Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15096) [CsuCsu] válasza jookomak (#15091) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Azok a nemet sorok amiket felsoroltal azert eggyel magasabb arkategoria, mint amikrol beszeltunk. Annyiba kerulnek, mint a hetkoznapibb kezmuves sorok. A minoseguk nagyon jo, megerik az arukat, sokszor jobbak is mint az emlitett kezmuvesek.

A hazai sorgyarak amugy tudnak hozni ezt a minoseget, nem egy was-ist-das, a problema az ar. 200 Ft-bol nem lehet kihozni ezeket, a 500-800 Ft pedig mar nem nepsor otthon. Egyszeruen csoro a piac, az emlitett szomszedokhoz viszonyitva is. A szlovakoknak, cseheknek erettebb sorkulturajuk van, ahol hajlandoak fizetni a minosegert.

Hazai premium fozdeket nezve, szerintem a piacon lenne hely legalabb 1 kozepes meretu fozdenek, aminek a termekeit tudnak teriteni az aruhazak es boltok 350-400 Ft-os aron. Alap lager, ipa, esetleg egy gyengebb stout, mind 'sessionable'. Semmi durvulas. Ahogy en latom az a baj, hogy a tehetseges fozok nem celozzak a kozepet, mindenki dupla ipakat meg imperial stout-okat nyomat. Ezekbol nem lesz tomegsor, izles es ar miatt is. Es amig nincsen stabil alapsor, a kiszamithatatlan bevetel miatt egyik naprol a masikra valtoznak a dolgok. Meg kell szerezni par aruhazlanc tamogatasat, befektetoktol penzt kunyizni fozdere, es maris indulhat a hazai Punk IPA ekvivalens.

Olcsobbak pedig onmagukhoz viszonyitva lennenek, meretgazdasagossag miatt. A kisuzemi jelleg nagyon megnyonja az arat. Ha kepesek elinditani egy masszivan teritheto alapsort, ami ala erdemes kapacitast tenni, azt mar olcsobban is lehet arulni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.