Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] Balatoni autós tali 2024
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Victoryus:] Már a Josef Seibel se a régi
- [Re:] Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- [Re:] [Sirus86:] Renault Modus 2005 - Az ezer Euros auto tortente.
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
kökény
aktív tag
Még 2014-ben voltam a PU sörgyárban, fantasztikus volt, a gyár és pincelátogatás után beinvitáltak bennünket a saját éttermükbe, ahol szó szerint a falból is sör folyt, az étterem falában lévő sörcsapokból engedhettük a nedűt és jó kis csülköt szolgáltak fel.Ha jól emlékszem több sört is ők gyártanak(palackoznak?) többek között a Kozelt is. Ott ittam csapolt barna Kozelt, azután hamarosan megjelent nálunk is a polcokon a dobozos barna kecske, megvettem, megkóstoltam és nagyon csalódott lettem...bizony meg sem kozelítette(de xar az eredetit.
Azt mondták viszont, hogy a PU-ből ugyanazt iszod kint is Csehbe meg itthon is, mag a világ bármelyik részén is, annál én sem éreztem azt az ordító különbséget