Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21905) [CsuCsu] válasza koxx (#21904) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Ok legalabb probalnak valami valtozatossagot hozni. Bolcso is jo volt tavaly amikor edesapamat bevittem, volt Finback csapon, etel finom volt. Vissza is ment a stoutert a kovetkezo par hetben :D

@jsk
Na bazz, kar a Csakajo es Hopa-ert. Ezeket a Fozdeparkos soroket mindenhol en sem ertem. Egy kaptafa az osszes, total erdektelen. Nagy ritkan van valami felig ertelmes, nemzetkozi atlagot hozo cucc, aztan puff. Legtobbszor valami oke IPA/hoplager varians, nem tul jo gosek/berlinerek. Legalabb valami ertelmes europai szelekciot rotalnanak. UK, skandinavok, hollandok, oroszok, nemet kisuzem, stb.

UK-ban ezt ugy csinaljak, hogy nyomatjak a sajat soreiket, de mellettuk kb ugyanannyi vendeg van csapon, eleg sokszor kulfoldiek. Nos, igy az van, hogy a sorgeek a barati tarsasagat odaviszi a sorert amit ki akar probalni, a tarsasag tobbi resze pedig joreszt issza a sajat alapsoroket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.