Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19206) proci985 válasza Nunder (#19203) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

ahogy [CsuCsu] is irta ket vonal van, az USA es a skandinav.

Skandinav vonalon utobbi evekben van valami mozgolodas, elotte a sved alkoholmonopoliumban volt osszesen ket-haromfele mead (mjöd). Sved munkatarsak kozul volt olyan, aki sose kostolta, barati kor sorgeek reszeben pedig ismertek de max azok ittak, akik rendszeresen liveozni (hagyomanyorzeses esemeny) jartak mert ott lehetett kapni. Alapvetoen a sved / dan vonal irdatlanul edes es geil kb barmi viszonylatban ami nem torok baklava, az elmebajos skandinav pastry stout vonalat is beleertve. Nagyon jot belole meg nem ittam, igaz parat probaltam csak. Egyebkent boven vannak 10-12+%os darabok is.

USA vonal gyumolcsos es hordos amellett, hogy edes. Testre pl egy Superstition kozelebb van egy (edesebb) borhoz, mint mondjuk egy hasonlo ereju imperial stouthoz vagy belgahoz.

A Schwartz a Mead Scientisttol tenyleg nagyon jo volt egyebkent: Valoszinuleg ugy hoztak ki, hogy olcso a mez es magyarorszagon fillerekert megy az a gyumolcs, amit a svedeknel nagysagrendileg dragabb aron lehet kapni (mert nagyreszt a buza se terem meg, nem hogy a cseresznye). Oke, nem volt akkora teste mint egy Superstition Marionnek, de azert meglepoen jo volt.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.