Witcherrel nem vagy egyedül ne aggódj, azért a végén kibukott hogy elég vegyes a megítélése itt is. Ha rákeresel találsz pozitív negatívat is.
Jericho-t anno TV-ben néztem mikor ment. Kb 10 részt láthattam belőle, az eleje érdekes volt, de utána valahogy már nem tartotta fenn az érdeklődést. Mondjuk akkor még középiskolás voltam
úgy emlékszem rá hogy nagyon misztikusnak próbálta eladni a TV, de misztikum az nem volt benne csak a realitás
-
slett27
addikt
Jericho-t nézte valaki ? Érdemes belevágni ? imdb-n is és a port-on is eléggé jó értékelést kapott. Valamint a Vis a vis - Bebörtönözve is jó lehet ? Nekem nagyon bejött a Nagy Pénzrablás sorozat, gondoltam ugyanaz a rendező (Álex Pina)...megérne egy próbát.
The Witcher nálam kasza a 4. rész után feladtam, furcsán hangozhat, de borzalmas, azt sem tudom miről beszélnek benne (főleg hogy mi az a kontinens, kik élnek, mik élnek...). Lehet öreg vagyok már ehhez
. Nem kötött le. Gyűrűk urát láttam, az még mindig remek alkotás mint film, de ez....pfff. Persze ízlések és pofonok....
-
ROBREGGAE
tag
Dexter: New Blood
Végére értem most már én is és bevallom, pozitívan csalódtam az évadban.Megvannak azok a sorozatok, ahol az antagonista megkapta lezárásnak a méltó büntetését, hogy kinyírták, bár legtöbb esetben talán inkább feloldozást. A Dexterben is hiányzott ez, amit a harmatos nyolcadik évadban el is csesztek és inkább nevetségessé vált a végén az a pár csavar. Ami rengeteg szart tett, simán halálával kellett volna végződnie. Amennyi ártatlan ember megölését úszta meg... Röhejes volt a fakivágós jelenet zárásként. S én örülök, hogy habár lehet vitatkozni milyen körülmények közepette, de nem engedték meglógni, hiszen az már tényleg a világ vicce lett volna. Szóval sikerült legalább kijavítani ezt a hibát és méltóan zárták le. Meg kellett halnia, ennyi. Amúgy nekem a rendezéssel meg a forgatókönyvvel se volt problémám különösebben. Én azt se feltétlen teszem a hibák közé, hogy "csak" 10 részes volt. Emlékszem a korábbi évadokban mindig volt 1-2 ilyen időhúzó rész, meg átvezető, csak mer ki kell tölteni a kötelező 12-13 epizódot. Ahogy sok más sorozatban is sokszor túl felesleges ennyi rész, leginkább a Marvel sorozatoknál éreztem régen mindig gáznak. Nekem bejött Clancy Brown is, mint ellenfél. Nagyon jól hozta a szerepét, őt emelném ki leginkább. A többiekkel sem volt igazán probléma. Bár ilyen lenne minden régi sorozat újramelegítése, meg feltámasztása... Nálam pl. a Twin Peaks is totál trollkodásnak tűnt anno, de a Maffiózók, Breaking Bad filmeknek se nagyon láttam értelmét. Na majd a Trónok Harcának...
Bár azt lehet külön kell értelmezni majd, mint a Better Call Sault.
-
Mik76
senior tag
Scenes from a Marriage
Nagyon rendben van. Eddig harom reszt neztunk meg, de azt egyszerre. Vicces hogy egy ilyen csaladi drama nagyobb feszultseget tud kivaltani mint a sokszazmillios koltsegvetesu vilagot megmento szuperhos domping. Ket ember ragyogo alakitasa, es viszonylag elet kozeli esemenyek.
Nagyon ajanlott azoknak akik szerettek a Kramer Kontra Kramert, a Marriage Storyt, vagy akar az irani A Separation c. filmet.
Ja, es abszolute meetoo kompatibilis, csak eppen a masik ertelemben. Ha jol sejtem ez is volt a remake celja. -
k-adi
nagyúr
-
válasz
nitro16 #60064 üzenetére
Nem volt ezzel baj alapvetően, csak nem volt elég jól előkészitve... erre írtam hogy két rész kellett volna, jobban felépíteni azt ami történt... mert ez így nagyon hirtelen és nagyon logikátlannak érződött... ha jobban kifejtik a motivácókat, több időt hagynak felépülni a srácban és Dexterben is, hogy amit tesznek azt miért és milyen alapon, akkor semmi gond nem lett volna ezzel a lezárással.
De összecsapták és így hagy némi kívánnivalót még maga után.
-
paatrick
őstag
Szerintem meg ez a legrosszabb a mostani streaming világban. Mindent kidobnak egyszerre 2 nap alatt megnézed és 2 hét múlva már el is felejtetted.
Emlékszem hogy vártam a The 100-ot hétről hétre, Trónok harca is igazi heti program volt, másnap lehetett beszélni róla stb.
Most meg másnapra szétspoilerezik az egész sorozatot -
Maxxy10
addikt
Grey’s Anatomy 19. évad berendelve.
The Morning Show 3. évad berendelve. -
nubreed
veterán
válasz
dellfanboy #60053 üzenetére
Jut eszembe, Ozark S04 Part 1 Január 22...
De nagyon utálom ezt a part 1, part 2 -zést. A f*szért nem lehet egybe leadni/kiadni az összes részt. Szerintem a part 2 nyáron jön majd ki.
-
válasz
Maxxy10 #60041 üzenetére
Uh ez is szegény megkapja a netfiszt a' arcába
Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen komplex és többnyire sötét sztorit hogyan tud majd a N 2022-ben formába önteni a szokásos kötelezők figyelembevételével...
Negatív értékítéletem a medve bőre és a megelőzőleg elfogyasztott alkohol kapcsolatában kb. a Vajákra meg az űr kavbojosra alapozom - simán lehet, hogy megoldják jóra
-
Maxxy10
addikt
Emily in Paris 3. és 4. évad berendelve.
-
DrDobos
őstag
válasz
dellfanboy #60053 üzenetére
köszi, ránézünk
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mostanság rengeteg sorozatot nézünk/tünk, de mostanra kezdünk elfogyni..The Blacklist örök kedvenc, You, Witcher, La casa de papel (a nagy pénzrablás), Easttowni rejtélyek, Hatalmas hazugságok, Mondj egy mesét (Tell me a story).. hmm, annyi mindent tudnék még írni
Úgyhogy igazából jöhet bármi, hogyha van jó ötletetek, mibe kezdjük bele.
-
S e t h
nagyúr
A Star Trek Discovery az imdb szerint 7-8-as átlagról indulva sikeresen leküzdötte magát 5 köré.
Leonard Nimoy szerencsés, de csóri Shatner még lehet, hogy látja. -
Mik76
senior tag
Dexter New Blood
Nagyon nem erre a befejezesre szamitottam...
Az elso, kicsit nyogvenyelos, felemas epizod utan egesz jol beindult. Lekotott, erdekelt, es meg a kissebb bakik ellenere is kifejezetten izgalmas volt.
Erre jon ez az utolso epizod... Nem is ertem.
En inkabb valami olyasmire szamitottam hogyAngela megtalalja Kurt kis kollekciojat es felfogja hogy Dexter egy olyan dolgot allitott meg amire ok 25 ev alatt se voltak kepesek. Innentol kicsit egy dilemmaban talalja magat, de vegul gyoz a jozan esz es valahogy kimossa Dextert a szarbol. Ehhez kepest Dexter bekattan, es elindit egy olyan esemeny sorozatot aminek nemcsak hogy tok logikatlan, de nem is illik az eddigi higgadt zseni karakterhez. Tok kiabrandito. Nejem azt mondta "ugy erzem magam mintha kiraboltak volna". Teljesen egyetertek.
Most hany pontot adjak egy gyonyoru emeletes tortara aminek minden szintje szepen meg lett csinalva, de a legtetejere egy gomboc locitrom kerult?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
grizlisandor #60047 üzenetére
Bocsi, hogy csak így mondom, de WAT?
Milyen második rész, mi bukott, hogy jön ide Murphy? Whaaat?
szerk: Te az Amerikába jöttem filmmel kevered nem?
Ez a Will Smith-es régi sorozat rebootja. [link]
-
törölt tag
RIP Bob Saget (Full House - Bír-lak)
-
gyuromoj
veterán
Bel-Air Official Trailer (peacock)
Kaliforniaba jöttem újragondolás, vagy mi akar lenni. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
FollowTheORI #60040 üzenetére
Avasaralának beüt a stimlánsa és teleküldi atommal a Földet, Holden szerelmet vall neki és kivégzi, utána Bobbie megválasztja Amost az új vezetőként, mert kinek van jobb sztorija, ha nem neki... Félek egy picit
-
válasz
jonnyjoker01 #60014 üzenetére
Úgy, hogy átmennek a kapun és/vagy mindenki felrobban/eltűnik vagy kiderül, hogy az egészet Holden álmodta az idegen bolygón és reset/end. Vagy a kettő valamilyen kombinációja... egy rész alatt összehozható. -
No a Dexter New Blood évadot is sikerült azt hiszem ismét megosztó megoldással zárni...
Összegészében nem volt rossz az évad, megérte elővenni újra a karaktert, csak az utolsó részt szerintem túl összecsapták, meg volt egy két logikátlan lépés, hogy feloldjanak holtpontokat... inkább kellett volna egy picit lassabb két rész a mostani egy helyett.
Nem tudom innen akarják e folytatni még meg hogy... az a tippem, hogy inkább nem.
-
NC-17
csendes tag
Dexter: New Blood évadzáró
hihetetlen, hogy megcsinálták megint. -
ROBREGGAE
tag
válasz
trialboj #60025 üzenetére
A Danger 5 nem veszi magát túl komolyan.
Évekkel ezelőtt láttam már, de megmaradt a rengeteg hülyeség belőle. Már, ha az ilyesfajta paródiasorozat fekszik.
https://geekz.444.hu/2014/09/07/danger-5-a-kemsorozat-amire-mindig-is-vagytal
-
k-adi
nagyúr
Vigil
season 1Na végül 1 hónap csúszással de sikerült bepótolni ezt is. Ahogy sejtettem, szuper volt, izgalmas nyomozós tengeralattjárós crime-dráma
A 6 rész pont elég rá, a befejezés kicsit gyengécske de összességében jó angol sorozat. Ez a skót akcentus meg még mindig halál felirat nélkül -
Maxxy10
addikt
Prime video-ra felkerült a Jericho. Sajnos csak két évadot élt meg de annó nekem nagyon bejött. Most újra nézem
-
válasz
grizlisandor #60019 üzenetére
Mare of Easttown (beszélő cím, mert a főszereplőnőt Mare-nek hívják) krimi-szerűség, válogatottan elbaszott figurákkal. Erős lett, szenzációs Kate Winslettel - de nyilván véleményes maga a sztori előadása. Sztem remek.
Utódlás (Succession) céges sztori. Engem full hidegen hagy ez a fajta szarkeverés, de amúgy rendben van teljesen. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
grizlisandor #60019 üzenetére
Easttowni rejtélyekeknek azonnal ess neki!
Nekem az egyik kedvencem volt! -
Komplikato
veterán
válasz
grizlisandor #60002 üzenetére
The Expanse spoiler:
Igen, eddig is volt, de lehet a sorozatból nem derűlt ki. Kapásból az S1E1 részben mikor a jég levágja a manus kezét, azért kap "csak" robotkezet, mert erre elég a "TB-je". Az is igaz, hogy már nem emlékszem, de ilyen technológia lehet csak a marsiaknak volt, legalább is a sztori elején. -
trialboj
őstag
Sziasztok srácok, van tippje valakinek lightos levezető sorozatra? olyanra gondolok (és jó lenne tudni ha ennek a típusnak van valami neve) mint a scrubs / big bang, how I met mi kis falunk, stb. Tehát ami nem veszi magát komolyan, és bármi történik az egyik részben az nincs komoly hatással a másikra.
Komoly sorozatból is híján vagyok, most nézem a Dexter new blood-ot, az elég jó de mindjárt vége, viszont az ilyen gyöngyszemeket beosztom és kb heti 1 v max 2 db-ot nézek, shameless utolsó évadát 1 éve húzom, mert annyira szerettem az elején hogy nagyon sajnálom hogy befejeződik, de mivel a főszereplő kilépett az évadzáró már annyira nem is érdekel, de levezetőnek egy nehezebb nap után jó lenne valami könnyen emészthető ami azért többé kevésbé minőségi (a mi kis falunk épp a határán van ennek).
-
k-adi
nagyúr
válasz
nubreed #60008 üzenetére
Igen az az alap, a karakterek háttértörténetét nagyban meghatározzák a filmek történetei de nem zavaró, aki nem látta az is tudja élvezni, mert bevágják flashback-ként
Azt azért tudni kell hogy youtube premiumról indult és most lett csak netflixes, ez azért látszik néha a jeleneteken is, de szépen fejlődnek.
Vígjáték alapvetően, rengeteg humorral és a "főszereplő" sensei JL, nagyon emberi, emberi hibákkal, a régi korban ragadt megszokásai meg számtalan helyzetkomikumot generál
-
-
Kathleen Robertson akkor és most -
(Scary Movie vs. Expanse)
-
la_cc
addikt
válasz
nubreed #59983 üzenetére
Elértem a 2. évad közepéhez, itt érezhetően beszakadt a felirat szinvonala: félregépelések, félrefordítások, néhol angol maradt, néhol angol szavak a mondatban, vesszők hiánya... Jó esélyel itt lehetett egy szünet az évadban és fordító váltás lehetett...
Váltottam én is angol feliratra. Az ilyen munkák miatt nem kellene csak úgy belevágnia mindenkinek a fordításba eszetlenül.
-
grizlisandor
veterán
BEST OF 2021: Az év legjobb sorozatai IGNHungary(youtubealert)
Rangsor: Sexoktatás, SW Visions, Ted Lasso, Arcane, Invicible, Utódlás, Loki, Wandavision, Easttowni rejtélyek és Squid Game.
Utódlásról és a Easttowni rejtélyekről nem is hallottam még.Ennyire nem volt rossz évünk sorozatokat tekintve, hogy a Loki TOP4, Wandavision TOP3, Sólyomszem jobb volt mind2 sorozatnál és a Squid Game TOP1 legyen.
-
Első évad:
Egész jó, sok benne a debil, fárasztó poén, de azért néha bedobnak egy kis drámát is amit szétpoénkodnak. Kicsit a Future Man-re emlékeztet, de kevésbé olyan beteg és a női főszereplő "camozik" onnét.
-
grizlisandor
veterán
válasz
jonnyjoker01 #60014 üzenetére
Rég volt már az első évad, majd végignézem az elejétől a sorozatot, ha nem lesz mit nézni. Azért az Inaros elleni harcban kellett volna szerintem, de már csak kötekedés. "nem tudom hogy fogják megoldani ennyi idő alatt a lezárást."
Ez a fő kérdés, mert most annyi szálon futnak a dolgok, és mindegyik kifejtése, lezárása időbe telik, na ez az, ami nincs. Igazad van az összecsapva nem a megfelelő kifejezés. Szerintem azemlegetett veszély a gyűrűn való áthaladás során story nyitva marad, az esetleges folytatáshoz. -
Drizzt
nagyúr
Dexter szezonzáró. 10/10
Nagyon jó, hogy megcsinálták ezt az évadot. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Expanse
Végtag visszanövesztésről már az első évadban beszéltek, de nagyon sok szerepet nem kapott úgyhogy nem csodálom hogy elfelejtődött. Én is csak a rewatch miatt emlékszem rá. Viszont nem hinném hogy mostanában volt olyan magas G manőver, amihez kellett volna a dzsúz. Egy kicsit sürögtek-forogtak de max sebességre nem nagyon kapcsoltak. Szerintem nincs összecsapva, jó az évad eddigi pacingje, csak az utolsó rész kérdéses nálam. Utána néztem, 65 perces lesz nem 40 úgyhogy picit több fog majd beleférni, de nem tudom hogy fogják megoldani ennyi idő alatt a lezárást. Jövő héten kiderül.
Hiányozni fog nagyon nekem is.
-
Nézem ezt a For All Mankind sorozatot az Apple TV-n. Tényleg elég jó, de amennyit ezek az űrhajósok (még a nők is) vedelnek, virágzó üzletág lehet a májtranszplantáció Houston környékén
-
válasz
KISDUCK #60011 üzenetére
A lentieket kiegészítve saját szemszögemmel, 1 évad után. Alapvetően egy becsületesen, jó ízléssel, jó arányérzékkel megcsinált sorozat a Cobra Kai, amiben nem lenne semmi extra, ha nem bukkannának fel benne rendszeresen egészen zseniálisan ironikus megmozdulások, és kifejezetten jó emberi pillanatok. Az én ízlésemhez képest ezekből kicsit kevés van, ill. az utolsó epizód nem tetszett, mert a nagyon ügyesen összekavart szálak jelentős ígéretéből végül egy elég lapos valami sült ki, de az első évad ezzel együtt is élvezetes, szórakoztató volt. A karakterek jól vannak továbbgondolva, és az alakítások is rendben vannak.
Ha már ennyit írtam, kap pontszámot is az S01 - 7/10.
#értékelés
-
válasz
nubreed #60008 üzenetére
Igen a karate kölyök történetét viszi tovább, de annak is élvezhető teljes mértékben a sorozat aki nem látta vagy nem emlékszik rá vagy akinek nem tetszettek. A sorozat inkább vígjátek némi paródia jelleggel és annyi drámával hogy a humort ki tudja élezni. Én imádom mert a főszereplő karaktere Johnny Lawence rengeteg humor forással bír és igazából a színészek is jók, a szerepek gyakran szándékosan túl vannak játszva, de ez így jó.
-
nubreed
veterán
-
remi67
tag
válasz
bobalazs #59969 üzenetére
Megnéztem az S01E01-et a feliratoddal. Van vele pár kisebb probléma, magyartalanságok, benne maradt anglicizmusok ("yeh" pl.) meg ilyen apróságok és problémás az időzítés is (tizedmásodpercre megjelenő 2 soros felirat pl. ami gondolom az angol alapból jött át) de az én amúgy gyenge angolommal különösebb félrefordítást nem tapasztaltam, szal. nem igazán értem, hogy egy konstruktív kritika helyett miért kellett törölni egy alapvetően nem rossz feliratot, ennél sokkal-sokkal gányabb feliratok is vannak az OS-en.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szerintem ezek nem buckalakók. Azokat az 1. részben lehetett látni
. Nem ismerem jól a SW univerzumot, de a buckalakók alacsonyak és az arcukat nem is látni.az álmában mikor ellopták a pajzsait -
Ellia
addikt
Hivatalos plot nincs még (tudomásom szerint), de nagyon valószínű, hogy a másodkorban fog játszódni Númenor bukásának idején.
-
grizlisandor
veterán
The Book of Boba Fett S01E02
Nagyon lassú a sorozat, majdnem elaludtam közben.
A buckalakók meg az eredeti trilógiában sokkal jobban néztek ki, valami patinát adhattak volna az öltözetüknek.
Úgy néznek ki, mintha most jöttek volna ki a valami bevásárlóközpontból azokban a ruhákban, amit most vásároltak.Eddig én úgy emlékszem nem voltak valami jó lövők, de most meg Vasily Zajcevek. The Expanse S06E05
Ez a visszanövesztünk végtagokat, gerincet eddig is volt? Mi lett a dzsúzzal? Előző évadokban használták, előző évad végén Naomit akarták megmenteni akkor a marsiak a fegyvertelen hajóval nyomatták utoljára.
Hiányozni fog a sorozat, utolsó évad, utolsó rész jön. Csak én érzem, hogy kicsit nagyon van összecsapva?Yellowstone S04
Vártam itt a nagy csattanókat, harcokat,
erre el lett simítva minden. Beth és Jamie beszélgetés az epic volt.
Kivéve,Beth és a befekető cég harca? Jimmyt csípem nagyon, de szerintem ki lett írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged